Maşallah cnm çok güzel degerin belki ikizler geliyordur. Ogluna en güzel dogum gunu hediyesini verdin. Darısı bizlere olur inşallah.arkadaslar ikinci test sonucumda cikti 298 cok sukur hersey yolunda bsk ten aradilar iki hafta sonra ultrason var ay inss zaman cabuk gecer 6 aralik tam oglumun dogum gunune denk geliyor kizlar insss allah sizlerede yasatsin bu duyguyu insss hepinize sevgiler
Maşallah cnm çok güzel degerin belki ikizler geliyordur. Ogluna en güzel dogum gunu hediyesini verdin. Darısı bizlere olur inşallah.
tesekkuler cnm inss oyle gecsin ayagimi suruyorum inss sizkerde arkamdan geleceksiniz insssssssssssss
aminnnn ayakarını iyi sürükle ama tüm kızlar gelelim arkandan
insssssss cnm olacak allahin izniyle
inşşşşşşşşşşşşşşşş biliyorum hepimizn bir mucizeye ihtiyacı var allahım en kısa zamanda mucizelerle sevindirisin hepimiz
iyi geceler arkadaşlarım....nasılız ben bu aralar bebişle ilgilendiğim için çok giremedim girsem de yazmadım kusuruma kalmayın.....evet neşe77 den başlayalım.....neşem değerin artmış bacımdeğmesin inşallah....çok güzelllll....bu defa kız mı erkek mi sence ? hadi gönlünden ne geçiyor de bakem....tabi herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabiki de.....
özlemim canım serzenişlerinde haklısın....çoooooooooooooooooooook özür dilerim ama herşey o kadar ani oldu ki anlatamam....eşim daha öncesinden 1-2 ay önceden araştırmış incelemiş.....aileyi bulmuş bana aileyle görüşeceğiz böyle bir konu var demez mi ben şoklardayım....neyse aileyle görüştük doğum tarihini belirledik derkekn baktık doğum gelmiş....sonracığıma yasa da belirtiln zaman geçti....bebeği aldık....özelden daha ayrıntılı yazarım....
yeteeerim sen nasılsın canım....grip olacak tek dişi kalmış canavar hala senden vazgeçmedi mi yoksa......
encan ve beren84 sizleri ve bebişlerinizi de çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm....
bu arada benim kız kabız olmuş.....geceleri uyku nöbetindeyiz.......
iyi geceler arkadaşlarım....nasılız ben bu aralar bebişle ilgilendiğim için çok giremedim girsem de yazmadım kusuruma kalmayın.....evet neşe77 den başlayalım.....neşem değerin artmış bacımdeğmesin inşallah....çok güzelllll....bu defa kız mı erkek mi sence ? hadi gönlünden ne geçiyor de bakem....tabi herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabiki de.....
özlemim canım serzenişlerinde haklısın....çoooooooooooooooooooook özür dilerim ama herşey o kadar ani oldu ki anlatamam....eşim daha öncesinden 1-2 ay önceden araştırmış incelemiş.....aileyi bulmuş bana aileyle görüşeceğiz böyle bir konu var demez mi ben şoklardayım....neyse aileyle görüştük doğum tarihini belirledik derkekn baktık doğum gelmiş....sonracığıma yasa da belirtiln zaman geçti....bebeği aldık....özelden daha ayrıntılı yazarım....
yeteeerim sen nasılsın canım....grip olacak tek dişi kalmış canavar hala senden vazgeçmedi mi yoksa......
encan ve beren84 sizleri ve bebişlerinizi de çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm....
bu arada benim kız kabız olmuş.....geceleri uyku nöbetindeyiz.......
iyi geceler arkadaşlarım....nasılız ben bu aralar bebişle ilgilendiğim için çok giremedim girsem de yazmadım kusuruma kalmayın.....evet neşe77 den başlayalım.....neşem değerin artmış bacımDeğmesin inşallah....çok güzelllll....bu defa kız mı erkek mi sence ? Hadi gönlünden ne geçiyor de bakem....tabi herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabiki de.....
