iyi pazarlar kızlar nasılsınız............kız uyuyor bende hem iş yapayım dedim hem de foruma gireyim dedim...kusura kalmayın arkadaşlar kız o kadar fazla vaktimi alıyor ki....15 günlük olduk bu arada ismi gülce....teyzelerinin ellerinden öpüyor bu arada.......
neşe77 canım sen nasılsın...hamişlik nasıl...ikiz lafları dolaşıyor....inşallah öyledir....canım mamaya zeytinyağı katıyorum...şükür kabız değiliz ....aptamil conformil ve aptamil pre aldık...ayrıca eşim netten golden goat adında keçi sütlü mama almış...daha denemedik ama aptamil conformilin tadını sevmedi...karıştırıyoruz diğeriyle...
özlemim eve alıştın galiba canım...eşyaları ne yapın peki?
dün doktora gittik ağzımızda pamukçuk vardı...annem karbonatla silelim demişti ama ben yok demiştim doktor şimdi dedi beni iyi dinle...bunun geçmesini istiyorsan spanc alacaksın dedi karbonata batıracaksın dei böyle sileceksin resmen bebeğin dilini kazıdı...nasıl içim gitti anlatamam...yoksa geçmez dedi.... bu arada 3 kilo 48cm iz....
kızlar gaz ve sancı konusunda tavsiyeleriniz var mı...gaz çıkarıyoruz maşallah sıkıntı yok...ama geceleri az uyuyoruz....gece çayı aldık...sizin tavsiyeleriniz nedir....
yatak konusunda acil tavsiye bekliyorum...park yataklardan alıp az büyüyünce mobilya yatağa mı çevirmeliyiz ne dersiniz...
Cnm ya inşallah bir sıkıntı çekmeden bebisine kavusursun. Yaaa inşallah ikizdir. Hiç ikizimiz yoooook. Merakla dr gitcegin günü bekliyorum.sukur iyiyim cnm. goguslerde agirlik sizi kasiklarimda ara agriyor cnm allaha sukur bulantim yok sadece gunumu beklerken esime dedimki ozaman gene tutmadi heralde goguslerim yumusak sanki o zaman allah isaret gonderdi bi saat sonra hem kasik hem mide bjlantisi ayni anda olmazmi o anda esim tel aramisti esime dedimki rabbim bize belirti gonderdi ogunden sonra hamile oldugumu hissetmistim simdi sen sorunca aklima geldi cnm
bence dr onemli cnm iyi arastir iyi dusunmussun yumurta takibini tedaviye baslamadan bitkisel yollarla da destekle cnm insssss. allah tez zamanda gondersin cnm bebisini. bende seni opuyorum kendine iyi bak cnm
iyi pazarlar kızlar nasılsınız............kız uyuyor bende hem iş yapayım dedim hem de foruma gireyim dedim...kusura kalmayın arkadaşlar kız o kadar fazla vaktimi alıyor ki....15 günlük olduk bu arada ismi gülce....teyzelerinin ellerinden öpüyor bu arada.......
neşe77 canım sen nasılsın...hamişlik nasıl...ikiz lafları dolaşıyor....inşallah öyledir....canım mamaya zeytinyağı katıyorum...şükür kabız değiliz ....aptamil conformil ve aptamil pre aldık...ayrıca eşim netten golden goat adında keçi sütlü mama almış...daha denemedik ama aptamil conformilin tadını sevmedi...karıştırıyoruz diğeriyle...
özlemim eve alıştın galiba canım...eşyaları ne yapın peki?
dün doktora gittik ağzımızda pamukçuk vardı...annem karbonatla silelim demişti ama ben yok demiştim doktor şimdi dedi beni iyi dinle...bunun geçmesini istiyorsan spanc alacaksın dedi karbonata batıracaksın dei böyle sileceksin resmen bebeğin dilini kazıdı...nasıl içim gitti anlatamam...yoksa geçmez dedi.... bu arada 3 kilo 48cm iz....
kızlar gaz ve sancı konusunda tavsiyeleriniz var mı...gaz çıkarıyoruz maşallah sıkıntı yok...ama geceleri az uyuyoruz....gece çayı aldık...sizin tavsiyeleriniz nedir....
yatak konusunda acil tavsiye bekliyorum...park yataklardan alıp az büyüyünce mobilya yatağa mı çevirmeliyiz ne dersiniz...
Nedra aşk olsun yaaaa sen beni nerenle dinliyosun :))))) kicimi yirtiyorum ya lakaroskopi olcam diye tupumunde birinde tikanikliklik var. Bacimmmm azcık uyu seniyi akşamlar kızlar...yorgunluktan parmaklarım bile tutmuyor Allahtan eşim sabahçı okula sabah gidip öğlen geliyor...inanın öğlene kadar bittim valla....eşim mamasını yedirip uyuttu..bende uyuyacağım şimdi....hele geceleri hiç sormayın....2 saatte bir kalkıyor mama ver yatır derken 2 saat de öyle geçiyor....bir kırkı çıksaydı Allahın izniyle....yani harap durumdayım kızlar....
