yeteeerim burada olmasan da hep dilimizde ve kalbimizdesin.......
özlemim kiralar ne kadar? yani ev konusunda şimdilik normal bir ev alırsın sizi sıkıntıya sokmayacak ilerde ekonomi düzelirse satıp daha büyüğünü alabilirsin...olmadı kira en mantıklısı.....evinde doğalgaz olması çok güzel ya........keyfini çıkar derim.....
beren84 canım bayramdan sonra güzel haberini alacağız inşallahhh....kuzu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemim canım tüp tıkalıysa laparoskopiyle tüpü alıyorlar....tıkanık tüpü açamıyorlar diye biliyorum...benimde tıkalı....eşim açamazmısınız diye sorunca malesef dedi doktor...ancak tüpü alırız dedi....bir de tüpün içinde sıvı birikmiş mi bu önemli....sıvı varsa tüp bebeğe zarar veriyormuşşş doktorlar en çok buna dikkat ediyor.....
günaydın kızlar yok arkadaşlar daha 35+3 günlük olduk ogluşumla dün kontrolüm vardı sezeryana karar verdik doktorumla 20 gün sonra tahminen alırız bebgi dedi bayramdan sonra tekrar kontrolüm var ozaman kesin tarih belli olacak o zaman haber veririm allah nasip ederse şimdiden heyecan tavan yaptı kızlar darısı sizlere ve tüm anne olmak isteyenlere olsun inşallah.........şimdiden hepininze İYİ BAYRAMLARRRRRRRRR....................
Rabbim hayırlısı nasip etsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah kurtarsın :)
Cnm çok geçmiş olsun. Bel fıtigindan ameliyat oldunmu. Allahım yardimcin olsun bu fıtık çok kötü dikkat et cnm. Bol bol dinlen gelinim için.Mrb arkadaslar oncelikle hepinize gunaydinlarrrr olsun ben bayram oncesi sifayi kaptim kizlar grip bir yandan birazda belfitigi islerimi bitirdim neyseki simdi dinleniyorum iste yarina inss daha iyi olurum hayirli arifeler sohbetlerinizi okudum ne guzel nedracim masallah ne guzel hazirliklar yapmissiniz agiz tadiyla yiyin cnm berencim inss sagsalim bebegini kucagina alirsin cnm simdi bolbol dinlen bebis gelince firsatin olmaya bilir optum cnm yetercim sanada iyi bayramlar cnm iyi olmana sevindim gulegule git gel cnm sizin koy hangi koydu optummmmmm suercim mrb cnm bu aralar baya bir karisiksin okudugum kadariyla insss icine sinen bir ev alirsiniz cnm kiraciklik zor yaa olmayanlara allah yardim etsin tez zamandada nasip etsin tupun biri tikaliysa yaptir cnm laporoskopiyi belkide acarlar benimkini acmisti dr sivi birikmesi yapiyormus bu tikali tuplr bazen o sivida rahme akiyormus oda embiriyonun tutunmasini zorlstiriyormus bende sebep oydu dr oyle demisti en azindanbelki o tupun acilirsa dogal yoldan hamis kalma sansinda artar cnm kizininda dogum gunu kutlu olsun cnm seninki dogum gununu unutuyorsa bravo valla benim oglan iki ay onceden basliyor derdini cekmeye yok soyle olsun yok bana sunu alin vss bende oglana aldim bayramlik her bayram kendimize almasakta oglana aliyoruz ama dedigin gibi hic heycan yok hadi gorusuruz cnm optum
tskler cnm ya evet ameliyatliyim cnm ve suan iki tanede fitigim var arada boyle tutuyor cn drlar bazen en once yapacagini en sona birakiyorlar dogru soyluyorsun deneme tahtasi yerine kullaniyorlar hepimiz icin hayirlisi artik inss ev alirsiniz cnm kiracilik zor hadi optum cnm sende kendine iyi bakCnm çok geçmiş olsun. Bel fıtigindan ameliyat oldunmu. Allahım yardimcin olsun bu fıtık çok kötü dikkat et cnm. Bol bol dinlen gelinim için.
