Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

henüz bir gelişme olmadı canım

canım başkentte dondurulmuşlar 700 tl idi cuma gün kız kardeşim gitti fiyatlar yükselmiş 1330 tl demişler bir kaç tanede ilaçtan söz etmişler (kardeeşimin düşük sayısı fazla olduğu için )bir tanese 200 diğeride 650 tl imiş

Arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 13 yumurtanın biri olgun çıkmamış biri döllenmemiş 11 tane çok sağlıklı yumoşum kalmış. Yarın bir daha bakıp 4 gün yada 5 gün transferi yapabiliriz dediler. Yumoşlarım beni utandırdı

maşallah gözün aydın sağlıkla bölünüp seni anne yapsınlar inş

özlememim maşallah canım güzel haberlerin devamını bekliyoruz ......tarifleri ilk fırsatta atarım....

ya hep tüp bebek çocuk inan insan bazen bunalıyor .......siteleri google amcadan arat canım.... emeksensin ve rengarenkdantel çok güzel ürünler var....

afiyet bal şeker olsun canımmmmmmmmmmmmmm....

Sağol cnm valla yemiş gibi oldum
Şu sitelere bir bakıyım gerçi bu ara bataktayım ama olsun napıyım benim cnm sağ olsun

bak canım mutfak önlükleri genelde 90-100tl arasında ....bir çok ürün var.. oktay ustayı izliyorsan onun önlüklerine benzer çok önlük var....

ne demek canım gerçi sen hamburgeri çok sevmiyordun ama ne yapacan işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

bizde ayda bir filan yiyoruz kaçamaklarda....özellikle alışveriş merkezlerine gidinnce....bu alışveriş merkezleri insana zorla alışveriş yaptırıyor üstüne yoruyor yorunca acıktırıyor çık lokantaya yüklen fastfooda....haftasonları adım atacak yer yok forum mersinde.....

herhalde insanlar artık birbirlerine oturmaya gitmiyorrrrrrr:26::26::26::26:

dizilerde ve filmlerde kaldı galiba öyle akşam oturmaları....

tv internet insanları yalnızlığa itiyor ...bazen eşimle bile sohbet edemiyoruz şöyle adam akıllı...o t başında ben bilgisayar başında...günün yorgunluğu derken uyuya kalıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......

mrb kızlar iyi geceler suercim maşallah senin minnoşlar inş seni çok utandıracak dondurma iki seferlik 600 tl vermiştim cnm dr bişey demedi ilaç için gidince belli olacak cnm yetercim inşşş ilaçları en kısa surede tedarik edersin cnm allah yardımcın olsun nedracım inşş tatilinde sende belki bebiş çalışmalarına başlarsın hayırlısı olsun cnm kızlar bugun çok yoruldum misafir vardı yemekli anca int girebildim neyseki guzel haberi okuyunca çok sevindim kendinize iyi bakın öputum

inşşş bulabilirim canımmm

Cnm o dediğin siteye baktım çok güzel şeyler var. Azıcık kocişim elini toparlasın ben yapacağımı biliyorum
Cnm bizim burda doğru düzgün akraba yok mecbur vaktimizi alışveriş merkezlerinde geçiriyoruz açıkçası çokta seviyorum aradığın herşeyi rahatça bulabiliyorsun
Nedram bizdede aynı senin durum gibi hiç doğru düzgün sohbet yok adam işten geliyor bir bakmışım koltuğun üstünde uyumuş bile. Ben artık alıştım kendimi oyalıyacak başka şeyler buluyorum. Çok fazla dizi izlemeyide sevmiyorum bir iki bölüm izleyince beni çok sıkıyo.
Aman işte öyle böyle zaman geçiyo yaş 30 oldu nasıl bu zamana geldik anlamadım bile
Cnm iki seferlik 600 tl demişsin toplamda 1200 tlmi ödedin
Daha yayladasın değilmi cnm aman kendini çok yorma seninde az kaldı bak bebişini almana
günaydın arkadaşlar

gunaydın kızlar inşşş hepimiziçin guzel bir hafta olsun hepinizi seviyorum

Günaydın arkadaşlar umarım sizde güzel bir hafta geçirirsiniz

herkese günaydın kızlar hepinizin yazılarını okuyorum ama sueri daha bi iştahla okuyorum inşallah 15 gün sonra oda hamişim diye buralarda gezecekkkkkkkk

suercim inş bugunde bize guzel haberler vereceksin yayladayım cnm ama iş yapmazsanda olmuyor işte cnm biz toplamda verdik 600 lirayı nedracım paylaştıkların çok guzel biz burda herşeyi konuşmak için varız berencim şuan hepimiz suere odaklanmış durumdayız inşş kutlamaya az kaldı

iyi günler kızlar...işteyim dinlenme vaktinde şöyle topiğimize bir uğrayayım dedim.....valla şimdi yaylada olmak için neler vermezdim... mersin gerçekten çok sıcak.....

hastanede oldukça kalabalık zaten....haftanın ilk günü olunca.....neyse yarım saat kaldı mesainin bitmesine....akşam yine görüşürüz kendinize çok iyi bakın....

cnm allah kolaylık versin göruşuruz

kolay gelsin evet ya çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…