Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Maşallah cnm çok güzel degerin belki ikizler geliyordur. Ogluna en güzel dogum gunu hediyesini verdin. Darısı bizlere olur inşallah.

iyi geceler arkadaşlarım....nasılız ben bu aralar bebişle ilgilendiğim için çok giremedim girsem de yazmadım kusuruma kalmayın.....evet neşe77 den başlayalım.....neşem değerin artmış bacım değmesin inşallah....çok güzelllll....bu defa kız mı erkek mi sence ? hadi gönlünden ne geçiyor de bakem....tabi herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabiki de.....

özlemim canım serzenişlerinde haklısın....çoooooooooooooooooooook özür dilerim ama herşey o kadar ani oldu ki anlatamam....eşim daha öncesinden 1-2 ay önceden araştırmış incelemiş.....aileyi bulmuş bana aileyle görüşeceğiz böyle bir konu var demez mi ben şoklardayım....neyse aileyle görüştük doğum tarihini belirledik derkekn baktık doğum gelmiş....sonracığıma yasa da belirtiln zaman geçti....bebeği aldık....özelden daha ayrıntılı yazarım....

yeteeerim sen nasılsın canım....grip olacak tek dişi kalmış canavar hala senden vazgeçmedi mi yoksa......

encan ve beren84 sizleri ve bebişlerinizi de çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm....

bu arada benim kız kabız olmuş.....geceleri uyku nöbetindeyiz.......

mrb cnm iyi aksamlar sagol guzel dileklerin icin en onemlisi suan sagsalim kucagima almak ama tabiki icimden kiz geciyor allah hayirlisini versin oglum oldugu icin kiz evlatta olursa hicte kotu olmaz bide kiz bebekleri giydirmek daha zevkli gibi geliyor az oncede dedigim gibi ama tabiki saglikli olsunda gerisi teferruat cnm

senin bebis duzelmedimi daha onceki sayfaya yazdiklarimi okudunmu cnm onlari dene inss fayda gorursun eger gecmezse dr gorunun cnm belki mamasini degistirir hadi gecmis olsun cnm inss duzelir hadi gorusurz optum cnm seni ve bebisini

Cnm inan çok sevindim. Teferuatı boşver sonunda anne oldun ya en güzeli o işte.
Cnm bebeklerde bazen kabızlık sorunu olabiliyo. Özellikle mama içen bebislerde. Kac gündür kakasini yapamiyo. Nese söylemiş azicik mamasina zeytinyağı koyabilirsin. Valla uygularmisin bilmem amaa ararkadaşımın bebiside oyle olmuş annesi azıcık poposundan sabun sokmuş anında bebekte yapmış ama sen yinede neseyi dinle bence :))). Benim kizda maşallah fabrika gibi çalışıyordu hiç öyle sorunumuz olmadı:))))))))
Cnm kaç aylık bebisin. Sen işe gidince kim bakıyor. adini ne koydunuz.

Ayyyy bende meraklı melahat oldum inşallah kizmiyorsundur
Öpüyorum bebisin yanaklarindan oyy şimdi o mis kokuyodur.

günaydın kızlar nasılsınızz
biz alıştık birbirimizeee yaşayıp gidiyoruz

yherkeze merhaba kızlar çok özledim sizi ben malesef giremiuorum çok hareketli bi okadar yaramax bi oğluşum var hiç kendime fırsat ayıramıyorum babannesinde şimdi bende eşimin yanındayım buarada neşemm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımıza sizi unuttum sanmayın hepiniz aklımdasınız anne olmak çok güzel bi okadarda yorucu uykuya hasretim valla ama olsun oğlum için değer hepinizi öpüyorum

tunaydin arkadaslar herkese selamlar
suercim valla cok guzel sorular nedraya ben soracaktim sen sormussun
yetercim iyiyim allahasukur cnm sen nasilsin cnm
encan ve beren sizler nasilsiniz bakalimogluslar nasil
sonmez cnm inss sende iyisindir cnmher nerede yasiyorsan kulaklarin cinlasin insss

neşemmmmmm canım merhaba çok sevindim tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin oğluşum iyi teyzesi 8 aylık oldu 2 tane dişimiz var emekliyoruz büyüyoruz allahın izniyle