Cnm tüpüm icin dr bir sorun olmaz demişti. Şimdi beni mi kandirdi diye düşünüyorum. Deneme tahtasina ceviriyorlar bizleri. Onuda gectim artık maddi olarakta batirdilar.
Cnm ya ev konusundada eşim kararsiz. Kira verecegim yere kredi çeker öderim diye düşünüyor. Sağı solu belli olmuyo bakalım artık hayırlısı. Bugün bankayla goruscek.
Bende öpüyorum cnm kendine iyi bak
canım nasılsın konuşamadık epeydir nasıl gidiyor dogum şekline karar verdinizmi sagsalim kucagımıza alırız inşallah kuzucukları.
tskler cnm ya evet ameliyatliyim cnm ve suan iki tanede fitigim var arada boyle tutuyor cn drlar bazen en once yapacagini en sona birakiyorlar dogru soyluyorsun deneme tahtasi yerine kullaniyorlar hepimiz icin hayirlisi artik inss ev alirsiniz cnm kiracilik zor hadi optum cnm sende kendine iyi bak
Günaydın kızlar herkeze hayırlı arifeeler.
Yeter cnm güle güle git gule gule gel
Bugün kızımın dogum gunu arife gününe geldigi icin yapmadım. Ama nasipse bayramdan sonra yapıcam. Daha kendinin haberi yok dogum gunu olduğundan yoksa öldürürdü beni. Bugün gidip biseyler alicam teyzeleri kızıma. Bizler küçükken bayramlik alininca sevinçten uyuyamazdik simdikilerde hiç o heyecan yok.
Hepinizi öptüm kızlar
Mrb arkadaslar oncelikle hepinize gunaydinlarrrr olsun ben bayram oncesi sifayi kaptim kizlar grip bir yandan birazda belfitigi islerimi bitirdim neyseki simdi dinleniyorum iste yarina inss daha iyi olurum hayirli arifeler sohbetlerinizi okudum ne guzel nedracim masallah ne guzel hazirliklar yapmissiniz agiz tadiyla yiyin cnm berencim inss sagsalim bebegini kucagina alirsin cnm simdi bolbol dinlen bebis gelince firsatin olmaya bilir optum cnm yetercim sanada iyi bayramlar cnm iyi olmana sevindim gulegule git gel cnm sizin koy hangi koydu optummmmmm suercim mrb cnm bu aralar baya bir karisiksin okudugum kadariyla insss icine sinen bir ev alirsiniz cnm kiraciklik zor yaa olmayanlara allah yardim etsin tez zamandada nasip etsin tupun biri tikaliysa yaptir cnm laporoskopiyi belkide acarlar benimkini acmisti dr sivi birikmesi yapiyormus bu tikali tuplr bazen o sivida rahme akiyormus oda embiriyonun tutunmasini zorlstiriyormus bende sebep oydu dr oyle demisti en azindanbelki o tupun acilirsa dogal yoldan hamis kalma sansinda artar cnm kizininda dogum gunu kutlu olsun cnm seninki dogum gununu unutuyorsa bravo valla benim oglan iki ay onceden basliyor derdini cekmeye yok soyle olsun yok bana sunu alin vss bende oglana aldim bayramlik her bayram kendimize almasakta oglana aliyoruz ama dedigin gibi hic heycan yok hadi gorusuruz cnm optum
Teşekkür ederim cnm gözümüzü kırpıp girdik bakalım.özlemim ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah istediğin gibidirrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemim yeni evin tekrardan hayırlı uğurlu olsun....yeni evin eksiklikleri bitmez canım....eşinin dediği gibi önce acil olanları al derim... yanılmıyorsam ev inşaat halinde...bu sayede evde beğenmediğin veya eksik bulduğun bazı şeyleri değiştirebilirsin...
