mrb kızlar iyi akşamlar şimdiden hepinize iyi bayramlar biraz moralim bozuk bugun bşk hstanesini aradım randuvu için dr la konuştum dr cerrahi laporoskopi olduğum için en erken eylulde başlarız dedi birde yasmin kullanmamı söyledi gelecek ay kist olmasın diye suercim sen önden gidiyorsun inşş hamiş kalıyorsun arkandanda ben inşşş bizde bu nedenle yarın yaylaya gidiyoruz 15-20 ordayız ama cepten takip edeceğim surekli arada da yazarım ben yokken kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpuyorummmmm
evet cnm bende öyle diyorum hayırlısı olsun artık seni unuturmuyum bakmak için cep int aldım her zaman takipteyim cnm yumoşlar ne durumda kontrele gittin mi kızını öp benim için ikinci bayramınızada az kaldı inşşş iyi bayramlar cnmCnm üzüldüm gerçekten arka arkaya olucaktık ama neyse bu istede vardır bir hayır. Arada ugramayi unutma cnm kendinee iyi bak. Öptüm
evet cnm bende öyle diyorum hayırlısı olsun artık seni unuturmuyum bakmak için cep int aldım her zaman takipteyim cnm yumoşlar ne durumda kontrele gittin mi kızını öp benim için ikinci bayramınızada az kaldı inşşş iyi bayramlar cnm
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özlemim iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı tatlımmmmm yumoşlardan haber ver bizlere....
neşem elülde başlayacakmışsın geç olsun güç olmasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cnm dr gittim bugün yumurtalarin iyi dedi 12 tane filan saydı 6.7.8.9 milim arasi değişiyor. Büyük ihtimal haftaya toplarlar. Birde Lh degerim dusukmus. Menogon diye igne yazdi. Offff gunde 3 tane igne olucam gonal f cetrodid menegon.
Dün akşam gonal f yi vuracak kimse bulamadım eşimin işi çıkmıştı kendim denedim yapamadım ignemi gobekten kızım yaptı. Çok şaşırdım babasını vururken o kadar iyi izlemiski profesyonel gibi igne yaptı. Şahsen ben kimseye igne yapamam.
Nedram benden havadisler bu kadar. Sen ne yapıyorsun cnm bayramın nasıl geçiyor. Bizim bayram berbat geçiyor eşim memlekete gidemedik diye acitasyon yapıp duruyor. Bayramda yumurta takibimi olurmuş diyor. Bende kusura bakma dedim benim yumoslarım senin keyfini bekleyemezz dedim. Valla yemin ediyorum kızım babasından akıllı.
Görüşürüz cnm öpüyorum.
Nese sen neler yapıyorsun cnm bayramın nasıl geçiyor. Yaylaya gittinmi.
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özlemim iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı tatlımmmmm yumoşlardan haber ver bizlere....
neşem elülde başlayacakmışsın geç olsun güç olmasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizinde bayrasınız kutlu olsun cnm yerim ben oğluşu nasıl yaramazlık yapıyormu annesiikızlar hepinizin bayramı kutlu olsun hepinizi kocaman öptük oğluşumun teyzeleri
Günaydın cnm valla bende telden yazıyorum çok zor oluyor ama biraz alıştım.mrb arkadaşlar hepinize tunaydınlar cepten yazıyorum hatalarım olursa af ola nedracım suercim encanım sönmezim inşş sende döneceksin hepinize kucak dolusu sevgiler suercim erkekler anne tarafına gitmedimi hemen tafralara başlarlar benimkini görsen daha yoldayken başladı nerdeyse göbek atacak vallahi şimdi ağzı kulaklarında evdeyken öf pöf diyen adamdan eser yok sen tedaviye odaklan gerisini boş ver hadi hepinizi öpuyorum canlarrrrrr
Cnm iyiyiz iste ignelerle başım dertte günde 3 igne oluyorum. Dr yumurtamı epey saydı iyi dedi ama tahlilimde Lh yuksekmi cikmis dusukmu çıkmış tam anlayamadım bir dahada aramadım. Bu Lh ne oldugunuda bilmiyorum. Aman çokta kurcalamiyorum oluruna biraktim.iyi bayramlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
özlemim 12 yumoş maşallah.... inşallah hepisi kaliteli embriyolara dönüşür....dondurma filan yapacak mısınız canım doktor kaç tane transfer edecek? lh inşallah düzelir son tüp bebekte bende kendi iğnelerimi kendim ve eşimle vurmuştum hem de kalçadan .....kızının maşallahı var.... doktor veye hemşire mi olacak nedir? :)))))))
bizde bu bayramda evdeyiz Allahtan eşimin öyle aileye gidelim gidemedik durumları yok....o konuda çok hevesli değil anlayacağın ama ben evde durmaktan sıkıldım seneye erken rezervasyonla bir yerlere tatile gidelim diyoruz.....bu sene geçti tabi....
neşem sende iyisindir kuzum....sizin bayramınız inşallah güzel geçiyordur?
özlem bu arada samsunu sel basmış bacım...çok geçmiş olsun inşallah sizde ve yanıdıklarınızda bir şey yoktur....kusura kalma geç duydum haber seyretme özürlü olduğum için:))))):26::26::26::26:
topiğimizin hamişleri ve bebişlerinininde bayramlarını kutlar bebişlerin gözlerinden öperizzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?