Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

suercim opun nasıl geçti tatlım... inşallah her şey yolunda gitmiştir.....çok öpüyorum sizleri.......

Canım eh işte dr bu sefer yumurtan çok fazla dedi topu topu 6 tane yumurta çıktı. onca ilaç onca para anlamadım gitti
Sadecede 3 iyi dedi transfere kadar kaçı kalır bilemiyorum. Anlıycan dondurmaya bir tane bile yumurtam kalmıycak. Her ultrasona girdiğimde çok iyi çok iyi dedi beni boş yere umutlandırdı. Dün opuden sonrada çok canım yandı daha ağrım devam ediyo. Valla bu son tutmazsa birdaha denemiycem. Allahım hayırlıysa versin değils yapıcak birşey yokkkkk

Arkadaşlar herkeze iyi geceler yarın okul açılıyo teyzeleri kızım 3 sınıfa gidecek. Artık kocaman oldu
Annesinede evde yardım ediyo artık

canim transferin simdiden hayirli olsun.. INSALLAH iyi sonuc alacaksin.. haber et bize kac yumurta kaldigini ve kacinin yerlestiridigini.. cok optum

canim transferin simdiden hayirli olsun.. INSALLAH iyi sonuc alacaksin.. haber et bize kac yumurta kaldigini ve kacinin yerlestiridigini.. cok optum

Teşekkür ederim canım bir iki güne transferim olur herhalde bu sefer 5. gün olsun dedim dr bakalım dedi aramadılar daha
Sen ne yapıyosun bebişimiz nasıl, cinsiyeti belli oldumu.
Yavaş yavaş hareketlerini hissedmeye başladınmı
Azıcıkta sen bebişden bahset

Canim cinsiyet henuz belli degil 18 ile 22'inci haftalar arasinda detayli ultrason yapiyor burda doktorlar o zaman soyluyorlar cinsiyeti.. Turkiye'de ki gibi erkenden soylemek istemiyorlar sanirim yanilma ihtimali erken zamanlarda yuksek oldugu icin.. O yuzden daha 1 ay kadar var ogrenmemize.. Hareketlerinide genelde ilk hamileliklerde 18. haftadan sonra hissediyormussun ben su anda 15 haftaligum o yuzden henz hicisi hissetmedim.. Hamileligim rahat geciyor cok sukur.. Hic midem bulanmadi, hic agrim olmadi ufak tefek karin kaslari agrisindan baska.. Simdilik hayatimizdan cok memnunuz :)

Merhaba arkadaşlar bebişlerimi aldım geldim bugün transferim oldu 28 eylülde testim var
Allahım inşallah bu sefer miniklerim beni bırakmaz

arkadaşlar bişey sorucam bugün amh test sonucumu öğrendim.sonuç 0.13 .nedemek iyimi çokmu kötü .dr la konuşamadım.yokmuş.yarın konuşacam.bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim. hiç bebeğim yok.3 tüp denedim olmadı.Allah ım sen yardım et hepimize.

Cnm benim hiç bir bilgim yok bu konu hakkında bana dr hiç bir test uygulamadı
Şimdi 4 deneme içinmi uğraşıyorsun:26::26:

Merhaba arkadaşlar bugün bebişlerimle ilk günüm ve kimse yokkkk:84:

suercim transferin hayrlı olsun canım 28 eylülde hayırlı ve pozitif haberler alırsın inşallahhhhhhhhhh...hadi yolumuzu sen aç arkandan biz de gelelim tatlımmmm...bebişler annelerine sıkı sıksı tutunsunlar inşallahhhhh......

Buraya pek uğrayan yok nerdesiniz kızlar topiğin neşesi kaçtı...............insan bir uğrar yaaaaaaaa......
iyiyim der gider...herkes uçtu gitti....noldu bu millete....eylülde deneyecekler neredeler?

herşey gönlünüzce olsun ....

Son düzenleyen: Moderatör:

merhabaaa herkesee....netim var artık çok şükür...herkes iyidir umarım..suercim 2 gün kalmıs teste hayırlı haberlerini bekliyorum.neşemiz nerdeee?????
ssonmezcm sen nasılsın tatlım???

iyi gclr kızlar nasılsınız...uzun zamandır netim yoktu...şimdi varrrrrrrrrrrrrr....suercim yarın büyük gün tatlım inşallah güzel sonuçlar alırsın ve de alacağına inanıyorummmmmmmmmmmmm...... hepinizi çok öptüm.....

mrb arkadaşhar neşeniz döndu en sonunda uzun bir zaman özel nedenlerden öturu giremedim ama hepiniz aklımdaydınız sizleri untmadım ve çok özledim bundan sonra burdayım suercim bugun test gununmuş cnm inşş guzel haberlerle dön cnm sönmezim sen nasılsın cnm deryam sen napıyorsun bebişin nasıl sağsalim yerleşmişsiniz şukur nettin de varmış artk sıksık göruşuruz şimdilik benden bukadar hepinizi çok öpuyorum canlarım

hosgeldin nesecim iyiyim çok sükür seni gördüm daha iyi oldum:)) bebiş de büyüyor teyzesi haftaya kontrolümüz var nasipse.
senin de iyi olmana sevindim.inşallah herkes toplanır yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…