Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

neşe77 canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm
çooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...rabbim değerini kat be katlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar bu arada biz bu kelimeyi çok sevmiyorum ama evlatlık bebiş aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......bugün 10 gün olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................................kız.................aileden kendi rızasıyla aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım hayırlı olsun inşşş her şey güzel yüreğinden geçen gibi güzel olsun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

sagol benim kocaman yurekli arkadasim inanki senin adina coooooooooook sevindim ve duyglandim innnnnsssss senin evladinda sana hayirli bir evlat olsun ne guzel simdi evinizin havasi bile degismistir benim icin kizini o minik ayaklarindan op cnm bi resmini yukleseydinde bi gorseydik melegini

tşk ederim arkadaşlar neşe77 ilk fırsatta resmini koyacağım....bu arada kabız oldu sanki.....sizin önerileriniz nelerdir..

cnm mamasina bir cay kasigi kadar zeytiyagi koyabilirsin cnm bide zeytin yagiyla kasiklarini ufaktan yavasca ovala cnm bide suyunu eksik etme cnm inss gecer cnm kafana takilan olursa sor cnm elimden geldigince yardim etmeye calisirim

Son düzenleme:
Nedra okudum şok oldum valla. Cnm senin adına cok sevindim. Bize hiç bahsetmedin aşk olsun sana. Kiz evlenmelik yaşa gelincemi diycektin. Nasıl oldu cnm biraz anlatsana. Bebeğin ne kadarlik adini ne koydunuz. Ayyy çok heycanlandim cnm sen baştan herşeyi anlat. Cnmm ne kadar güzel bisey yapmissiniz. Bence önemli olan 9 ay karnında tasima degil ona yeterince ilgi sevgi verebilme. Sende anne oldun artık inan bunlari yazarken agliyorum. Cokkkkk sevindim arkadaşım allahım üçünüzü birbirinizden ayirmasin. Seninde artık evindee bir melegin var. Darısı yeterle sonmezin başına inşaallah.
Kızını benim yerime kocaman öp cnmm.
Kusura bakma yorgunluktan biraz sacma sapan yazmış olabilirim.

Nesem cnm sen nasılsın. Bebisimiz nasil. Abisi duyunca ne yaptı cnm eminimki çok sevinmistir. Aman dikkat et kendine cnm. Aşure yapıp dagittigin gözümden kaçtı sanma. Gelinime bişey olursa sorarım ben sana. Öpüyorum cnm senide bebisimizide

Yeter sen ve takım arkadaşın grip nasılsınız cnm. İnşallah bu sefer biraz daha iyisindir. Bende kendime hayret ediyorum normalde bu mevsim yatak yorgan yatardim hep amaaa masallahim var hiç hastslanmadim daha.
Cnm iyiles sira sende artık. Bak iki tane bebiş geldi bile. Darısı ikimizeeeee
Öpüyorum cnmmmm

canımm sağol amin inşş kız giribim bu günlerde sesiz biraz bakalım fırtına öncesi sesizlik değilse sakin geçiriyoruz birlikteliğimizi

mrb arkadaslar herkese tunaydinlar hepinizi opuyorummmmmm

cnm arkadsim mrb iyiyim cok sukur bebiste iyidir insss valla cnm abimiz duyunca daha dogrusu ucumuzde agladik sevincten hele oglum ilk inanamadi bile hala soruyor anne simdi sen gercekten hamilemisin diyor yeni yeni alisiyoruz cnm insss darisi sana yetere sonmeze ve butun isteyenlere insss cnm bende seni opuyorum cnm sen ne yaptin tam anlamiyla yerlestinmi cnm

canımm sağol amin inşş kız giribim bu günlerde sesiz biraz bakalım fırtına öncesi sesizlik değilse sakin geçiriyoruz birlikteliğimizi
Aman tek iyi olunda cnm ne yapacaksın artık kardes kardeş yasiyacaksiniz :))))) saka bir yana kendine dikkat et cnm
Cnm ne kadar güzel allahım tamamina erdirir inşallah oglusuna kardesini sag salim kavusturur. Dr ne zaman gidiceksin cnm ilac filan kullaniyormusun.

Bende yerlestimde cnm apar topar tasindigim için evin ufak tefek isleri daha duruyo. Eşim firsat buldukca yapmaya calisiyo. Valla bir haftadır cnm çıktı çok yoruldum. Kiziminda tam yazili haftasına denk geldi çok ilgilenemedim onunla da matematikten 75 almış. Oda bu ara beni cildirtiyo depresyona girdi nasil düşük aldım diye ağlayıp duruyor.
Öpüyorum cnmm byyyyy

cnm inss hersey yolunda gider tedavide kullandiklarima devam ediyorum cnm dr daha gun vermedi cnm bugun arayacaklardi bugun belki belli olur cnm

cnm ev tasimak zor ben bide iki ev tasimistim hem kayinvalide hem benim ev ozaman inan uc kilo vermistim gule gule oturun cnm benim oglanda ayni bikere gecen sene olmustu o da aglamisti hic almadiklari not olunca ondan oluyor inss sozlude diger yazilida toparlar durumu cnm ustune fazla gitme inss duzlir cnm bende seni opuyorum

arkadaslar ikinci test sonucumda cikti 298 cok sukur hersey yolunda bsk ten aradilar iki hafta sonra ultrason var ay inss zaman cabuk gecer 6 aralik tam oglumun dogum gunune denk geliyor kizlar insss allah sizlerede yasatsin bu duyguyu insss hepinize sevgiler

gözün aydın canımmm sorunsuz geçsin 9 ay inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…