bende histereskopi yaptıracağım doktor araştırıyorum....yeteeeerim adanada varmı histereskopi yapan iyi bir daktırr
Cnm ilacin hamikelik basladiktan sonra zararı var diye biliyorum ama ağır ilaçlar iciyorsan dr görüş telefonla. Ona göre baslarsın.
Gözündede büyümesin cnm tedavi. Surda herkez gibi bizde halay cekelim oynayalım. Karabulutlar gitsin uzerimizden. Bizede umut olsun.
Nesem allahım sabir versin fıtık cok zor. Benimde aklim cikiyo belime bisey olcak diye.
Laparoskopiyide en kısa zamanda olucam artık. Fakülteye gidicem mecbur.
Öptüm cnmmmm
Desene battik iyice cnm. Zaten zar zor yaptırıyor millet. Valla allahım kolaylik versin. Bence devlet hastanesi nin ücretsiz yapması lazım sonucta bir rahatsızlık. Nasil başka operasyonlardan ucret almiyo bundada almamalı. Ozaman mecbur ozellerde ücretleri geri çeker.
Yeter cnm şimdi dusunsene devlet hastanesi ücretsiz yapiyormuş. Ne güzel olurdu iki aya bir denerdik. Hayali bile guzel. Belki zor ama birgün olur. Tabi ilaclarda bes on lira bisey olucak.
Amannnn işte sacmaliyorum cnm öpüyorum seni arada burayada ugraa
adik. Eşim serbest meslek ya acaba ondanmi geciktiriyorlar anlamadim. Siz eve cekmismiydiniz cnm. Cektiysenizde ne kadar cektiniz ayda ne kadar oduyosunuz. Bende o belli olmadan hazirlanmaya baslayamadim. Eger onaylanirsa 15 gune tasinicaz. Hayirlisi artik bekliyorum. Senide öptüm cnm
Topigimizdede durmadan birileri firar ediyo. Artik uç gün gelmiyene ceza verelim.
canım sağol anlamadım baş ağrımı direniyorum dr gitmeyeyeim diye ama ne kadar direnirim bilmiyorum :26::26::26::26::26::26::26::26:iyi akşamlar kızlar......yoğun bir nöbet geçiriyoruz yine hastanede.....eeeeeeeeeeeeeeee başı kıçı ağrıyan,yemeği,içkiyi fazla kaçıran hastaney ekoşarsa halimiz nice olur valla............hele o trafik kazaları yok mu..............................neyse içinizi karartmayayım şimdi canınız çekmesin ama bu yorgunluk üstüne sıcak bir çay enfes gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeteeerim geçmiş olsun canım migren filan olmasın bu.....veya köyde esinti vardı da üsüttün mü......havalarda çok düzensiz bu aralar kendine dikkat et...............
özlem canım biz 100 bin çektik %0,76 ile 1300tl dosya masrafı ve sigortalar tuttu....4,200 tapu masrafı ayrıca....7 yıl çektik 1610 ödüyoruz ...
Bu arada o tüp bebek fiyatları gerçek mi...gerçekse yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh diyorum başka birşey demiyorum....yaptıkları ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ver ilacı şişir yumurtalıklarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.......10dk topla ..........10dk koyyyyyyyyyyyyyyyy ......resmen soygun yaaaaaaaaa....Devletin buna müdahale etmesi lazım....
özlemim güzel dileklerin için teşekkür ederim .....banka işine gelince belki eşinin serbest meslek olması ve çekilecek tutarın fazla olması yüzünden bekletiyorlardır...eşin istersen yarın sorsun kredi ne oldu diye....hatta başka bankaya giderim diye söylesin.....canım bu bankalar özellikle devlet memuru olursa hiç affetmiyor hemen krediyi çıkarıyor...ama sserbest mesleksen ne kadarda aylık gelirin fazla da olsa biraz treddütlü bakıyorlar veya bana öyle geldi....ama içini ferah tut inşallah olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım laparoskopide iki küçük delik açılıyor tüplere rahme müdahale ediliyor.....miyom ,kist varsa alınıyor....tüp kapalıysa açılabilecekse açılıyor.....daha çok doktorlar önce rahim filmi-sonra histereskopi arkasından laparaskopi yapıyorlar....
