mrb kizlar iyi aksamlar yetercim ins bugun daha iyisindir cnm suercim inss hersey yolundadir senin icinde nedracim baskentte yaptir bencede ama yeterin de dedigi gibi randevu icin hemen ara adet olmadan cunku anca verirler cnm bi bakmissin baskentte karsilasiyormusuz ne guzel olur benimde tupum oglumu dogurduktan sonra tikanmisti dr laporoskopide acmisti inss seninde hitereskopin guzel sonuclansin cnm
iyiym canımmm çok şükürrr aslında toparlanmaktan başka şansımız yok üzülüyorsun ağlıyorsun ama sonra toparlanıyorsun
mrb arkadaslar hepinize iyi haftasonlari ben bugun adet oldum baskenti aradim pazartesi gidiyorum an itibariyle tedaviye basladim kizlar inss hersey iyi gider de size guzel haberler veririm gelismeleri yazarim hepinize opucuklerrrrr
Mrb arkadaslar hepinize iyi haftasonlari ben bugun adet oldum baskenti aradim pazartesi gidiyorum an itibariyle tedaviye basladim kizlar inss hersey iyi gider de size guzel haberler veririm gelismeleri yazarim hepinize opucuklerrrrr
tsk ederim cnm insss darisi sizlerede olsun insssshadi hayırlı olsun bebişli olsun su gibigeçsin inş
Cnm çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kendine dikkat et usutuyum filan deme. Öpüyorum cnmmmm
tsk ederim cnm insss darisi sizlerede olsun inssss
Sagol cnm dikkt edecem artik bismillah dedik bakalim inss guzel haberler veririm ardimdanda sizler gelirsiniz insss
hepinize günaydın kızlar ben pazartesi günü dogurdummmmmm..10 yıl sonra melegime kavuştum darısı sizlere tüm isteyenlere olsun inşallah hepinizi oğluşumla kocaman öptük
hepinize günaydın kızlar ben pazartesi günü dogurdummmmmm..10 yıl sonra melegime kavuştum darısı sizlere tüm isteyenlere olsun inşallah hepinizi oğluşumla kocaman öptük
Cnm bir sorun olmadığına cok sevindim. İnşallah iki tane tutar :))))). Hiç ikizimiz yok. Yaaaa çok çok güzel olur...mrb kizlar tunaydinlar ve guzel haftalar nedracim sagol cnm basladik bakalim hayirlisi bugun hast gittik dr la konustum ilac kullanmamin bir yan etkisi yokmus cok sukur ve tedaviye basladik anliyacaginiz muayenede rahim temiz dedi esterefom ve folik asit yazdi haftaya bugun kontrolum var kizlar inss nedranin da dedigi gibi sonu da guzel biter insss
iyi geceler kızlar.....arada çocuklar duymasın-----o ses türkiye---veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nette kadınlar kulübü.......
dolapta soğumaya devam eden fanta.....................yanında parasızlıktan sade çekirdekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eeeeeeeeeeeeeeeeeee daha ne isterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
evet cnm 4 tane vardi cnm ikisini koyacaklar baskentte cnm olacak cnmneşe77 canım senin donmuşlar var değil mi? kaç tane donmuş var? başkentte miş olacak tedavi?
kiz ayni beni anlatmissin dun bende ayniydimiyi geceler kızlar.....arada çocuklar duymasın-----o ses türkiye---veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nette kadınlar kulübü.......
dolapta soğumaya devam eden fanta.....................yanında parasızlıktan sade çekirdekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eeeeeeeeeeeeeeeeeee daha ne isterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
suercim tunaydin cnm inss esas bende cok istiyorum ikiz olmasini ama kismet artik hayirlisi inss hepimiz cifter cifter dogururuzCnm bir sorun olmadığına cok sevindim. İnşallah iki tane tutar :))))). Hiç ikizimiz yok. Yaaaa çok çok güzel olur...
Akşam akşam beni güldürdün valla nedra.
Biz mecbur karadayiyi izliyoruz. Bizim evde kumandanin tek sahibi benim bencil kocisim. Sen keyfini çıkart cnmmm.
Cekirdegide cok ye benden sisko ol :))))))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnatam teşekürlerrr ruhun şad olsun :72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?