Cnm inşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir. Sen neler yapıyorsun cnm bebiş nasılherkese günaydın kızlar hepinizin yazılarını okuyorum ama sueri daha bi iştahla okuyorum inşallah 15 gün sonra oda hamişim diye buralarda gezecekkkkkkkk
suercim inş bugunde bize guzel haberler vereceksin yayladayım cnm ama iş yapmazsanda olmuyor işte cnm biz toplamda verdik 600 lirayı nedracım paylaştıkların çok guzel biz burda herşeyi konuşmak için varız berencim şuan hepimiz suere odaklanmış durumdayız inşş kutlamaya az kaldı
suercim ne oldu cnm merkezden aramadılarmı daha merak ettim seni cnm
biraz dinlendim kendime geldim kızlar.....arkadaşların çoğu izinde olduğu için ve hastane yoğun olduğu için yorgunluktan bayılmışım adeta....Allahtan akşamdan yemeği yapmıştım.....
yeterim sen tarsustaydın değil mi bacımmmmm?
özlem embriyolar nasılmış kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuu
neşe77 sağol canımmmmmmm.... yayladan eve dönüş ne zaman? neşe77 adanadasınız değil mi kuzum hangi semt?
inşş dondiriklerin olacak cnm benimde bilgim yok ama dr bir bildiği vardrCnm inşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir. Sen neler yapıyorsun cnm bebiş nasıl
neşecim 600tl ise harika o zaman belki bizde dondurma yaparız
Cnm merkezdende bugün aramadılar benimde canım aramak istemedi. Yarın transfer olsa ararlardı heralde. Zaten dün 4 yada 5 transfer yaparız büyük ihtimal demişlerdi. 3 ile 5 gün transferini duydumda 4 hiç duymadım cnm senin bilgin varmı:26::26:
hava çok guzel tatlım yatarken battaniye örtuyoruz cnmgörüntülemedeyim canım.......emboşlar bölünüp duruyorlardır şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
Allahtan akşamları hava biraz serinnnnnnnnnnnnnnnn
huuuuuuuuuuuuuuuuu neşe77 çamlıyaylada hava nasıl şimdi ? :)))))))
nedracım dikkat et cnm bolbol su iç çalşırken işin zor kolay gelsin cnm yayladan 25 den sonra döneceğim inşş cnm bende mersin-tarsustayım bizde foruma çok geliyoruz tarsusta öyle buyuk yok biliyorsundur tarsusa hiç gelmişmiydin peki sen cnm
biraz dinlendim kendime geldim kızlar.....arkadaşların çoğu izinde olduğu için ve hastane yoğun olduğu için yorgunluktan bayılmışım adeta....Allahtan akşamdan yemeği yapmıştım.....
yeterim sen tarsustaydın değil mi bacımmmmm?
özlem embriyolar nasılmış kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuu
neşe77 sağol canımmmmmmm.... yayladan eve dönüş ne zaman? neşe77 adanadasınız değil mi kuzum hangi semt?
aaaa çok sevindim buna belkide tanışıyoruzdurkız bende tarsusdayım
suercim embiriyoların hakkında bişey dedilermi sen gune takïlma cnm inşş herşey yolunda gidecek inşş bide dondiriklerin olur oh maşallah gerisini duşunme senArkadaşlar transferim yarın 11 de yapılacakmış. Dördüncü gün olucak. Hiç anlam veremedim 4 günde yapılana hiç denk gelmemiştim:26::26::26::26::26::26:
Neyse vardır bundada bir hayır:44::44::44::44::44::44:
suercim embiriyoların hakkında bişey dedilermi sen gune takïlma cnm inşş herşey yolunda gidecek inşş bide dondiriklerin olur oh maşallah gerisini duşunme sen
Arkadaşlar transferim yarın 11 de yapılacakmış. Dördüncü gün olucak. Hiç anlam veremedim 4 günde yapılana hiç denk gelmemiştim:26::26::26::26::26::26:
Neyse vardır bundada bir hayır:44::44::44::44::44::44:
bende her yeri temizlemiştim ohh maşallah cnm yardımcı çok içine nasıl sinecekse öyle davran cnm inşşş herşey bu sefer guzel olacak her zaman dualarımdasın cnmCnm yarın bilgi verirler dedi arayan kişi. Hayırlısı olsun artık. Bugün de dip köşe bucak temizlik var. Yegenimde geldi annemde var sağ olsunlar yardım ediyorlar. Ohhhh valla yaşadım bu sefer transferden sonra bol bol dinlenicem. Öbür tedavilerimde hiç yatamamistim. Cnm bol bol benim için dua edin. Öpüyorum hepinizi
Cnm doğru söylüyorsun biz elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi. Tek korktuğum şey transfer sonrası popodan yapılan igne geçen seferlerde felç gibi oluyordum. Artık onada katlanicaz.hayırlı olsun hayırlısı olsun birarkadaşın embiryosu 3. gün 3 hücreli idi ve anne gün hücre hatta bazan kalite bile önemli değildir yeterki allahım ol desin anne olmayın zamnaı gelmiş olsun inşş her şey gönlünden gönlümüzden geçen gibi olsun
bende her yeri temizlemiştim ohh maşallah cnm yardımcı çok içine nasıl sinecekse öyle davran cnm inşşş herşey bu sefer guzel olacak her zaman dualarımdasın cnm
özlemim yarın büyük gün hadi canım inşallah.....4. güne hiiiiiiiiiiiiiiiiiç takılma bizde 5. güne gitti de ne oldu....yeterrin dediği gibi rabbim isterse neden olmasın 3-4 ne fark eder.....stressiz sıkıntısız 12 gün geçir canımmmmmm
kızlar.... nette araştırırken bebeklerini evlatlık vermek isteyen( gerçi bir çoğuna satmak isteyen desek daha doğru olur ) aileler gördümmmm.....eşime söyledim hatta biriyle iletişime geçtik 12 bin atrı doğum masrafı istedi 1 ayı kalmış kızmış antalyadan.....hatta acil cevap bekliyormuşşşş eğer biz istemezsek 3-4 kişi var dedi yanıt bekleyen....şaştım kaldım valla....daha da vahimi taşıyıcı anne olmayı teklif eden çıktı....(((( ister doğal ister hastane ortamında fark etmez diyor 20bin tl istiyor artı özel hastanede doğum....foruma baktık o kadar çok cevap yazan bebek isteyen var ki....ama bu işler böyle olmamamlı yaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?