Aynı şeyi bugun düşündüm valla nese bizimde 1,5 sene korunmuşlar havamız olur
Hhaa modern çift hesabı yaniİnsallah altın harflerle yazıcazz
nbrsin bacım
arkadaş link atınca bakım dedim sende burdamışın
hatta papatyamda uğramış anam beynim döndü nereye bakacağımı şaşırdım uyhhhhh
eheheinsanbul her yerde
Gecmis olsun nurbanum
benim ümidim kalmadı esimde benim cabalarımla %24 hzlı ileri hareketli sperm var bende dsen hasimato doktora gtti esm cocugun olmaz senin dmis direk tup bebek diyrlar hc biri arastırmaya yoneltmyr bunun sebebi ne dye smdi genetik olup olmadgni arastrck bska dktr hcbrseyi yk temz gozukuyr ama uretmiyr iste kaynanamda gecen hafta hoçya gtms sübyen gormus zrla taktrdilar nuskaları kendimi artık aciz hisedyrum umutlarm yklyr pskojm dsen calan ninniye ble aglar oldum...akrablar desen nezaman cocuk dyr tek avantajm 8aylık ewli olupta bunu blmem insanlara daha erken dyrum ama blmiyorlarki icimin cayr cayr yandigni buyuk bir snavdan gecyruz alahm isyan ettrmesn Alahm sabirmn selametine kavstrsn artk cok uzuluyrum ...
Bende bugun itibariyle 7 haftalik hamileyim cok heycanliyim tum dunyaya haykirmak istiyorum :)
Bende bugun itibariyle 7 haftalik hamileyim cok heycanliyim tum dunyaya haykirmak istiyorum :)
cumanız mübarek olsun kızlar niye kimsecikler yok :26::26::26::26:
ahh Canım üzülmeAllah yardımcın olsun umudunu yitirme lütfen,Bir sürü insan var çocuğu olmaz denilip çocuğu olan. Allah büyüktür o isterse olur, Sen Sığın rabbine bol bol dua et. Ayrıca başka dr lara da gidin.Bazı dr lar sadece moral bozmak için var... rabbim gönlüne ferahlık versin cnm..
nurbanu nerdesin cnm ya bak buralar çok sessiz kalmış :26::26::26::26:
nurum banum kaç gündür girmiyorsun, en son hastaydın... merak ettirdin valla
ahh papatyamm bu aralar bebe beklemediğimden topik boş kaldı.iki ay sonra canlandırırım ben burayı inş.
evet cnm en son hastaydım sonra temizlik yaptım sonra yatılı misafirlerim vardı. birde netten biraz uzaklaşmak istedim sonra çok bağımlı oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?