Hanımlar aşağıdaki linkte yorumlarınızı bekliyorum aynı zamanda anketide oylarsanız sevinirim.Hepimizi ilgilendiren bir konu.Teşekkürler.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/677635-doktorun-tup-bebek-uygulamasindan-sonra-hastayi-aramamasi-hakkinda-dusunceleriniz.html
Mrb arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar aranizdayim cok sukur iyiyim
Sizler neler yapiyorsunuz ben yokken hic kipramamis burasi
nedracim allah mutlulugunuzu daim etsin insss
Kiz suer sen nerelere kaybolmusun bakim nasilsin yeni evine yerlestin heralde artik iyice buralari unutmussun laporoskopi oldunmu cnm insss hersey yolundadir cnm
Yetercim sen nasilsin cnm nasil gidiyor hersey iyi mi cnm
yuvarlanıp gidiyoruz balım
sanada canımm keyfin nasıl
valla çok güzeldi kıraç sonra emre aydın harikaydı bayağı zamandır bende gitmemiştimmrb arkadaslar nedracim dusuk yaptigim icin degerlerin takibi icin kan verdim cnm nasilsin bebis nasil hersey yolunda mi cnm
kiz suer sen nerelerdesin inss iyisindir cnm bak ben ozledim sizleri sen nerelerdesin inss bi sorun yoktur
yetercim bakiyorum konserden konsere ohhh masallah cnm valla ben unutmus gitmisim konserleri en azindan birinden birine giderim diyordum ama oglumun alerjisi azinca unutmusum aklimdan cikmis ne guzel eglenmisin cnm bugun de hava kotu allahtan dundu konser hadi optum cnm
sukur iyiyim cnm ya baya atlattim sadece kan vermekten kollarim morardi bide kansizlik olustu simdi onu halletmeye calisiyorum
Sagol cnm iciyorum bide kan ilaci su surup olanlardancanım sabahları pekem iç bir kaşık çok iyi geliyor kansızlığa
1 aydır gitti benden bende nerede diyordum sanamı uğradıhepinize selam canım arkadaşlarım
kusura bakmayın cep telefonuma çok fatura gelince eşim olacak insan internetimi kapattırdı:113: Onun için giremedim. Amaa hepinizi çok özledimm
Neşe cnm arkadaşım nasılsın iyimisin. Inşallah zor günleri atlatıp diğer tedaviye başlama planları yapıyorsundur. Allahım belki bu sefer yollar ikizlerimizi.
Nedra sen neler yapıyosun bebişe iyice alıştınmı. Cadı üzüyomu hala seni. Resmini koymamışsın en kısa zamanda istiyoruz
yeter sen nasılsın cnm. Hastalığı bize yolladın şimdide ben çok kötüyüm. Nezle grip ne ararsan var
hepinizi çoookkkkkkkkk özlemişim kocaman kocaman öpüyorum
Sukur iyi olmana sevindim dedim ne oldu bu kiza. Cnm mart gibi inss dusunuyoruz ikiz olunca degerim anca sifirlandi sen nler yaptin laporoskopi oldunmu cnm kendine iyi bak optum cnmHepinize selam canım arkadaşlarım
Kusura bakmayın cep telefonuma çok fatura gelince eşim olacak insan internetimi kapattırdı:113: onun için giremedim. Amaa hepinizi çok özledimm
Neşe cnm arkadaşım nasılsın iyimisin. İnşallah zor günleri atlatıp diğer tedaviye başlama planları yapıyorsundur. Allahım belki bu sefer yollar ikizlerimizi.
Nedra sen neler yapıyosun bebişe iyice alıştınmı. Cadı üzüyomu hala seni. Resmini koymamışsın en kısa zamanda istiyoruz
Yeter sen nasılsın cnm. Hastalığı bize yolladın şimdide ben çok kötüyüm. Nezle grip ne ararsan var
Hepinizi çoookkkkkkkkk özlemişim kocaman kocaman öpüyorum
iyi haftasonları kızlar ....nnasılsınız....özlem geri dönmüişsün canım....,
neşe77 aynı merkezdemi devam edeceksin canım? hadi hayırlısı....
canlarım kız iyi bu aralar mızmız da nasıl mızmız hele öğleden sonra 3 te başlıyor mızmızlanmaya akşam 10-11 e kadar....maymun ediyor adamı valla....gaz sıkıntısı da yk ama benim kız uyumayı sevmiyr anlayacağınız....direniyor resmen uykuyla....fikirlere açığım bu konuda
Evet cnm ayni merkezde inss devam edecemiyi haftasonları kızlar ....nnasılsınız....özlem geri dönmüişsün canım....,
neşe77 aynı merkezdemi devam edeceksin canım? hadi hayırlısı....
canlarım kız iyi bu aralar mızmız da nasıl mızmız hele öğleden sonra 3 te başlıyor mızmızlanmaya akşam 10-11 e kadar....maymun ediyor adamı valla....gaz sıkıntısı da yk ama benim kız uyumayı sevmiyr anlayacağınız....direniyor resmen uykuyla....fikirlere açığım bu konuda
sanada tunaydin cnm nasilsin bende grip olmusum kulagini cinlatiyorum inss yeter gibi olmam diyorum sakabi yana antibiyotik icmekten öhhhh geldi hadi gorusurz cnmGÜNAYDIN ARKADAŞALR
CANIM VALLA HİÇ BİR FİKRİM YOK KIZ KARDEŞİM ZOBBİ GİBİ DR GİTTİK (bazı dr ilsç öneriyormuş uyku düzenleyci)ÇOK KÜÇÜK BİR ŞEY VEREMEM DEDİ DR AMA PAPATYA ÇAYI VE KİMYON VER RAHATLATIR DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?