Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

valla bizde öncelik bende ne de olsa benim aile mersinde olunca.....:)))))))))) ama Allahtan eşim anlayışlı yaaaa sıkıntı yapmıyor önce veya snra diye......

özlem canım gözün korksun istemedim....ama ev olunca insan açıkcası ayrıntılı düşünüyor....gerçi müteahhit değiştirmeyeceğini söylemiş...o zaman yapacak bir şey yok.....ilerde canın sıkılınca değiştirirsin boya-duvar kağıdı vseairi....

hepinzi çok öpüyorummmmmmmm....

iyi akşamlar kızlar nasılız....nasıl geçti bayram tatilimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......hımmmmmmmmmmmmmmmm kisecikler uğramamış topiğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz ayolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

gazetede okudum....sizinle de paylaşayım dedimmmmmmm....ağrı tedavisi içinmişşşşşş
Dr. İlker SOLMAZ Mikropsuz İltihap Türkiye Proloterapi ve Ağrı Kliniği

Cnmmm aksam geldik evimize benim huysuz kocam evimi özledim diye durmadı. Nedense annesigilde bile rahat edemiyo.
Bolca gezdik eglendik allahtan havada iyi gitti. Sen neler yaptın cnm
Valla hasat oldum çok yorulduk evdede heryer heryerde. Artık pazartesi hallederim
Öpüyorum cnmmmmm

valla özlemmim benim kocada aynı annesine gideriz inan zorla yatıya kalırız...hadi dönelim...kalmayalım....neymiş rahat edemiyormuşşşşş....hani benimde işime geliyor açıkcası....hemen başlıyor bebek konuları ne yaptınız....ne yapıyorsunuz....bazen ruhum sıkılıyor valla....

yeteerim günaydım bacımmmmm.....rabbim o gül yüzüne ve evine güller açtırsın inşallahhhhhhhh....

Mrb arkadaslar hepinize iyi aksamlar ohhh masallah herkes evine donmus bayramida bitirdik artik darisi bebislerimizle gelecek senelere olsun inss hepinize kocaman kokulu opucukler

Günaydın arkadaşlar
Bugunlerde çok yogunum aldigimiz evi degistirdik mutahit nisan yada mayistan once gecemezsiniz dedi esimde bosa kira odemeyelim diye baska eve baktı. Orayla anlaştık. Kredi cekicez on yıllık. Eger bugün kredi onaylanirsa 15 gün içinde tasiniyoruz.
Taşınmak o kadar gözümde büyüyor ki nası yapcam bilemiyorum.
Hepinizi öpüyorum

suercim hayirli olsun cnm gulegule oturun firmayla anlasirsaniz yukun hafifler cnm kolay gelsin cnm bu aldiginiz ev ikinci elmi cnm

suercim hayirli olsun cnm gulegule oturun firmayla anlasirsaniz yukun hafifler cnm kolay gelsin cnm bu aldiginiz ev ikinci elmi cnm

Teşekkür ederim cnm kredi sonucunu bekliyoruz. Daire sıfır cnm. İnşallah krediyi verirlerde sıkıntı yasamayiz. Yoksa almamiz çok zor. Büyük bölümünü krediden karsiliycaz.
Sen nasilsin cnm gelinimi ne zaman alican gobusune

allah kolaylik versin cnm bende inss baslica mama tereddutteyim bu ay cok ilac kullandim belim ve grip icin halada devam ediyorum sizce bir zarari olurmu dr soracam artik sorun olmazsa bu ay baslariz insss bide bende hic heycan yok ya bi isteksizlik var uzerimde tedavi sureci gozumde buyuyor inanki ins hayirlisi olsun sen artik tasindiktan sonra laporoslopiyi yaptirirsin hadi gorusuruz cnm

