günaydın kızlar......özlem,neşe77 ,yeterrr,söznmez,beren,encan ve ismini sayamadıklarım kucak dolusu selamlar lsun hepinize....
özlemim nasılsın tatlım....kendini yormadan günlük işlerini yap bence....hem kafan dağılırr.....
neşe77 eylülde donmuşlar başlıyordu değil mi kuzu?
yeterrrim inşallah ilaç işini çözmüşsündür.....
topiğimizin bebişlerinin yeni fotolarını görmek istiyoruz bu arada.....
cmn mrb iyi olmana sevindim evlilik yıldönumun yeni geçmiş inşşş bu bebiş yıl dönumu hediyen olsun iğnen bir kereye mahsus bir şeymi cnm bende sizi öpuyorum damadıma iyi bakGünaydın arkadaşlar
Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Allahtan bu dr korktuğum iğneden vermedi onun için çok rahatım
Gerçi göbüşten iğne var ama olsun o sivrisinek ısırığı gibi geliyor artık
Hepinizi öpüyorummmmmmm
cmn mrb iyi olmana sevindim evlilik yıldönumun yeni geçmiş inşşş bu bebiş yıl dönumu hediyen olsun iğnen bir kereye mahsus bir şeymi cnm bende sizi öpuyorum damadıma iyi bak
Cnm bu sene evlilik yıldönümü müz hiç aklımıza bile gelmedi. Gerci eşim sağ olsun pek hatirlamaz öyle şeyleri. İnşallah seneye bebislerimle kutlarim.
Nesem dr 2 tane proluton verdi onu haftada bir tane olucam. Birde günlük gobekten clexane diye igne verdi. Bir iki de hap var işte okadar
Sende damadina söyle dursun yerinde bir yere gitmesin.
Seninde az kaldı degilmi cnm eve gecmene. Kayinvalidenler biliyormu tüp bebisi
Cnm bu sene evlilik yıldönümü müz hiç aklımıza bile gelmedi. Gerci eşim sağ olsun pek hatirlamaz öyle şeyleri. İnşallah seneye bebislerimle kutlarim.
Nesem dr 2 tane proluton verdi onu haftada bir tane olucam. Birde günlük gobekten clexane diye igne verdi. Bir iki de hap var işte okadar
Sende damadina söyle dursun yerinde bir yere gitmesin.
Seninde az kaldı degilmi cnm eve gecmene. Kayinvalidenler biliyormu tüp bebisi
günaydın kızlar......özlem,neşe77 ,yeterrr,söznmez,beren,encan ve ismini sayamadıklarım kucak dolusu selamlar lsun hepinize....
özlemim nasılsın tatlım....kendini yormadan günlük işlerini yap bence....hem kafan dağılırr.....
neşe77 eylülde donmuşlar başlıyordu değil mi kuzu?
yeterrrim inşallah ilaç işini çözmüşsündür.....
topiğimizin bebişlerinin yeni fotolarını görmek istiyoruz bu arada.....
aminnnnn cnm inşallahgünaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş
Günaydın arkadaşlar
Dördüncü gün transferi olduğu için bugün 3 günüm. Gece felaket bir ağrıyla uyandım. Kasıklarım çok kötüydü adet olucam sandım. Çok şükür şimdi iyiyim. Bol bol dinleniyorum annem hiç kalkmama izin vermiyor arada bir dolanıp yatıyorum. Bugünüde atlatıyımda yarın artık ufak tefek işlerimi yaparım
Hepinizi seviyorum
canım tüp bebişte ağrı iyidir kök salıyorlar sana ondan
İnşallah cnm . Öbürlerinde hiç test gününe gidemeden adet oldum onun için korktum biraz
cnm damadım kendine yer açıyor bence ağrılar iyiye işaret yatmayı bırak ama ev işi yapma bende seni seviyormGünaydın arkadaşlar
Dördüncü gün transferi olduğu için bugün 3 günüm. Gece felaket bir ağrıyla uyandım. Kasıklarım çok kötüydü adet olucam sandım. Çok şükür şimdi iyiyim. Bol bol dinleniyorum annem hiç kalkmama izin vermiyor arada bir dolanıp yatıyorum. Bugünüde atlatıyımda yarın artık ufak tefek işlerimi yaparım
Hepinizi seviyorum
cnm damadım kendine yer açıyor bence ağrılar iyiye işaret yatmayı bırak ama ev işi yapma bende seni seviyorm
cnm biraz bende aceleciyim hiç yatamıyorum zaten gelirse annem gelir öyle kız kardeşim yok uç tane erkek kardeşim var okadar yani eşimle annem idare ederler annen başka şehirdeydi değilmiİnşallah cnm adet sancısı gibi hafif sancım var.
Senin damat çok yaramaz
Cnm kalkayım diyorum annem izin vermiyor arada gezmeme izin var sadece
Sana kim gelicek bakmaya neşem annenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?