Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

biraz dinlendim kendime geldim kızlar.....arkadaşların çoğu izinde olduğu için ve hastane yoğun olduğu için yorgunluktan bayılmışım adeta....Allahtan akşamdan yemeği yapmıştım.....

yeterim sen tarsustaydın değil mi bacımmmmm?
özlem embriyolar nasılmış kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuu
neşe77 sağol canımmmmmmm.... yayladan eve dönüş ne zaman? neşe77 adanadasınız değil mi kuzum hangi semt?

herkese günaydın kızlar hepinizin yazılarını okuyorum ama sueri daha bi iştahla okuyorum inşallah 15 gün sonra oda hamişim diye buralarda gezecekkkkkkkk
Cnm inşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir. Sen neler yapıyorsun cnm bebiş nasıl

suercim ne oldu cnm merkezden aramadılarmı daha merak ettim seni cnm

neşecim 600tl ise harika o zaman belki bizde dondurma yaparız
Cnm merkezdende bugün aramadılar benimde canım aramak istemedi. Yarın transfer olsa ararlardı heralde. Zaten dün 4 yada 5 transfer yaparız büyük ihtimal demişlerdi. 3 ile 5 gün transferini duydumda 4 hiç duymadım cnm senin bilgin varmı:26::26:

Cnm valla biz evde yattığımız yerde sıcaktan duramıyoruz allahım sabır kuvvet versin sana.
Cnm sen hemşiremiydin
Bugün benim sıpalardan hiç haber yok teyzesi. Kardeş kardeş duruyolardır heralde

inşş dondiriklerin olacak cnm benimde bilgim yok ama dr bir bildiği vardr

görüntülemedeyim canım.......emboşlar bölünüp duruyorlardır şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Allahtan akşamları hava biraz serinnnnnnnnnnnnnnnn

huuuuuuuuuuuuuuuuu neşe77 çamlıyaylada hava nasıl şimdi ? :)))))))

nedracım dikkat et cnm bolbol su iç çalşırken işin zor kolay gelsin cnm yayladan 25 den sonra döneceğim inşş cnm bende mersin-tarsustayım bizde foruma çok geliyoruz tarsusta öyle buyuk yok biliyorsundur tarsusa hiç gelmişmiydin peki sen cnm

hava çok guzel tatlım yatarken battaniye örtuyoruz cnm

kız bende tarsusdayım

evetttttttttttttttttt

Arkadaşlar transferim yarın 11 de yapılacakmış. Dördüncü gün olucak. Hiç anlam veremedim 4 günde yapılana hiç denk gelmemiştim:26::26::26::26::26::26:
Neyse vardır bundada bir hayır:44::44::44::44::44::44:

suercim embiriyoların hakkında bişey dedilermi sen gune takïlma cnm inşş herşey yolunda gidecek inşş bide dondiriklerin olur oh maşallah gerisini duşunme sen

suercim embiriyoların hakkında bişey dedilermi sen gune takïlma cnm inşş herşey yolunda gidecek inşş bide dondiriklerin olur oh maşallah gerisini duşunme sen

Cnm yarın bilgi verirler dedi arayan kişi. Hayırlısı olsun artık. Bugün de dip köşe bucak temizlik var. Yegenimde geldi annemde var sağ olsunlar yardım ediyorlar. Ohhhh valla yaşadım bu sefer transferden sonra bol bol dinlenicem. Öbür tedavilerimde hiç yatamamistim. Cnm bol bol benim için dua edin. Öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun hayırlısı olsun birarkadaşın embiryosu 3. gün 3 hücreli idi ve anne gün hücre hatta bazan kalite bile önemli değildir yeterki allahım ol desin anne olmayın zamnaı gelmiş olsun inşş her şey gönlünden gönlümüzden geçen gibi olsun

bende her yeri temizlemiştim ohh maşallah cnm yardımcı çok içine nasıl sinecekse öyle davran cnm inşşş herşey bu sefer guzel olacak her zaman dualarımdasın cnm

özlemim yarın büyük gün hadi canım inşallah.....4. güne hiiiiiiiiiiiiiiiiiç takılma bizde 5. güne gitti de ne oldu....yeterrin dediği gibi rabbim isterse neden olmasın 3-4 ne fark eder.....stressiz sıkıntısız 12 gün geçir canımmmmmm

kızlar.... nette araştırırken bebeklerini evlatlık vermek isteyen( gerçi bir çoğuna satmak isteyen desek daha doğru olur ) aileler gördümmmm.....eşime söyledim hatta biriyle iletişime geçtik 12 bin atrı doğum masrafı istedi 1 ayı kalmış kızmış antalyadan.....hatta acil cevap bekliyormuşşşş eğer biz istemezsek 3-4 kişi var dedi yanıt bekleyen....şaştım kaldım valla....daha da vahimi taşıyıcı anne olmayı teklif eden çıktı....(((( ister doğal ister hastane ortamında fark etmez diyor 20bin tl istiyor artı özel hastanede doğum....foruma baktık o kadar çok cevap yazan bebek isteyen var ki....ama bu işler böyle olmamamlı yaaaa.....

Cnm doğru söylüyorsun biz elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi. Tek korktuğum şey transfer sonrası popodan yapılan igne geçen seferlerde felç gibi oluyordum. Artık onada katlanicaz.
Cnm elimde acilmamis menegon ve bir iki ilaç arttı. Birde dr esime gnc nin ilacini vermisti ondanda biraz arttı yollayabilirim.
bende her yeri temizlemiştim ohh maşallah cnm yardımcı çok içine nasıl sinecekse öyle davran cnm inşşş herşey bu sefer guzel olacak her zaman dualarımdasın cnm

Çok şükür cnm bu sefer sansliyim annem yanimda ya o bana yetiyor. Onun yerini hiç kimse dolduramiyor eşim bile.
Bu sefer hiç heyecanlı degilim nedense dünürüm. Yarın gidiyim senin damadı alıp geliyim. Öptüm dünürüm

Cnm beklemedeyiz artık gün belli olduya çok rahatladım
Nedram bende şimdi senden duydum şok oldum. Bencede böyle olmamalı ama hiç umudu olmayan ailelere bir umut olur diye düşünüyorum.
Sen evlatlıkmı almayı düşünüyorsun cnm. Benim halamın oğlu o şekilde aldı şimdi çok mutlular
Cnm iyi düşün taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…