mrb kızlar.... suer 4. iğneni vurulmuş hadi bakalım:)))) ilk kontrol ne zaman? inşallah her şey sorunsuz gidiyordur.
ssönmez: ben yazın düşünüyorum...yeniden rahim filmi çektirdim. sağ tüp tıkalı çıktı...bir de daktır isterse histereskopi yaptıracağım...yaza kadar doğal yollara devam:))))
bu arada arkadaşlardan mutlu haberleri alalım da biz de umutlanalım değil mi:)))))))49: herkesi böyle görmek dileğiyle....
Günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm varrr çok heyecanlıyım
Acaba kaç tane yumurtladım
Bugün dr söylüycem 3 tane transfer etsin şans daha çok oluyomuş
Kabul etmezse
Hadi bakalım suercim yolun açık olsun....inşallah herşey yolunda gider....
bencede 3 tane iste en azından şansın daha fazla olur..nerde tedavi oluyorsun??
thorbank canım inşallah doğal yollardan hamile kalırsın....sabır tatlım...bende histeroskopi çektirecem ama ne zaman????hayırlısı....
öptüm hepinizii..neşeden haberim yok..inşallah iyidir....neşe gel artıkkk.....
Canım kontrolüm yarın
Sen bu kür işini ne yaptın merak ettim
Bu kürlerle hamile kalan çok
Bu seferde olmazsa başlarız seninle kürlere
Benim doğal yoldan bir kızım var sonra bi daha hamile kaldım ama oda düştü
canım saraçoğlu ile telden görüştüm...her şeyin normal olduğun u söyledi.umutlu konuştu. 2 tane kür önerdi. eşim için keçiboynuzu pekmezi önerdi...onları sipariş verdik...hadi hayırlısı...canım senin yine bir kızın varmış maşallah...rabbim inşallah ikincisini de verecektir.
önerdi canım.. sitesinde olan kolay hamile kalma kürünü önerdi...2,5 ay kullanacağım... sonra başka bir küre başlayacağım...bir de yeni bir hormon tahlili istedi...onu da yaptıracağım...
Teşekkür ederim canım bugün 3 iğnemide oldum perşembe kontrol var inşaallah bu sefer bebişim gelir
Dualarınızı bekliyorum
Senin hamilelik nasıl gidiyor , bebişin nasıl
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...suercim yumoşların fazla çıkmasına sevindim...inşallah bol embriyoların olur...3 embriyo için ısrar et...benim daktır bu defa 3 yapalım demişti....istenirse oluyor yani:)))))
sönmezim sen histereskopiyi nerde çektiren tatlım? ben koca mersinde 1 merkezde buldum. ünv hastanesinde bile alet bozukmuş(((( gerçi önce daktıra bi rahim filmini göstereyim de ....ona göre...bu defa tüm tetkik ve tahlilleri yaptırmak istiyorum...co-cültürü de deneyeceğim...rabbimden hayırlısı artık.... nete akşamları girebiliyorum ancak...benim kocişten fırsat kalırsa işte...
hepinizi çok öpüyorum kızlar.......
Kizlar bugun ultrasona gittim 13+1 im bugun.. Daha onceki ultrasonlarda bebege hic benzemiyordu kuzumuz ama bu kez hakkaten suratini ellerini ayaklarini filan gorduk.. Esimle ikimizde cok garip duygular icersisindeyiz.. Cok mutluyuz ama ayni zamanda saskiniz :) Hersey normal gorunuyor cok sukur.. Simdilik kilo almamisim ama pantolonlarimi filan zor kapatiyorum o yuzden rahat giysiler giymeyi tercih ediyorum..
Janimcim çoook sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsinnnn....kilo almaman süper...sen değilmiydin çok yemek yiyorum diyen yoksa karıştırdım mı????kendine ve bebişine iyi bak..cinsiyeti için bişey dedi mi??daha erken mi??
thorbank bilemiyomki bitanem nerde çektirecem ama büyük bir ihtimalle istanbulda çektirecem...ben 2009da rahim filmi çektirmiştim onuda göstersem mi acaba?rahim filmimde sorun yoktu???benim için daha erken...herhalde kasım yada aralık gibi çektiririm histeroskopiyi??*nasıl çekiliyor bilen var mı????ayık mı bayık mı?ne kadar sürüyor???
canım rahim içine ışıklı kamera ile giriyorlar...rahme bakılıyor genelde..polip,kist veya herhangi bir perde anormal durum var mı diye...hatta tüp bebek öncesi rahim duvarına kesikler atılıyor bu da rahmin kendini yenilemesini sağlıyormuş...anestezili yapılıyor yaklaşık 30 dk filan sürüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?