Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

neşe77 nasılsın canım....mersinde sıcak ve güneşli bir gün var ....çamların altında mısın yoksa? :))))))))))
bir de hamak kurduysan değmeyin keyfine:))))

suerim maşallah çok guzel yumoş sayın inşş hepsi birer kaliteli embiroyaya dönuşecek inşşş hadi hayırlı olsun cnm şimdi dinlen annenede selam ediyorum öptum cnm

Cnm arkadaşlarım çok sağ olun iyiki varsınız. Biraz önce eve geldim bu sefer epey sancım oldu yatıyorum. Benim yumoslar arap atı gibi sonradan açıldı. Dr bile şaşırdı. En fazla 4 tane bekliyordum dedi. Allahim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bu sefer tamamen farklı tedavi uygulanıyor. Belime iki tane bant yapistirdilar.
Öpüyorum canlarim

Canım ağrıların inşallah en kısa sürede geçer kolay değil tabi 13 yumoş çıktı.....bant mı ilk defa duydum ne içinmiş canım o bantlar? neyse sen dinlen bence.. biz seni tutmayalım.... :26::26::26: iyi olunca kalkar yazarsın....hadi çok öpüyorum seni....

Kizlar hepinize selamlar şükür rabbime sutum geldi dun 5. Gun yani ama yapmadigim kalmadi yilmadan 2 saatte bir sagdim vitamalt, lactamil, humana cay rezene kapsulu , kompostolar bol et ve hergun 4 lt su ztn cok icen biriydim iyice artirdim birde emzirirken elevit demir hapi almaya devam faydasi oluyo simdiden Rabbim hepinize nasip etsin oglusumunda durumu iyi anneside sut goturunce daha cabuk toplucak insallah

Cnm şimdi biraz toparlandim sağ olsun annem çok iyi bakiyo.
Nedram climara forte diye bir bant aldirdi dr belin bir tane sağ bir tane sol tarafına yapistirdi 7 gün durucakmis orda sonra yenisini yapistiracakmisiz 7 günde o duracakmis yani toplam 14 gün ne oldugunuda çok agrim vardı dr soramadim. Ama transferde sorarim. Baska ilaclarda yazdı. Tetra, prednol, progestan. Geçen tedavilerde progestani iciyordum şimdi vajinadan içeri koy dedi valla bende şaşırdım
Öbür opulerimde hiç ağrım olmuyodu ama bunda nedense çok kötü oldum bende anlayamadım. Canım hamburger istiyo diye uyanmisim. Halbuki çokta sevmem hamburgeri. Demekki bilinç altimda hamburger yatiyomuş:)))))))
Öpüyorum cnm seni burda sık sık görmek çok hoşuma gidiyor.

Cnm sayfana baktimda bende cok ilaç artmadı çok az acilmis gonal f ve 3 kapsül menagon var istersen yollayabilirim
Ayrica seni topigimizde görmek cok hoşumuza gider. Biz burda az kisiyiz ama güzel dostluklar kurduk

neşe77 nasılsın canım....mersinde sıcak ve güneşli bir gün var ....çamların altında mısın yoksa? :))))))))))
bir de hamak kurduysan değmeyin keyfine:))))
mrb nedracım evet suan camların altındayım hava cok guzel mıss valla hamakta olsaydı hıc fena olmazdı cnm sen ne neler yapıyorsn ızındemısın calısmaya basladınmı cnm ben genelde turk dızılerı ızlıyorum muhtesem yuzyıl yalandunya ıntıkamı takıp edıyorum ha bıde yaz baslayan sana bır sır verecegımı ızlıyorum ve tabıkı acunun yarısmaları hadı optum cnm ıyı hafta sonları

cnm ıyı olmana sevındım ınsss yarında bıze guzel haberler vereceksın embrıyolar ıcın sen sımdı yat dınlen cnm acaba o bant esterojen hormonu ıcınmı cnm yanı rahım kalınlıgı ıcınmıydı

ozocum meraba cnm sutun de gelmıs oh masallah cnm bebıste ıyımıs ınss en kısa surede evınızede cıkarsınız cnm kendıne ıyı bak cnm kocaman opuyorum ıkızınızıde

