Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

iyiym canımmm çok şükürrr aslında toparlanmaktan başka şansımız yok üzülüyorsun ağlıyorsun ama sonra toparlanıyorsun

Mrb arkadaslar hepinize iyi haftasonlari ben bugun adet oldum baskenti aradim pazartesi gidiyorum an itibariyle tedaviye basladim kizlar inss hersey iyi gider de size guzel haberler veririm gelismeleri yazarim hepinize opucuklerrrrr

mrb arkadaslar hepinize iyi haftasonlari ben bugun adet oldum baskenti aradim pazartesi gidiyorum an itibariyle tedaviye basladim kizlar inss hersey iyi gider de size guzel haberler veririm gelismeleri yazarim hepinize opucuklerrrrr

hadi hayırlı olsun bebişli olsun su gibigeçsin inş

Mrb arkadaslar hepinize iyi haftasonlari ben bugun adet oldum baskenti aradim pazartesi gidiyorum an itibariyle tedaviye basladim kizlar inss hersey iyi gider de size guzel haberler veririm gelismeleri yazarim hepinize opucuklerrrrr

Cnm çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kendine dikkat et usutuyum filan deme. Öpüyorum cnmmmm

hadi hayırlı olsun bebişli olsun su gibigeçsin inş
tsk ederim cnm insss darisi sizlerede olsun inssss

Cnm çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kendine dikkat et usutuyum filan deme. Öpüyorum cnmmmm

Sagol cnm dikkt edecem artik bismillah dedik bakalim inss guzel haberler veririm ardimdanda sizler gelirsiniz insss

tsk ederim cnm insss darisi sizlerede olsun inssss

Sagol cnm dikkt edecem artik bismillah dedik bakalim inss guzel haberler veririm ardimdanda sizler gelirsiniz insss

Cnm çok heyecanlandim yaaaaa allahim inşallah seninle şu şanssızlıgı kırarız. Oglusuna bir kardeş gelir.

hepinize günaydın kızlar ben pazartesi günü dogurdummmmmm..10 yıl sonra melegime kavuştum darısı sizlere tüm isteyenlere olsun inşallah hepinizi oğluşumla kocaman öptük

Mrb kizlar hepinize iyi hafta sonlari olsun inss hepinizi opuyorum[QwhUOTE=suer;32407796]Cnm çok heyecanlandim yaaaaa allahim inşallah seninle şu şanssızlıgı kırarız. Oglusuna bir kardeş gelir.[/QUOTE]
Sagol bitanem inss
hepinize günaydın kızlar ben pazartesi günü dogurdummmmmm..10 yıl sonra melegime kavuştum darısı sizlere tüm isteyenlere olsun inşallah hepinizi oğluşumla kocaman öptük

Ay cnm masallah size cok sevindim allah anali babali buyutsun oglusunu simdi hast misin yoksa sezeryenle olduysan bolbol kaysi suyu ic cnm gazini cikartman lazim inss bolbol sutun olsun oglusunu ilk alti ay sadece emdir inss dikkat et kendine oglusu benim icin kokla cnm opuyorum seni

rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sizlerle beraber

canımm çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin ayy ne güzel sağlıcakla kalım öp mis oğlunu benim için

Cnm tebrik ederim. Oglusun iyidir inşallah. Biraz anlatsana doğumunu. En kısa zamanda resmini bekliyoruz. Senide oglusunuda öpüyorum.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

önce beren84 tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah analı babalı büyütsün inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

neşe77 canım başlamışsın tedaviye ne güzelllllllllllllllllllll.....başlangıcı gibi sonucu da güzel ve bebişli olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlemmmm canım günlerdesin bakıyorummmmmmmmmmm........afiyet şeker olsun arkadaşım...............

mrb kizlar tunaydinlar ve guzel haftalar nedracim sagol cnm basladik bakalim hayirlisi bugun hast gittik dr la konustum ilac kullanmamin bir yan etkisi yokmus cok sukur ve tedaviye basladik anliyacaginiz muayenede rahim temiz dedi esterefom ve folik asit yazdi haftaya bugun kontrolum var kizlar inss nedranin da dedigi gibi sonu da guzel biter insss

iyi geceler kızlar.....arada çocuklar duymasın-----o ses türkiye---veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nette kadınlar kulübü.......

dolapta soğumaya devam eden fanta.....................yanında parasızlıktan sade çekirdekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eeeeeeeeeeeeeeeeeee daha ne isterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................

Cnm bir sorun olmadığına cok sevindim. İnşallah iki tane tutar :))))). Hiç ikizimiz yok. Yaaaa çok çok güzel olur...

Akşam akşam beni güldürdün valla nedra.
Biz mecbur karadayiyi izliyoruz. Bizim evde kumandanin tek sahibi benim bencil kocisim. Sen keyfini çıkart cnmmm.
Cekirdegide cok ye benden sisko ol :))))))))

atam teşekürlerrrruhun şad olsun :72

kizlar tunaydinlar herkese cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun
neşe77 canım senin donmuşlar var değil mi? kaç tane donmuş var? başkentte miş olacak tedavi?
evet cnm 4 tane vardi cnm ikisini koyacaklar baskentte cnm olacak cnm

kiz ayni beni anlatmissin dun bende ayniydim
suercim tunaydin cnm inss esas bende cok istiyorum ikiz olmasini ama kismet artik hayirlisi inss hepimiz cifter cifter dogururuz
atam teşekürlerrrruhun şad olsun :72
aminnnnnnnnnnnnnnnn
yetercim nasilsin iyilestinmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…