Yeteeerim sen nasılsın canım....grip olacak tek dişi kalmış canavar hala senden vazgeçmedi mi yoksa......
Encan ve beren84 sizleri ve bebişlerinizi de çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm....
Bu arada benim kız kabız olmuş.....geceleri uyku nöbetindeyiz.......
neşemmmmmm canım merhaba çok sevindim tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin oğluşum iyi teyzesi 8 aylık oldu 2 tane dişimiz var emekliyoruz büyüyoruz allahın izniyletunaydin arkadaslar herkese selamlar
suercim valla cok guzel sorular nedraya ben soracaktim sen sormussun
yetercim iyiyim allahasukur cnm sen nasilsin cnm
encan ve beren sizler nasilsiniz bakalimogluslar nasil
sonmez cnm inss sende iyisindir cnmher nerede yasiyorsan kulaklarin cinlasin insss
yherkeze merhaba kızlar çok özledim sizi ben malesef giremiuorum çok hareketli bi okadar yaramax bi oğluşum var hiç kendime fırsat ayıramıyorum babannesinde şimdi bende eşimin yanındayım buarada neşemm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımıza sizi unuttum sanmayın hepiniz aklımdasınız anne olmak çok güzel bi okadarda yorucu uykuya hasretim valla ama olsun oğlum için değer hepinizi öpüyorum
neşemmmmmm canım merhaba çok sevindim tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin oğluşum iyi teyzesi 8 aylık oldu 2 tane dişimiz var emekliyoruz büyüyoruz allahın izniyle
Encan Merhaba cnm maşallah oglusuna kocaman olmus. Arada ugra minnosdan vakit bulabilirsen. Asıl yürüsün o zaman gör yaramazligi. Öpüyorum cnmmmmyherkeze merhaba kızlar çok özledim sizi ben malesef giremiuorum çok hareketli bi okadar yaramax bi oğluşum var hiç kendime fırsat ayıramıyorum babannesinde şimdi bende eşimin yanındayım buarada neşemm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımıza sizi unuttum sanmayın hepiniz aklımdasınız anne olmak çok güzel bi okadarda yorucu uykuya hasretim valla ama olsun oğlum için değer hepinizi öpüyorum
kizlar hepinize guzel hafta sonlar olsun inssss
nedra senin minniş nasil oldu cnm adini ne koydunuz babaniz yardim ediyormu sen calisirken kim bakiyor senin bebise emin ellerde mi ay bugun baya bi soru sorasim varmis ya hadi optum cnm
yetercim sen nasilsin cnm
suer sen nerde zaman yaptiracan cnm laporoskopini karar verdin mi
kizlar hepinizi opuyorum
sukur iyiyim cnm. goguslerde agirlik sizi kasiklarimda ara agriyor cnm allaha sukur bulantim yok sadece gunumu beklerken esime dedimki ozaman gene tutmadi heralde goguslerim yumusak sanki o zaman allah isaret gonderdi bi saat sonra hem kasik hem mide bjlantisi ayni anda olmazmi o anda esim tel aramisti esime dedimki rabbim bize belirti gonderdi ogunden sonra hamile oldugumu hissetmistim simdi sen sorunca aklima geldi cnmEncan Merhaba cnm maşallah oglusuna kocaman olmus. Arada ugra minnosdan vakit bulabilirsen. Asıl yürüsün o zaman gör yaramazligi. Öpüyorum cnmmmm
Nese cnm nasil gidiyor hamislik belirtiler basladimi.
Cnm en kısa zamanda yaptiricam laparoskopiyi ama nerde olucak karar veremedim. Ya özelde yada devlette. İyi bir dr da bulamadim. Laparoskopiyi olup ya asilama yada yumurta takibi yaptiriyim diyorum. Tüp bebege artık epey bir süre gücümüz yetmez. Öyle iste cnm yavaş yavaş basliycaz.
Nedra bize kiziyodu şimdi kendi yok. Yaaa anne olmak kolay degil. Bebek olunca hersey değişiyor. İyi olsunlarda
Öpüyorum neşoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?