....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

yusracığım ikimiz da altı aydır çabalıyoruz insallah herkesle birlikte bu ay bizim de yüzümüz güler zaman geçtikce insan ne kadar strese girmek istemese de stres artıyor :18:

Merhaba ben aralik 19da adet olmustum bu ay yumutlama tarihimi hesapladim 2 gundur kasiklarimds ve belimde agri var ve asiri yorgunluk var sizce belirtimi yoksa dahs erkenmi :2:

Merhaba ben aralik 19da adet olmustum bu ay yumutlama tarihimi hesapladim 2 gundur kasiklarimds ve belimde agri var ve asiri yorgunluk var sizce belirtimi yoksa dahs erkenmi :2:

Canim daha erkwn gibi belirtiler icin ama iyiye yoralim iyi olaun insallah hamissindir :)

Nurbanucugum bugun dr gittim bir sikinti yok ama 1 ay daha korun dedi. Kurtajdan sonra 3. Ayini doldur dedi artik bu ayinda bos gecirecegim tatlim artik kismet 2 marta

Kızlar yumurta erken ya da geç çatlayabilir değil mi?
İlla 14. günde çatlamıyor değil mi?

Kızlar yumurta erken ya da geç çatlayabilir değil mi?
İlla 14. günde çatlamıyor değil mi?
Evet cnm ben inanmıyorum illa 14. 16. Gun olduguna.biyerde okudum kadın iki kızınada adetinin son gunu hamile kalmış

s.a kıslarrrrrrrrrrr gününüz aydın dularınız kabul olsun inşşşş
nasılsınızz bakemm

s.a kızlar neden kendimi hiç biyere ait hissetmiyoruuummmmm........... bi kaç topiğe bi kaç kez yazdım ama ne selamım bile alınmadı..... cevap verilmesi değilde selamın alınmaması üzüyo be...........

aleyküm selam canım

nurbanucuğum ben bi kaç gün önce yazdım ama görmedin sanırım beni de ekler misim
yaş 23
bat 17.01.2014

Merhaba kizlar topigimiz kac gundur arka sayfalarda kaliyor. Nerelerdesiniz topigimize sahip cikalim Nurbanuuu nerdesin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…