özlemim zaten bu bebek işini eşim araştırmıştı....bana nasıl süpriz oldu anlatamam...geçen senelerde ben bir iki defa dile getirmiştim ama tüp bebek deneriz şu an olmaz demişti...kuruma başvuralım demiştim....o pek sıcak bakmıyordu....canım yeniden tedaviye mi başlayacaksın....histereskopi ve laparaskopi oldun değil mi? tüplerin her ikisi de mi kapalıymış?
neşe77 canım sen nasılsın...belirtiler var mı? ilk randevu ne zaman?
kızlar yatak konusunda tam karar verememekle birlikte park yatak alıp sonradan da mobilya yatak alalım diyoruz....şu anda tekli koltukta ona köşk yaptık resmen.....hehehehe....biz de aynı odada çekyatta yatıyoruz....bir de bebek telsizi alalım diyoruz....yoksa 10 dk bir odaya bakıyoruz...ne alemde diye....şuanda yeni olduğu için başında şapka ve eldişvenleri var....şapka sıkıntı bize....çünkü kayıyor taa burnuna kadar...bizim cadalozda basıyor çığlığı.....
şimdilik benden pardon bizden bu kadar...gülce hepinize gülücükler atıyor....
mrb kizlar hepinize iyi aksamlarrr
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr.....
mrb kizlar hepinize iyi aksamlarrr
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr.....
Slm kızlar valla şükür iyiyim sizler nasılsınız
ayyyy cnm cok gecmis olsun. cok uzuldum allah bidaha yasatmasin insss boyle sikintilar gulce bebegi allah korusun cnm kendine de iyi bak cnm insss simdi iyisinizdiriyi geceler kızlar....
dün gece resmen kabus gibiydi....kızı 6 gibi yatırdık 10 civarı uyandı....mamasını yedirdik yatırdık...12 gibi yeniden kalktı sonra uyudu 2 civarı mızmızlanmaya başlayınca eşim kalkmış....kızda bir hırıltı var....ayrıca burun tıkanmış nefes alamıyor resmen yavrucak...ters çevirdik pışpışladık....bu arada ağlıyor....mama verdik sakinleşti...10 dk sürmedi yeniden ağlayınca burun tıkanıyor nefes alamıyor...sonra sabahı zor ettik...sabah annemlere gittik...anneme anlattım bu arada eşim doktordan randevu aldı...annem pekmezli su yapmış içine 1-2 damla limon sıkıp vermiş biberonla sonra bebişin ağzından ve burnundan sümük boşalmaz mı....boşalmak ne demek resmen fışkırdı gözlerimize inanamadık...hemen temizledik burun aspirasyonuyla aldık kalanları da...bebiş rahatladı...bu vesileyle...doktora gittik ...Allaha çok şükür birşeyi yok dedi...burnu tıkanmış serum verdi...kabus gibiydi...nefes alamadığı için nasıl kızarıyor morarıyor yavrucak anlatamam....ömrümüzden ömür gitti valla...
iyi geceler kızlar....
Dün gece resmen kabus gibiydi....kızı 6 gibi yatırdık 10 civarı uyandı....mamasını yedirdik yatırdık...12 gibi yeniden kalktı sonra uyudu 2 civarı mızmızlanmaya başlayınca eşim kalkmış....kızda bir hırıltı var....ayrıca burun tıkanmış nefes alamıyor resmen yavrucak...ters çevirdik pışpışladık....bu arada ağlıyor....mama verdik sakinleşti...10 dk sürmedi yeniden ağlayınca burun tıkanıyor nefes alamıyor...sonra sabahı zor ettik...sabah annemlere gittik...anneme anlattım bu arada eşim doktordan randevu aldı...annem pekmezli su yapmış içine 1-2 damla limon sıkıp vermiş biberonla sonra bebişin ağzından ve burnundan sümük boşalmaz mı....boşalmak ne demek resmen fışkırdı gözlerimize inanamadık...hemen temizledik burun aspirasyonuyla aldık kalanları da...bebiş rahatladı...bu vesileyle...doktora gittik ...allaha çok şükür birşeyi yok dedi...burnu tıkanmış serum verdi...kabus gibiydi...nefes alamadığı için nasıl kızarıyor morarıyor yavrucak anlatamam....ömrümüzden ömür gitti valla...
iyi geceler kızlar...çok fazla vaktim olmuyor malesef...tv bile izleyemez oldum...bizim kız mızmızlanıp duruyor....altını değiş mama ver yatır altını değiş mama ver yatır...pışpışla....bu aralar hastayız malesef....hem hapşırıyor hem de öksürüyoruz....arada burnumuz akıyor nazal aspiratörle alıyoruz....eeeee acemiyiz....hem o büyüyor hem bizi büyütüyor.....bebek işi sabır ve fedakarlık işi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?