Nesem canın ne zaman baslamak istiyorsa ozaman başla cnm. Biliyorsun bu islerde psikoloji çok önemli.
İlk dogumundada bel fitigi varmiydi cnm nasıl geçmişti hamileligin.
Cnm dondiriklerde çok dr gidip gelinmiyo heralde. Onun için işin dahada kolay. Maddi olarakta iğne ilaç parası yok. Ah ahhhhhhh keşke benimde olsaydı.
Cnm kredi işi bugün belli olmadı. Bu isleri hallediyim lakaroskopiyi hemen yaptirmayi düşünüyorum. Nesecim sen ne kadar ödemiştin cnm. Özelde çok pahaliysa burda fakültede prof var ona yaptirmayı düşünüyorum. Zor oluyor mu cnm hastanede kalmak gerekiyomu. Birde operasyondan sonra ya yumurta takibi yada asılama düşünüyorum. Bakalim artik sonuca göre hareket edicem.

Cnm yaa inşallah çözülecek bir problem çıkar diye dua ediyorum. Hiç olmazsa bundan dolayı tutmadi derim. Problem çıkmazsa eger daha yapacak biseyde kalmadı demektir. Offf kocamda donasyon işine yaklasmıyor. Belki en son çare onu denerdim.
Kızım çok istiyor kardeşi.
Neyse cnm çok yazdım. Insan yazarakta herderdini anlatamıyor. Keşke yakın yerlerde olsaydik ne güzel görüşürdük

Öpüyorum cnmmmmm

Nedra nerelerdedin yaaaaaaa sesin solugun çıkmıyor

mrb cnm sen de bana iyi geliyorsun sagol cnm evet yaa keske yakin olsaydik karsilikli gorusmek daha farkli niyeyse uzerimde bi yorgunluk var cnm inanki adana yolu gozumde buyuyor ama tabiki inss buay gidecem sence ictigim ilaclarin bizarari olurmu sence cnm universite hast yaptir bence ozelde baya farkli oluyomus dr dan eminsen tabiki bize 800 tl ye mal olmustu cnm bide birgun hast de kaliyorsun neticede kapalida olsa ameliyat cnm ama eve gectinmi oyle cokagrin sizin olmuyor cnm bir hafta sonrada dikislerin aliniyor cnm inss bu son ugrasin olsun bebis gelsin cnm bencede donasyon dusunme cnm yaa cunku allaha sukur birtane cocugun var zaten ama yinede sen bilirsn tabi kredi isini inss en kisa surede halledersiniz inss cnm kendine iyi bak gorusuruz optum cnm haa bide benim ilk hamisligim de sorunum yoktu cnm son bes yildir belfitigiyla ugrasiyorum cnm ama bas etmek cok zor cnm ya uzerinizden uzak

Son düzenleme:
kızlar tüp bebek merkezlerine zam gelmiş uçmuş fiyatlar seyahn başkent 2500 tl den 5000 tl çıkmış (devlet özel has %200 hasta katılım payı alablir diye düzenleme yapmış bu sebebple galiba )artık tüp bebek yaptırmak çok daha zor olacak

iyi akşamlar kızllar nöbetteyim dinlenme arasında yazayım dedim...
özlem yepyeni evin hayırlı olsun canım...inşllah kredinizde sorunsuz çıkar...faizler biraz düştü galiba...eşin iyi araştırsın bankaları...

neşe77 canım istersen kendini hazır hissettiğinde başla....hem bedenen hem ruhen....çünkü psikoloji çok önemli....

yteeerim senin sesin soluğun çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inşllah hasta filan değilsindir......

hepinizi çok öpüyorum kızlar bu arada beren84 ve encan sizleride çok öpüyorummmmmmmmmmmm

canım 1 haftadır baş ağrım var deli gibi ağrıyor başka bir şeyim yok çok şükür sizlerde kayifler nasıl

Cnm ilacin hamikelik basladiktan sonra zararı var diye biliyorum ama ağır ilaçlar iciyorsan dr görüş telefonla. Ona göre baslarsın.
Gözündede büyümesin cnm tedavi. Surda herkez gibi bizde halay cekelim oynayalım. Karabulutlar gitsin uzerimizden. Bizede umut olsun.
Nesem allahım sabir versin fıtık cok zor. Benimde aklim cikiyo belime bisey olcak diye.
Laparoskopiyide en kısa zamanda olucam artık. Fakülteye gidicem mecbur.
Öptüm cnmmmm
Desene battik iyice cnm. Zaten zar zor yaptırıyor millet. Valla allahım kolaylik versin. Bence devlet hastanesi nin ücretsiz yapması lazım sonucta bir rahatsızlık. Nasil başka operasyonlardan ucret almiyo bundada almamalı. Ozaman mecbur ozellerde ücretleri geri çeker.