1-duvar kağıdı-boya
2- elektrik prizleri özellikle dikkat et tv prizi-internet için kablo çekilmiş mi?
3-aydınlatmalar için özel kablolar ve prizler...mesela salona 3 kademeli yanan avize alacaksın...ona göre kablosunun çekili olması lazım..
4-peteklerin yerleri uygun mu
5-mutfak ibanyo ve wc de konulmasını istediğin veya değiştirilmesini istediğin var mı? seramik-fayans gibi....
6-mutfakta dolap dizaynı nasıl ?menteşeler yavaş kapanan mı?
7-evye-batarya kullanışlı mı?
diyeceksin canım bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ama inan yaşamaya başlayınca bu değişiklikleri yaptırdığına şükrediyorsun...ama müteahhitle nasıl anlaştınız bilemiyorum...bazı müteaahiitler hiçbir şeye izin vermiyor...fark ücretini ödesen bile...
canım ankastereler evimde vardı...müteaahhit franke takmışşşş...evye dominox ....ankastere alırsan üzeri cam olanlar var...klasik değil...ateş yanmıyorrrr...onlardan al derim....franke,silverline bunlar isim yapmış oldukça pahalı...sadece adları var.... evye ise ben alttan yapıştırma tercih ederim...veya tezgaha sıfır modeller var ama pahalı(((((( kullanışlılık yönünden alttan evye görüntü yönünden üstten takılma...karar senin....
canım ama aşırıya kaçma derim...çünkü yeni ev alacaksınız...krediyle alırsanız banka masrafları-tapu masrafları olacak...acil nakit yani....zamanla alırsın bazı şeyleri....eskileriyle idare et edebildiğin kadar...
cnm tekrar gozun aydin gulegule oturun inss seninde dogal yoldan gelsin inss hem takmayinca daha cabuk olurmus cnm asilamadan benim de fikrim yok cnm fiyat olarak bence en fazla 2000 liradir inss ona bile gerek kalmasin cnm tekrar iyi bayramlarCnm fıtık çok zor yengemden biliyorum ne yaptıysa agrilardan kurtulamadı allahım kolaylık versin.
Nesem bugün ev işini hallettik evi aldık. Aldigimiz mutahit tanıdık odemede kolaylik yapicak. Mart gibi biter dedi. Bizde nisan gibi geçeriz. Artık tüp işi baska baharlara kaldı. Ama şu lakaroskopi işini halledicem onu kafaya taktim. Onu yaptırdıktan sonra ya yumurta takibi yada aşılama yaptiririm. Devlet hastanesi asilamaya ne kadar alıyor acaba cnm bilgin varmi.
Öptüm
cnm tekrar gozun aydin gulegule oturun inss seninde dogal yoldan gelsin inss hem takmayinca daha cabuk olurmus cnm asilamadan benim de fikrim yok cnm fiyat olarak bence en fazla 2000 liradir inss ona bile gerek kalmasin cnm tekrar iyi bayramlar
Cnm 2000 lira çok veremem imkansız o kadar. Napiyim artik dogal yola devam. Ama lakarosu yaptiricam. Öbür adetle gidiyim bakiyim.
Su an memlekete dogru gidiyoruz yoldayiz. Ama malesef kv ye gidiyorum. Ahhhh anacigim burnumda tütüyor. Artik ona ne zaman geçerim bilmiyorum. Sinir oluyorum neden hep öncelik erkek tarafında. Byyy[/ suercim inss sagsalim varmissinizdir cnm sen yinede bir sor devlet hast ben de tam bilmiyorum dogru bilgi edinin cnm laporoskopiyi bencede yaptir tek cnm ne yazikki hep oyle oluyor oncelik kv lerde inss orda fazla kalmadan annene kavusursun cnm hadi gorusuruz kendine iyi bak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?