Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

canımbizim evdede yer yok salça için vs ama köyde annemlerin evinde var orada yaptık kendimede yaptım ANNELERİN CANI SAĞOLSUNNN

amin canım yok ben becerikli bir hatun değilimdir

herkeze merhaba gününüz güzel geçsin inşallah biraz aradan sonra ben gene geldim umarım herkez iyidir gelişmelerden haberdar edin beni hepinizi öptüm

Herkese merhaba arkadaşlar
Bugün 6 günüm biraz dışarı cikicaz. Evde çok bunaldim. Nedense hiç umudum yok yine. İdrar testi yaptim negatif.
Off ya biran önce belli olsada islerimi halletsem.
Bu sefer çok stres olmadim. Benim bunyem negatife alıştı heralde :))))))))))

mrb benım hamarat becerıklı arkadaslarım nasılsınız ınsss hepımız ıcın guzel hafta olur benım ıcın kesın evıme donuyorum ıkı aydır annemı gormuyordum onlarda gelecekler onun guzel bır hafta olacak benıde bocek ıssırdı onun dısında ıyıyım valla kızlar ne guzel hazırlıklar yapıyorsunuz eskıden bende yapıyordum ama belfıtıgı amelıyatı oldugumdan berı herseyı hazır alıyorum guvendıgım yerden suercım ben buz dolabının ıcıne metreyle satılan dantellerden ortuyorum yerı kumas olmayanlardan benım de dıger dolaplar kaputınelı cok kullanıslı oluyor hepınızı opyorum kızlar
herkeze merhaba gününüz güzel geçsin inşallah biraz aradan sonra ben gene geldim umarım herkez iyidir gelişmelerden haberdar edin beni hepinizi öptüm
cnm hosgeldın ıyı olmanıza sevındım oglus masallah cok tatlı op benım ıcn cnm su aralar suer tup yaptırdı ınss onun guzel sonucunu beklıyoruz bende eylulde yaptıracam yeter arkadasımız da oda var ınsss arkadanda belkı nedra yaptırır bıde ınss hepımızınkı pozıtıf olurda artık daha ne ısterız bızden haberller boyle cnm haaa sonmezden hala haber yok ınss oda katılır aramıza hadı optum cnmbenım
suerım nıye boyle yapıyorsun bosubosuna kendını strese sokuyorsun ne bu acele daha altıncı gunden ıdrarda cıkarmı hıc bıraz daha sabret ınsss hersey guzel olacak ben ınanıyorum sende ınan yoksa kızacam ama sana bosubosuna damadımıda uzuyorsun kafan dagılacaksa cık gez kendını yormadan ama lutfen sıkıntı yapma cnm senı sana emanet edıyorum hadı optum cnm

​süerrrrrr canım hadi hayırlısı ama bukadar karamsar olma inşallah busefer güzel haberlerle gelirsin

Cnm evine kavuşuyorsun demekki gözün aydın. Annenlerle inşallah gü<el bir hafta geçirirsin.
Elini hangi böcek ısırdı cnm şiştimi inşallah kötü bişey yoktur

Cnm ya bu sefer nedense içimde hiç umut yok diğerlerinde çok heyecanla varmış gibi bekliyordum. Ama nedense bu sefer nötürüm. Amannnnn napıyım alnımda varsa olucak yoksa yok
Neşe cnm sen damadı en iyisi nedradan iste. O elini çabuk tutsun. Bana kalırsan senin kız evde kalır
Bugün biraz çıktım dışarı ohh dünya varmış dedim. Bir kere daha allahıma şükrettim. Çok şükür sağlıklıyım dedim. Allahım yatalak hastalara sabır versin. Gerçekten çok zormuş
Öpüyorum cnm

cnm inşallah senin gibi bizlerde alırız kucağımıza bebişimizi
sen nasılsın bebişin nasıl
iyiyiz teyzesi 5. Ayımız doldu çok şükür büyüyoruz bende oğluşumla uğraşıyorum çok hareketli bıraktığım gibi bulamıyorum inşallah rabbim sizede nasip etsin sizde uykusuz kalın inşallah

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

cnm sanırım daha öncede cevapladım ama olsun:) eşimin canlı sperm sayısı 100 ün altında ve morfoloji 2 ayrıca bende ileri pko ile ikizlerimi bekliyorum çok şükür. lütfen hep dua et ben öyle yaptım. rabbim en kısa zamanda göndersin meleklerini inşallah

iyiyiz teyzesi 5. Ayımız doldu çok şükür büyüyoruz bende oğluşumla uğraşıyorum çok hareketli bıraktığım gibi bulamıyorum inşallah rabbim sizede nasip etsin sizde uykusuz kalın inşallah

Cnm maşallah oglusuna. Sen bu güzel günleri yaşamayı hakettin. Doya doya tadını çıkar. İnan o kadar çabuk buyuyorlarki anlamiyorsun bile.

canım olmaz diye bir şey yok rabbim istedikten sonra neden olmasın gerçi bir arkadaş cevaplamış....forumda böyle olup da hamiş olanlar çok...ama sen yine arttıracak doğal ilaçlar al derim...

neşe77 canım çok geçmiş olsun ...hain böcekkkkkkkkkkkkkkkkk en kısa zamanda bir kuşa veya tavuğa yem olursun inşallah....

özlemim canım neden bu karamsarlık? hem idrar testi için aceleci davranmışsın? kendini strese sokma lütfennnnnn

encan demek 5 aylık oldu maşalahhhhhh...yaramaz desene....şişşşşşşşşşşşşşşşşşş bana bak sennnnnnnnnnnnnnnnnnnn...böyle rahat yer bulamazsın......az sabret daha vaktin varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh......iğne yaparım bak sana.........

yeterim o güzel güllere karşılık veriyorum....... sadece yeteree değil topiğimizin güllerine

söznmez cadısı bu da sana her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan......

neşe77 eveine kavuşuyorsun canım....hadi bakem.....son kez çam kokularını iyice içine çekseydin......

Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053 Eki Görüntüle 787053

herkeze günaydın oğluşumla yani uyandık bugece gene uyutmadı beni3.5 da bi uyandı kızlar çokkkkkkk beddua ettim size sadece bu konudacanım hem dua hem beddua inşallah onlarda uykusuz kalsınlar diye içime kötülük kaçtı

ben bu bedduaya tüm kızlar adına amin derim

hepinize oğluşumla bizden kocaman günaydın kızlar .geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.SUER canım sen nasılsın test tarihin yaklaşıyormu ne zaman.hepinizi öptüm ayrıca ENCAN oğluşun çok şeker maşallah ona darısı bana olsun inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…