histereskopiye gelince vajinal yoldan rahime kamerayla bakılıyor....rahimde kist miyom veya yapışıklık veya perde var mı tüplerin genel durumu nasıl...yani rahim filmiyle görülemeyecek durumlar histereskopiyle görülüyor....eğer tüpler tıkalıysa ve sıvı birikmişse ,miyom kist varsa laparoskopiyle müdahale ediliyor....laparoskopi küçük cerrahi müdahale hestereskopi ile teşhis amaçlı görüntü olarak tanımlayabiliriz.....
doktorların yanında evet lal oluyoruz resmen ...ama bana doktordan kaynaklanıyor gibime geliyor....sana soru sormaya fırsat vermiyor ya hep kendi konuşuyor veya sorduğuna yanıt vermiyor.....bir bakmışsın kendini sorumlu hemşirenin yanında buluvermişsin....
canım ben 3 defa başarısız deneyince açıkcası çok yıprandım...psikolojik olarak bittim....yavaş yavaş kendimi topluyorum....birde bize en uygun dönem yazın canım....doğal yollara devam edelim şimdilik.....
cnm çok şükür kredi işi onaylandı. Allah izin verirse 15 yada 20 gun sonra gecicez. Ekspertmidir nedir o eve bakmaya gelicekmis. Eşim şehir dışında aradı yavaş yavaş hazırlanmaya başla dedi.
Cnm sen daha önce hangi operasyonu oldun. Lakaroskopi senin için daha iyi degilmi
mrb kizlar hepinize iyi geceler suercim eviniz hayirli ugurlu olsun cnm gulegule oturun evet cnm bende dr sormayi dusunuyorum ilac isini ins hersey yolunda gitsin tup bebege zam gelmis allah bu yolda ugrasan butun arkadaslara allh kolaylik versin inss nedracim sen de hitereskopi yaptiriyormussun hayirlisi olsun arkadasim senin icin yetercim gecmis olsun cnm inss hemen iyilesirsin bende iki haftadir griple ugrasiyorum geldimi gitmiyor oyle cnm encan inss ogluska sende iyisindir cnm arada lutfen ugra cnm berencim inss sende iyisindir doguma az kaldi heralde kendine iyi bak cnm kizlar hapinizi tektek opuyorum
YA SEN O İNSANLARI BOŞ VER (böle konuşanları) onlar ne anlarlar umut etmekten KIZDIM YİNEiyi geceler kızlar.....özlemim evin hayırlı uğurlu olsun canım....eksper gelip evin değerini belirliyorrrrrrrrrrrrrrrrr.....sen eşinin dediği gibi ufaktan ufaktan toplan tatlımmmmmmm....ev taşımak gerçektennnnnnnnn zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......ama kendi evine geçeceksin buna değer
canım bana laparoskopi histereskopiden sonra olabilir dendi......önce histereskopi yaptıracağım......
neşe77 geçmiş olsun canım grip bu aralar salgın....bol bol c vitamini........................
yeteeerim canım inşallah ciddi bir şeyin yoktur.....tüp bebek için kullandığımız ilaçların evet yan etkileri var.....bende hipofiz adenomu çıktı....tamamen tüp bebek ilaçlarından kaynaklı demek ne kadar doğru ama onlarca hormon aldık ne yazık ki.........
balcalı ünv hastanesi olduğu için çok bekletir diye düşünüyorum...başkent olabilir.....tarsusta medical parkta yapıyormuş onu da soracağım......
yteeerim dediğin gibi biz de elde avuçta ne varsa yatırdık tüp bebeğe......şimdi bizim yaşıtlarımızın hem evleri hem de arabaları var....Allahtan bir ev aldık zar zor....ama ben insanları da anlayamıyorum....hele bazıları ya neden bu kadar tüp bebeğe para döküyorsunuz ev alın araba alın,tatile çıkın demez mi? yahu kadın senin 2-3 tane evladın var evin araban var...her yaz 10-15 gün tatile gidersin....sana konuşmak kolay.....diyesim geliyor kendimi zor tutuyorum.........gece gece başınızı şişirmeyeyim.....
özleme yeni evinde mutluluklar diliyor yeteeerime ve neşeme çok geçmiş olsunlar dileyerek oturumu kapatıyorummmmmmmtabi kucak dolusu öpücüklerle.....
Yeteerim seyhan başkentte mi yapiliyor....son çocuktan sonra mi tikanti tüpler....
o zaman normal fiyat tatlım zam yapılmamamış......başkent hemen yapar inşallah histereskopiyi ünv gibi uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun gün vermiyordurrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?