tünaydın kızlar güzel bir kahvaltıdan sonra sizlere merhaba diyeyim dedim.....
yeterimm inşallah ilaçlarına kavuşabilmişsindir......
özlem nasıl oldun canım....embriyolarla ilgili güzel haberleri bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çamlıyaylayada çok selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neşe77 bizim için de yayla yaaapppppppppppppppppppppp
ey sönmez nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan hemen çık gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
özlemin ağrılarının hafiflemesine sevindim canım...yarın herhalde daktır arayıp embriyolarla ilgili bilgi verir....3.tüp bebekte yumoşlar toplandıktan sonra bende de bir ağrı oldu hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım.. ağrı kesici verdiler hap bana mısın demedi...eşim hemen doktoru aradı doktor ultrasonla baktı... ağrı kesici iğne vurdular...öyle rahatladım... inşallah sende öyle ağrılar olmamıştır hem bu arada aklıma geldi hamburgerini yiyebildin mi kuzum:)))))))))
dondurulmuş için başkentte 1000 lira alıyorlar galiba ilaç belki progeston veriyorlardır.....bende jelden kullanmıştım...ama iğne sanki daha iyi demişti bi doktor...gerçi bu doktorlara da güven olmuyor ?:26::26::26::26:
neşe77 izin almadım canım bu yaz...iznimi daha sonra kullanmak istiyorum...
iyi geceler kızlar
Arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 13 yumurtanın biri olgun çıkmamış biri döllenmemiş 11 tane çok sağlıklı yumoşum kalmış. Yarın bir daha bakıp 4 gün yada 5 gün transferi yapabiliriz dediler. Yumoşlarım beni utandırdı
maşallah gözün aydın sağlıkla bölünüp seni anne yapsınlar inş
özlememim maşallah canım güzel haberlerin devamını bekliyoruz ......tarifleri ilk fırsatta atarım....
ya hep tüp bebek çocuk inan insan bazen bunalıyor .......siteleri google amcadan arat canım.... emeksensin ve rengarenkdantel çok güzel ürünler var....
Eki Görüntüle 780886 Eki Görüntüle 780886 afiyet bal şeker olsun canımmmmmmmmmmmmmm....
Cnm inşallah sonu iyi olur. Senin tedavin ne zaman başlıyordu
mrb kızlar iyi geceler suercim maşallah senin minnoşlar inş seni çok utandıracak dondurma iki seferlik 600 tl vermiştim cnm dr bişey demedi ilaç için gidince belli olacak cnm yetercim inşşş ilaçları en kısa surede tedarik edersin cnm allah yardımcın olsun nedracım inşş tatilinde sende belki bebiş çalışmalarına başlarsın hayırlısı olsun cnm kızlar bugun çok yoruldum misafir vardı yemekli anca int girebildim neyseki guzel haberi okuyunca çok sevindim kendinize iyi bakın öputum
Cnm o dediğin siteye baktım çok güzel şeyler var. Azıcık kocişim elini toparlasın ben yapacağımı biliyorumbak canım mutfak önlükleri genelde 90-100tl arasında ....bir çok ürün var.. oktay ustayı izliyorsan onun önlüklerine benzer çok önlük var....
ne demek canım gerçi sen hamburgeri çok sevmiyordun ama ne yapacan işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
bizde ayda bir filan yiyoruz kaçamaklarda....özellikle alışveriş merkezlerine gidinnce....bu alışveriş merkezleri insana zorla alışveriş yaptırıyor üstüne yoruyor yorunca acıktırıyor çık lokantaya yüklen fastfooda....haftasonları adım atacak yer yok forum mersinde.....
herhalde insanlar artık birbirlerine oturmaya gitmiyorrrrrrr:26::26::26::26:
dizilerde ve filmlerde kaldı galiba öyle akşam oturmaları....
tv internet insanları yalnızlığa itiyor ...bazen eşimle bile sohbet edemiyoruz şöyle adam akıllı...o t başında ben bilgisayar başında...günün yorgunluğu derken uyuya kalıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......
Cnm iki seferlik 600 tl demişsin toplamda 1200 tlmi ödedinmrb kızlar iyi geceler suercim maşallah senin minnoşlar inş seni çok utandıracak dondurma iki seferlik 600 tl vermiştim cnm dr bişey demedi ilaç için gidince belli olacak cnm yetercim inşşş ilaçları en kısa surede tedarik edersin cnm allah yardımcın olsun nedracım inşş tatilinde sende belki bebiş çalışmalarına başlarsın hayırlısı olsun cnm kızlar bugun çok yoruldum misafir vardı yemekli anca int girebildim neyseki guzel haberi okuyunca çok sevindim kendinize iyi bakın öputum
günaydın arkadaşlar
gunaydın kızlar inşşş hepimiziçin guzel bir hafta olsun hepinizi seviyorum
cnm allah kolaylık versin göruşuruziyi günler kızlar...işteyim dinlenme vaktinde şöyle topiğimize bir uğrayayım dedim.....valla şimdi yaylada olmak için neler vermezdim... mersin gerçekten çok sıcak.....
hastanede oldukça kalabalık zaten....haftanın ilk günü olunca.....neyse yarım saat kaldı mesainin bitmesine....akşam yine görüşürüz kendinize çok iyi bakın....
iyi günler kızlar...işteyim dinlenme vaktinde şöyle topiğimize bir uğrayayım dedim.....valla şimdi yaylada olmak için neler vermezdim... mersin gerçekten çok sıcak.....
hastanede oldukça kalabalık zaten....haftanın ilk günü olunca.....neyse yarım saat kaldı mesainin bitmesine....akşam yine görüşürüz kendinize çok iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?