kiz tam kalpkalbe karsiymisiz ben yazarken sen de yaziyormussun sagol cnm tskler ins allah tamamina erdirir benim oglumda hic uyumazdi ne yasadigini anliyorum uykusuzluk zor cnm inss en kisa surede duzene girer cnm arada ugra cnm bizi untma oglusu op benim icin

neşemmmmmm canım merhaba çok sevindim tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin oğluşum iyi teyzesi 8 aylık oldu 2 tane dişimiz var emekliyoruz büyüyoruz allahın izniyle

sagol cnm oyoy oglusada masallah kocaman olmus cnm

kizlar hepinize guzel hafta sonlar olsun inssss

nedra senin minniş nasil oldu cnm adini ne koydunuz babaniz yardim ediyormu sen calisirken kim bakiyor senin bebise emin ellerde mi ay bugun baya bi soru sorasim varmis ya hadi optum cnm

yetercim sen nasilsin cnm

suer sen nerde zaman yaptiracan cnm laporoskopini karar verdin mi

kizlar hepinizi opuyorum

Encan Merhaba cnm maşallah oglusuna kocaman olmus. Arada ugra minnosdan vakit bulabilirsen. Asıl yürüsün o zaman gör yaramazligi. Öpüyorum cnmmmm

Nese cnm nasil gidiyor hamislik belirtiler basladimi.
Cnm en kısa zamanda yaptiricam laparoskopiyi ama nerde olucak karar veremedim. Ya özelde yada devlette. İyi bir dr da bulamadim. Laparoskopiyi olup ya asilama yada yumurta takibi yaptiriyim diyorum. Tüp bebege artık epey bir süre gücümüz yetmez. Öyle iste cnm yavaş yavaş basliycaz.

Nedra bize kiziyodu şimdi kendi yok. Yaaa anne olmak kolay degil. Bebek olunca hersey değişiyor. İyi olsunlarda

Öpüyorum neşoşşş

sukur iyiyim cnm. goguslerde agirlik sizi kasiklarimda ara agriyor cnm allaha sukur bulantim yok sadece gunumu beklerken esime dedimki ozaman gene tutmadi heralde goguslerim yumusak sanki o zaman allah isaret gonderdi bi saat sonra hem kasik hem mide bjlantisi ayni anda olmazmi o anda esim tel aramisti esime dedimki rabbim bize belirti gonderdi ogunden sonra hamile oldugumu hissetmistim simdi sen sorunca aklima geldi cnm

bence dr onemli cnm iyi arastir iyi dusunmussun yumurta takibini tedaviye baslamadan bitkisel yollarla da destekle cnm insssss. allah tez zamanda gondersin cnm bebisini. bende seni opuyorum kendine iyi bak cnm

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlar nasılsınız............kız uyuyor bende hem iş yapayım dedim hem de foruma gireyim dedim...kusura kalmayın arkadaşlar kız o kadar fazla vaktimi alıyor ki....15 günlük olduk bu arada ismi gülce....teyzelerinin ellerinden öpüyor bu arada.......

neşe77 canım sen nasılsın...hamişlik nasıl...ikiz lafları dolaşıyor....inşallah öyledir....canım mamaya zeytinyağı katıyorum...şükür kabız değiliz ....aptamil conformil ve aptamil pre aldık...ayrıca eşim netten golden goat adında keçi sütlü mama almış...daha denemedik ama aptamil conformilin tadını sevmedi...karıştırıyoruz diğeriyle...

özlemim eve alıştın galiba canım...eşyaları ne yapın peki?

dün doktora gittik ağzımızda pamukçuk vardı...annem karbonatla silelim demişti ama ben yok demiştim doktor şimdi dedi beni iyi dinle...bunun geçmesini istiyorsan spanc alacaksın dedi karbonata batıracaksın dei böyle sileceksin resmen bebeğin dilini kazıdı...nasıl içim gitti anlatamam...yoksa geçmez dedi.... bu arada 3 kilo 48cm iz....

kızlar gaz ve sancı konusunda tavsiyeleriniz var mı...gaz çıkarıyoruz maşallah sıkıntı yok...ama geceleri az uyuyoruz....gece çayı aldık...sizin tavsiyeleriniz nedir....

yatak konusunda acil tavsiye bekliyorum...park yataklardan alıp az büyüyünce mobilya yatağa mı çevirmeliyiz ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…