Yeter cnm şimdi dusunsene devlet hastanesi ücretsiz yapiyormuş. Ne güzel olurdu iki aya bir denerdik. Hayali bile guzel. Belki zor ama birgün olur. Tabi ilaclarda bes on lira bisey olucak.
Amannnn işte sacmaliyorum cnm öpüyorum seni arada burayada ugraa
Cnm ya krediyi bekliyoruz üç gündür haber alamadik. Eşim serbest meslek ya acaba ondanmi geciktiriyorlar anlamadim. Siz eve cekmismiydiniz cnm. Cektiysenizde ne kadar cektiniz ayda ne kadar oduyosunuz. Bende o belli olmadan hazirlanmaya baslayamadim. Eger onaylanirsa 15 gune tasinicaz. Hayirlisi artik bekliyorum. Senide öptüm cnm

Topigimizdede durmadan birileri firar ediyo. Artik uç gün gelmiyene ceza verelim.

iyi akşamlar kızlar......yoğun bir nöbet geçiriyoruz yine hastanede.....eeeeeeeeeeeeeeee başı kıçı ağrıyan,yemeği,içkiyi fazla kaçıran hastaney ekoşarsa halimiz nice olur valla............hele o trafik kazaları yok mu..............................neyse içinizi karartmayayım şimdi canınız çekmesin ama bu yorgunluk üstüne sıcak bir çay enfes gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yeteeerim geçmiş olsun canım migren filan olmasın bu.....veya köyde esinti vardı da üsüttün mü......havalarda çok düzensiz bu aralar kendine dikkat et...............

özlem canım biz 100 bin çektik %0,76 ile 1300tl dosya masrafı ve sigortalar tuttu....4,200 tapu masrafı ayrıca....7 yıl çektik 1610 ödüyoruz ...

bu arada o tüp bebek fiyatları gerçek mi...gerçekse yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh diyorum başka birşey demiyorum....yaptıkları ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ver ilacı şişir yumurtalıklarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.......10dk topla ..........10dk koyyyyyyyyyyyyyyyy ......resmen soygun yaaaaaaaaa.... devletin buna müdahale etmesi lazım....

bende histereskopi yaptıracağım doktor araştırıyorum....yeteeeerim adanada varmı histereskopi yapan iyi bir daktırr

Cnm ya keske bende senin yerinde olsamda calissam.saglik meslek lisesi mezunuyum ama esim giciklik yapiyo. Beraber calisiyorduk çok zor oluyodu. Bende kız okula baslayinca bıraktım. Başka yerede musade etmiyor..
Cnm biz 125bin cekicez . Aylik 1750 civari odemesi olucak 10 senelik. Tabi cekebilirsek. Cok gerildim bankadan bir türlü haber gelmedi 3 gündür bekliyoruz. Yarın inşallah belli olurda stresden kurtuluruz. Herhangi bir borcumuzda yok niye bekletiyolar anlamadim.

Nedracım sen lakaroskopi olmusmuydun cnm. Ben hitereskopi ve lakaroskopi arasindaki farki anlayamadım. Sonuçta ikisindede rahme tuplere bakilmiyormu. Benim tüpün biri tikali çıkmıştı niye müdahele etmedi onuda anlamadım. Ya bu drlarin yaninda ayni salaga dönüyorum bennn hic bişey soramiyorum unutuyorum

Cnm tedaviye basliycakmisin. İnşallah senin guzel haberlerinide aliriz. Bizi çok beklettin bak senin üstüne ben iki tane yaptırdım. Işlemlerini hallet biran once neseye yetis.
Öptüm cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…