Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Thorbankcım selam tatlım..artık kimse uğramıyor..halbuki yeni topiğimizi açtık daha canlı olur sanmıştım ama olmadı....napalım herhalde gelirler.....iyi olsunlar da::...

evet canım az kişiyiz ama olsun...az olsun öz olsun değil mi:))))))) belki de arkiler farklı saatlerde giriyorlar nete...buluşamıyoruz nedense...ne yapak bu şükür.....herkese iyi gclrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar 2 gündür giremiyordum
Evet burda kimsecikler kalmadı neyse 4,5 kişide yeter herhalde
Herkez bir yere dağildı

selam kızlar....suercim tedavin nasıl gidiyor?kontrol ne zaman?tahmini ne zaman transfer olucaksın? inşallah herşey yolunda gider....
thorbank sen nasılsın kürler nasıl gidiyor...ibrahim saraçoğlunun tv de programı oluyor izliyor musun?

Canım yarın opu belli olucak hafta sonuna doğru toplarlar herhalde. Bu sefer uzun protokol ya acaba geçmi toplarlar tamda bilemiyorum. Sen neler yapıyorsun

Thorbank sen nasılsın

Canım yarın opu belli olucak hafta sonuna doğru toplarlar herhalde. Bu sefer uzun protokol ya acaba geçmi toplarlar tamda bilemiyorum. Sen neler yapıyorsun

Thorbank sen nasılsın

hadi bakalım az kalmışşş..inşallah herşey yolunda gider.....napayım okula gidip geliyorum....okul açılınca da zor olucak nete girmem.....zaman buldukça girerim güzel haberlerinizi alırım inşallahhhhhhh.....nerde bu millet yawwwwwwwww hadi amaaaa nerdesinizzzz bir uğrayın bir selam verinnnnnnnnnnnn..............neşeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnn....hiç bu kadar uzun girmediğin olmamıştı.....merakta ediyorum...neşeyle başka msn face yada telden görüşen varmı????varsa bir haber versin iyi mi???*

Canım hadi hayırlı işler Allah bol kazançlar versin
Valla artık radarla bile arasak kimseyi bulamıycaz anlaşılan
Hele neşeyi FBI söylesek yine bulamayız herhalde

Herkeze iyii gecelerrrrr

Suercimmmmmmmmmmmm bulursun bulursun canımmmm inşallah girmeye çalışacammmm...opu ne zaman....transfer ne zamannn nasılsın????

iyi gclr kızlar suercim herşeyin yolunda gitmesine sevindim tatlım... opun ne zaman bu arada? kaç yumoş konulacak? inşallah bundan sonrada her şey yolunda gider...diğer kardeş kaç yaşında? ona da bir yoldaş olacak inşallah...

sönmezim bir kaç güne kadar hormın testi yaptıracağımn...test sonuçlarına göre tekrar görüşeceğim saraçoğluyla...evet programlarını izliyorum...yararlı bilgiler veriyor... benden bu kadar kızlar sonra yeniden görüşürüz...hepinizi çok öpüyorum....

iyi günler kızlar nasılsınız...suercim c.tesine pek bir şey kalmadı...hadi hayırlısı canım.....

Canım evet yarın 12 de toplama işlemi yapılacak ama şimdi hiçbir heyecanım kalmadı.Kendimi şimdiden kötü sonuca hazırlıyorum. Dr herşey istediğim gibi inşallah bu sefer olucak diyo ama bilemiyorum ilkindede aynı şeyi demişti hayırlısı.
Sen neler yapıyosun kürlere başlamışsın

Merhabalar... Sizi umutsuz gördüğüm için yazıyorum.Bende öyleydim.Hiç ama hiç umudum yoktu,sürekli ağladım olmayacak diye... İğne dönemi,yumurta toplama işlemii.. Nicesi..Zaman geçtii bütün herşeyi atlattım çok şükür şuan 10 haftalık hamileyim..İnşallah rabbim nasip eder inşallah..Umudunuzu yitirmeyin...

Kizlarrrrr merhaba yeni topigimizi gordum benim esim denizci oldugu icin eve geldigi zamanlar ben nete fln giremiyorum buralarda 1 ay daha eger gidbilirsem ben yaninda gemiye gidicem tedaviye baslayacak arkadaslar Allah hepinizin yardimcisi olsun saglikli evlatlar nasip etsin bend durum hala ayni tedavi fln istemiorum bi sure daha pkom duzelmeye basladi gibi drilling ameliyatindan sonra bi sure daha kendimiz deneyelim istiyorum ztn gemiyede gidersem yaninda olucagim icin bir kac deneyebilcez yoksa dondurulmusum var hala kismet bakalim artik hayirlisi bende durum bu kdr hepinizi opuyorum sevgiyle kalin😃

ozo83 canım hoşgeldinnnnnnnnnn...nasılsın??? canım eşinin yanında olman iyi olur tabi belkide hiç tedaviye gerek kalmadan ne güzel olurrrrrrrrrr......bizleri habersiz bırakma.arada gir özletme kendini....kendine iyi bak....

suercimmmmmmmmmmm heyecan var mı???????????yarınki toplama işlemin inşallah iyi geçer ve sağlıkla evladına kavuşursun canımmmmmmmmm....rabbim gönlüne göre versin inşallah.sende bişey yazmıyorsun artık.......kimsecikler kalmadı artık buralarda...sende gittinnnnnnnn....hiç aklıma gelmezdi açtığım topikte tek başıma kalacağımmmmmmm...neyse bende adet olucam olamıyom herşeye zırlar oldummmm.....Allah'a emanet olunnnnnnn...öptümmmmmmmmmm......suercim dualrımdasın tatlımmmmmmmmmm..herşey çooooooook güzel olucak inşallahhhhhhhhhhhh...hamiş haberlerini beklicez heyecanla......

Son düzenleyen: Moderatör:
Sönmezcim aynen oyle bizim sorunumuz ztn ayri kalmamiz bir ay yumurtlasam 3 ay olmuyo denk dusuremiyoruz o yuzden tedaviye basladik ama o bana daha zor geldi olucagida garanti diil simdi diger yolu deneyelim biraz birkac ay kalabilirsem kalayim yaninda bakalim ne olcak hayirlisi ben bu isin tek caresinin sakin kafa huzur oldugunu biliyorum ilk hamileligimde istemedigim icin kafamda kurmadigim icin hamile kalmistim bana iyi gelcek biliyorum senin tedaviye daha var galiba gec olsun guc olmasin encana oyle sevindimki uzuluodum 15 sene olmus artik olsun Rabbim diyodum kendim olmus kadar sevindim hepimizin basina

Canım şuan merkezdeyim biraz sonra işleme giricem bekliyorum. Duaların için teşekkür ederim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…