....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

negatif gene negatif( ne zaman çift çizgi olacak acaba :/// adet belirtilerim hiç bu kadar erken başlamaz ve bu denli olmazdı bebek düşünmeye başladığımdan beridir niye 2 hafta öncesinden ağrılar sancılar....hiç anlamış değilimmm :///

( Sıkma canını tatlım.
Ne zamandır uğraşıyorsun hamilelik için? :26:

Evet cnm ben inanmıyorum illa 14. 16. Gun olduguna.biyerde okudum kadın iki kızınada adetinin son gunu hamile kalmış

Ben de öyle düşünüyorum canım.
Adetim düzenli ama yumurtladım dediğim günlerde bebişim olmadı. Hem de yumurtlama akıntım da adete bir hafta kala falan geldi. Ben geç yumurtladım herhalde. Aman neysem boşver:)

konu başlığı çok şeker olmuş ben de katılmak isterim altı aydır ugrasıyoruz bu ay yumurta takibi yaptırdım bakalım yaş 23 bat beklenmeyen tarih 17.01.2014
nurbanucuğum ben bi kaç gün önce yazdım ama görmedin sanırım beni de ekler misim
yaş 23
bat 17.01.2014

Hoşgeldin canım hemen ekliyorum.. yeni gördüm hastaydım giremedim birkaç gün

Canim bu ay erken oldum yeni bat 31 ocak hafta icinde hsg cektirecegim insallah perde falan cikmazsa bu ay calismalara baslayacagim. Insallah senden iyi haberler gelir nurbanucugum )

hadi hayırlsı cnm. Maalesef ben kırmızı kartı yedim.. doğum kontrol hapına başladım, soğan kürüne başlamayı da düşünüyorum. inş 3 ay sonra kist falan kalmaz da kaldığım yerden çalışmalara devam ederim Eki Görüntüle 923313

Nurbanucugum bugun dr gittim bir sikinti yok ama 1 ay daha korun dedi. Kurtajdan sonra 3. Ayini doldur dedi artik bu ayinda bos gecirecegim tatlim artik kismet 2 marta

ben mayısa erteledim hatun nasıl geçecek bu zaman

Merhaba kizlar topigimiz kac gundur arka sayfalarda kaliyor. Nerelerdesiniz topigimize sahip cikalim Nurbanuuu nerdesin tatlim

Evet sahip çıkın topikimize Eki Görüntüle 923325

batı geçen bayanlar gelip bi haber verin ya adet oldum yazın yada bat tarihim geçti ama adet olmadım yazın böle olmuyo ki amaaaa

canım üzülme kafana takma,kendini dinleme rahat ol... Ne kadar rahat olursan o kadar çabuk görürsün çift çizgiyi

Demekkı gec döllenme nese tecrube oldu bu ay o gunlere extra ozen gösterirsin en temizi günasırıAma böle planlı da pek ii olmuomuş:26:

Demekkı gec döllenme nese tecrube oldu bu ay o gunlere extra ozen gösterirsin en temizi günasırıAma böle planlı da pek ii olmuomuş:26:

Böyle geç olacağını bilseydik 8 aylık evliyken falan başlardık çalışmalara hehe:)))))))
Sağlık olsun canım gerisi oluuuurrrrrrrrr:)
Biz de yazıcaz birgün her yere, söylicez hamile olduğumuzu İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH :)))))))

Aynı şeyi bugun düşündüm valla nese bizimde 1,5 sene korunmuşlar havamız olur
Hhaa modern çift hesabı yaniİnsallah altın harflerle yazıcazz

Suan test sonucu bekliyrm arkadaslar ins guzel hbrleri paylasiriz burada

a.s bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın dualarınız bol bol kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Nurbanucugum canini sikma mart nisan mayis olsun ama bebislerimizle sonuna kadar gidelim insalllah tatlim ne yapalim saglikli olmakmicin bir sure daha beklememiz gerekiyor .

Gecmis olsun nurbanum
benim ümidim kalmadı esimde benim cabalarımla %24 hzlı ileri hareketli sperm var bende dsen hasimato doktora gtti esm cocugun olmaz senin dmis direk tup bebek diyrlar hc biri arastırmaya yoneltmyr bunun sebebi ne dye smdi genetik olup olmadgni arastrck bska dktr hcbrseyi yk temz gozukuyr ama uretmiyr iste kaynanamda gecen hafta hoçya gtms sübyen gormus zrla taktrdilar nuskaları kendimi artık aciz hisedyrum umutlarm yklyr pskojm dsen calan ninniye ble aglar oldum...akrablar desen nezaman cocuk dyr tek avantajm 8aylık ewli olupta bunu blmem insanlara daha erken dyrum ama blmiyorlarki icimin cayr cayr yandigni buyuk bir snavdan gecyruz alahm isyan ettrmesn Alahm sabirmn selametine kavstrsn artk cok uzuluyrum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…