merhaba kızlar ....annem evde kız uyuyor...nadirde olsa dinlenme zamanları....
canım soğan kürü yapmışdım onumu faydası oldu bilmiyorum ama şimdilik iyiym ben sende diak et kendineevet cnm ayni merkezde inss devam edecem
kiz yerim ben senin ufakligi masallah iyilesmisde cok sukur cnm uykusuzsa bi bebek oyle gidiyor bunu en iyi ben bilirim oglum da ayniydi yapmadigimiz sey kalmamisti 4 yasina kadar ayagimda sallamistim ama inss seninki ay aldikca duzelir inss yemesi nasil iyimi cnm
sanada tunaydin cnm nasilsin bende grip olmusum kulagini cinlatiyorum inss yeter gibi olmam diyorum sakabi yana antibiyotik icmekten öhhhh geldi hadi gorusurz cnm
kizlar valla kendinize iyi bakin bu aragrip salgin heralde kimi gorduysem ayni
merhaba kızlar ....annem evde kız uyuyor...nadirde olsa dinlenme zamanları....
iyi olmana sevindim cnm bende en iyisi bi sogan kuru yapim dogru diyorsun sagol cnmcanım soğan kürü yapmışdım onumu faydası oldu bilmiyorum ama şimdilik iyiym ben sende diak et kendine
tadını çıkar bu kıymetli zamanların
günaydın kızlar....bugün aşı günü ....
canim iyi aksamlar cok gecmis olsun ozledik valla iyi bari int isini halletmissiniz kolay gelsin cnm bende seni opuyorumGünaydın canım arkadaşlarımmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim kusura bakmayın bu aralar çok yoğunum bilgisayar işini hallettim ama bu seferde kv geldi 10 gün daha kalacak çok yogunum giremedim. Hepinizi çok özledimm
Kız hastalandı ben hastalandım eşim hastalandı çok şükür iyiyiz şimdi.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmm
günaydıN ARKADAŞALRRR KEYİFLİ BİR GÜN OLSUN İNŞ
yeterrrim nasılsın canımmmm.....
yetercim gecmis olsun cnm inss allah isinizi rast getirsin kolay gelsin cnmiyiyim canım eişim grip oldu çok ağır geçiriyor kendi rahatsızlığından dolayı birde ünvrt kontroleirmiz vardı onalr için gidiyoruz sağlıkbakanlığı ve sgk arasında bir sorun armış sanırım aynı gün 1 den fazla polikiniğe gidemiyormuşuz (ilk gittiğimiz polikinik konsutasyon yazmalıymış ama yazmıyorlar )bende bir çok randevuyu aynı güne alıyordum çok fazla gitmeyelim diye böle olunca yeniden randevu alıp eşimi tekrar götüreceğim
ya arkadaşlar hamilelik takvimi yaptım nerde göremiyorummmm nasıl görcem yardımcı olurmusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?