Günaydın kızlar
Sonunda dün adt oldum ilaçlardan dolayı bir hafta önce oldu 3,30 da dr randevum var
Gonal f ye başlıycam
İnşaallah bu sefer tutar Yüce Allahım emeklerimin karşılığını boşa çıkartmaz
Bir yandan çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum yine olmuycak diye strese giriyorum
Ama bu sefer kendimi negatif sonuca hazırlıyorum ilkinde epey üzülmüştüm
Hayırlı olucaksa olsun hayırlı değilse hiç olmasın diyorum
Hepinizi öpüyorum
İçten dualarınızı bekliyorum
Sevgili arkadaşlar
Ben gittim geldim yine kimse yok
Herneyse topiğimiz ikinci sayfalara düşmesin bari yinede birşeyler yazıyım
Dr gittim herşey çok güzel çıktı gonal f verdi bugün vurunmaya başlıycam
Hem lucrin hem gonal f ikisini bir arada kullanıcam perşembede ultrasona gidicem
Öbürü kısa protokoldü bu uzun olucak hayırlısı
Neyse sonra yine kendi kendime dertleşirim byyyyy
kolay gelsin canım... tatil dönüşü ev temizliği kabus gibi oluyor malesef...bir de misafirin varmış...Aman Allahım....
canım aşılaman inşallah güzel geçerrrrrr... göbüşünde oluşuversin bebişlerin inşallah....rabbim yar ve yardımcın olsun...
hayırlısı olsun tatlım... inşallah ultrasonda da güzel haberler alırsın...yumoşların istediğin oranda ve hızda büyürler...
perşembe günü rutin kontrollerden birine gittik ikizlerimizin görüntüleri için flash bellek bile götürdük. doktor baktı baktı ve BUNLARIN KALPLERİ DURMUŞ dedi. şok a girdim gitmediğim doktor kalmadı. ne kanama olmuştu nede bir his... herkes aynı şeyi söyledi durumun sizle bir ilgisi yok. bebekleri genetik tahlil için ankaraya gönderdik. sonuç 20 gün sonra gelecek. 10 haftalık bebeklerim artık bulutların üzerinden seyrediyorlar beni, göbüşüm bomboş, gözlerim yaşlı. berbat durumdayım.
Günaydın kızlar
Sonunda dün adt oldum ilaçlardan dolayı bir hafta önce oldu 3,30 da dr randevum var
Gonal f ye başlıycam
İnşaallah bu sefer tutar Yüce Allahım emeklerimin karşılığını boşa çıkartmaz
Bir yandan çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum yine olmuycak diye strese giriyorum
Ama bu sefer kendimi negatif sonuca hazırlıyorum ilkinde epey üzülmüştüm
Hayırlı olucaksa olsun hayırlı değilse hiç olmasın diyorum
Hepinizi öpüyorum
İçten dualarınızı bekliyorum
perşembe günü rutin kontrollerden birine gittik ikizlerimizin görüntüleri için flash bellek bile götürdük. doktor baktı baktı ve BUNLARIN KALPLERİ DURMUŞ dedi. şok a girdim gitmediğim doktor kalmadı. ne kanama olmuştu nede bir his... herkes aynı şeyi söyledi durumun sizle bir ilgisi yok. bebekleri genetik tahlil için ankaraya gönderdik. sonuç 20 gün sonra gelecek. 10 haftalık bebeklerim artık bulutların üzerinden seyrediyorlar beni, göbüşüm bomboş, gözlerim yaşlı. berbat durumdayım.
canımm AMİNNNN çok teşekkür ederim gerçekten.. Allah mı söyletti ne bebişlerin dedin vallaçok sevindim.. 14 eylülü bekliyorum şimdi test için.. ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE DİYORUM... :18: HEPİMİZ İÇİN DUALAR EDİYORUM İNANIN..
Sağol canım teşekkür ederim İlk iğnemi vurundum
Sen neler yapıyorsun
Canim benim hayirli olsun INSALLAH bu kez olacak.. Butun dualarim seninle ve tum bebek isteyenlerle.. Bizi habersiz birakma..
10 dan geriye doğru sayalım canım...inşallah güzel haberlerini alırız....nasıl geçiriyorsun bu günleri peki? tedavinin başı,iğneler filan neyse....bu bekleme insanı 10 yaş yaşlandırıyor valla....:=))))) neyse... 10 gün sonra seni bulda görmek dileğiyle...
canım bende ibrahim saraçoğlunu aradım.yarın telefonla görüşeceğim...sitesinden yumurtalıklar ve sperm hareketliliği için kür alacağım...bakalım telefnda görüşüp ne önerecek bize? yazın tüp bebk düşünüyoruz....yaza kadar durmak yok çalışmaya devam:)))))
canım üzüldüm...ne diyeceğimi bilmiyorum...rabbim hayırlısını versin...seninkiler doğal yoldan mıydı tüp bebek miydi? inşallah rabbim daha iyi ve sağlıklı bebişler yollar...hem hamiş kalabiliyorsun veya tüp bebek tutuyor... rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....
suercim Rabbim yardımcın olsun tatlım sağlıcakla bebişlerine kavuşursun inşallah....no panic no stres.....pozitif olucazzzz.....:))))
güneşbebek rabbim sanada sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum benimde 10 haftalıkken bebişimin kalbi durmuştu....sonra düşük yaptım ama bende kanama olmuştu ama hiiiiiiiiiiiiiiç ağrım olmadı.tuvalete gitmiştim birden su geldi ayaktaydım ben idrarımı tutamadım sanmıştım meğer düşük yapıyormuşum.garibim bir baktımki iç çamaşırımın üstüne düşmüş..aldım elime doktora götürdüm..........bende senin gibi kaç tane doktora gitmiştim inanamamıştım.....o günler geldi gözümün önüneee.....Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin sana.....hepimize isteyen herkese.........
thorbank selam tatlımmmm tedaviye başladın mı?????
Nerelerdesin sönmez valla özlettin kendini
Buraya pek uğrayan olmuyo eskisi gibi birkaç kişi kaldık
Senin düşük yaptığını bilmiyordum canım çok üzüldüm
Sen tedaviye ne zaman başlıyosun
suer nasılsın?nasıl gidiyor tedavi? yaş kaç tatlım senin?kaç doz gonal f vuruluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?