....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

Aynı şeyi bugun düşündüm valla nese bizimde 1,5 sene korunmuşlar havamız olur
Hhaa modern çift hesabı yaniİnsallah altın harflerle yazıcazz

Bilmezler ki sadece 1 yıl korunduğumuzu hihi:)))

Zaten şuanda herkes korunuyoruz zannediyor. Niye yapmıyorsunuz diyorlar bize:)))
Ben de çaktırmıyorum hiç.
Zaten hamile olsam da 2 ay falan kimseye bir şey söylemeyi düşünmüyorum...
İyice tutunsun da bebişim:)

Herkese iyi gecelrr bi benim galibs gece kuşu olan lilipit sonuc ne cikti merak ettim kimseler topige ugrsmiyo pek herkese tatli rüyalar :))

cumanız mübarek olsun kızlar niye kimsecikler yok :26::26::26::26:

ahh Canım üzülme Allah yardımcın olsun umudunu yitirme lütfen,Bir sürü insan var çocuğu olmaz denilip çocuğu olan. Allah büyüktür o isterse olur, Sen Sığın rabbine bol bol dua et. Ayrıca başka dr lara da gidin.Bazı dr lar sadece moral bozmak için var... rabbim gönlüne ferahlık versin cnm..

nurbanu nerdesin cnm ya bak buralar çok sessiz kalmış :26::26::26::26:

nurum banum kaç gündür girmiyorsun, en son hastaydın... merak ettirdin valla

( ah nurum kafayı ycek gbym icmdeki ateş btmyr bide esim uzaklaşmaya bsladı artk sanırım kndndn sogutmaya calışıyr kndi haştalgni ogrendgnde duydugunda bna ayrlalm ddi hayatm alak bullak oldu 5senelik brliktelik onca sene bekle sabret 8aylik ewlilik pummm kndmdn korkar oldum sabredyrum ama eşmde bole yaptkca zor olan hayatmi dahada zorlaştıryr buarada ben regli oldum alahm sabrimızın selametini versn allahm kmsenin kucagnı boş brakmasn inş...

huuu huuu kimse yokmuu? ne var ne yokk bebiş varmı bebiş? ben de yokta haber vereyim dedim.

kızlar bir şey sormak istiyorum..
kan testi için kadın doğumdan randevu alarak mı gitmek gerekiyor hastaneye? kan testi yaptırmak istiyorum da nasıl gitmeliyim bilemedim yardımcı olur musunuz?

nurbanu nerdesin cnm ya bak buralar çok sessiz kalmış :26::26::26::26:

ahh papatyamm bu aralar bebe beklemediğimden topik boş kaldı.iki ay sonra canlandırırım ben burayı inş.

nurum banum kaç gündür girmiyorsun, en son hastaydın... merak ettirdin valla

evet cnm en son hastaydım sonra temizlik yaptım sonra yatılı misafirlerim vardı. birde netten biraz uzaklaşmak istedim sonra çok bağımlı oluyorum

iki ay çok banucum burlRI BOŞ BIRAKMAYALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…