Cnm iyiyim çok şükür. Yumoslarım beni şaşırttı teyzesi inşallah sonu iyi olur.
Bu bantıda neden verdi dr bilmiyorum cnm aslinda rahim kalinligima çok iyi demişti dr
Cnm senden kaç yumos çıkmış tı

maşallah canım benim inşş sonuda guzel olacak benim 8 yumoş toplandı 6 sı döllendi cnm 4 nude dondurduk cnm

maşallah canım benim inşş sonuda guzel olacak benim 8 yumoş toplandı 6 sı döllendi cnm 4 nude dondurduk cnm

Cnm iyiki dondurmuşsun gerçekten.
Transferden önce ilaç kullanıcakmısın peki. Nesecim bırde dondurmaya ne kadar ücret verdin:18::18::18::18::18:

özlemin ağrılarının hafiflemesine sevindim canım...yarın herhalde daktır arayıp embriyolarla ilgili bilgi verir....3.tüp bebekte yumoşlar toplandıktan sonra bende de bir ağrı oldu hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım.. ağrı kesici verdiler hap bana mısın demedi...eşim hemen doktoru aradı doktor ultrasonla baktı... ağrı kesici iğne vurdular...öyle rahatladım... inşallah sende öyle ağrılar olmamıştır hem bu arada aklıma geldi hamburgerini yiyebildin mi kuzum:)))))))))

dondurulmuş için başkentte 1000 lira alıyorlar galiba ilaç belki progeston veriyorlardır.....bende jelden kullanmıştım...ama iğne sanki daha iyi demişti bi doktor...gerçi bu doktorlara da güven olmuyor ?:26::26::26::26:

neşe77 izin almadım canım bu yaz...iznimi daha sonra kullanmak istiyorum...

iyi geceler kızlar

canım sağol inşş amacım en azından raporlu fiyattan ilaçalrımı toparlamak bir arkadaş ücret istemeden göndereyim dedi elindekini sağolsun bakalım sağlık olsun

Son düzenleme:

canım açılmış olanalraı kulanamıyoruz biliyorsun düşüncen için teşekür ederimm ELBETTE GELİRİM BEN KK DEMİR BAŞLARINDANIM

tünaydın kızlar güzel bir kahvaltıdan sonra sizlere merhaba diyeyim dedim.....

yeterimm inşallah ilaçlarına kavuşabilmişsindir......

özlem nasıl oldun canım....embriyolarla ilgili güzel haberleri bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çamlıyaylayada çok selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neşe77 bizim için de yayla yaaapppppppppppppppppppppp

ey sönmez nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan hemen çık gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

-konu dışı-

Kızlar geçen gün fırında beşamel soslu mantarlı tavuk yaptık oldukça güzeldi.....davetlerde yapılabilir ...Bir de tavuklu börek yaptık...hazır yufkayla.....üzerine yoğurt ve tereyağlı salçalı sos yaptık o da oldukça güzel oldu....tavsiye ederimmmmmm

hep aynı yemekler sıkıyor valla.....eğer sizinde eşiniz değişikliklere açıksa ve yemek yapmayı seviyorsanız tamamdırrrrrrrrrrrrrrr...

http://.............../rengarenkdan...ep-eldiven-95519?ref=P85M9wxWx44cLB4sfGBf0fbl bu siteden eşim mutfak önlüğü sipariş etmiş ve almış....çok şaşırmıştım

site oldukça güzel .....

Cnm çok şükür iyiyim artık. Benim bebişlerdende haber yok yarın ararlar heralde
Hamburgerde yemedim cnm . Bana kimse almadı
Cnm yemeklerin tarifini yazda bizde deneyelim. Bende değişik şeyeler yapmayı çok severim. Eşimde bayılır
Nedracım önlüğüne bayıldım ama yolladığın linki açamadım yeniden atsana

Hep tüp bebekten bahsetmekte insanı sıkıyor bundan sonra böyle değişik şeyleri paylaşalım birbirimizle. Burayı kadınlar gününe çevirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…