kızlar slm maalesf kırmızı kartı gördüm bugn geciksin derken erken geldi sabh sancım baslayınca korkmaya basladım teselli ettm kendmi hamiş oldgm içindir die ama maalesef geldi hemde erken(üstüne görme olablrmi dicem ama asırı sancım oldu herzamnki gibi öle olsaydı bukadr sancı olmazdı heralde ama sanki rengi biraz daha acık gibi herzamnkinden ve ben dayanamadım acıya ve agrı kesici içtim.bilmiorum artık ne düşüncegmi,eşimin de morali çok bozuldu nie böle oluo doktoramı gidielim napalım falan dedi çok kötü oldum yaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet cnm ben inanmıyorum illa 14. 16. Gun olduguna.biyerde okudum kadın iki kızınada adetinin son gunu hamile kalmış
Selam kizlar benide listeye eklermisinz hamisler kismina. En kisa sürede hepinizin gobusleri şişer insallah. Sohbetiniz ilerlemis baya ama Yetismeye çalışıcam bende artık. ..
konu başlığı çok şeker olmuş ben de katılmak isterim altı aydır ugrasıyoruz bu ay yumurta takibi yaptırdım bakalım yaş 23 bat beklenmeyen tarih 17.01.2014
nurbanucuğum ben bi kaç gün önce yazdım ama görmedin sanırım beni de ekler misim
yaş 23
bat 17.01.2014
Canim bu ay erken oldum yeni bat 31 ocak hafta icinde hsg cektirecegim insallah perde falan cikmazsa bu ay calismalara baslayacagim. Insallah senden iyi haberler gelir nurbanucugum)
Nurbanucugum bugun dr gittim bir sikinti yok ama 1 ay daha korun dedi. Kurtajdan sonra 3. Ayini doldur dedi artik bu ayinda bos gecirecegim tatlim artik kismet 2 marta
Merhaba kizlar topigimiz kac gundur arka sayfalarda kaliyor. Nerelerdesiniz topigimize sahip cikalim Nurbanuuu nerdesin tatlim
kıs bacımm şu topikte bi dur da bi durr
negatif gene negatif( ne zaman çift çizgi olacak acaba :/// adet belirtilerim hiç bu kadar erken başlamaz ve bu denli olmazdı bebek düşünmeye başladığımdan beridir niye 2 hafta öncesinden ağrılar sancılar....hiç anlamış değilimmm :///
Demekkı gec döllenme nese tecrube oldu bu ay o gunlere extra ozen gösterirsin en temizi günasırıBen de öyle düşünüyorum canım.
Adetim düzenli ama yumurtladım dediğim günlerde bebişim olmadı. Hem de yumurtlama akıntım da adete bir hafta kala falan geldi. Ben geç yumurtladım herhalde. Aman neysem boşver:)
Demekkı gec döllenme nese tecrube oldu bu ay o gunlere extra ozen gösterirsin en temizi günasırıAma böle planlı da pek ii olmuomuş:26:
Aynı şeyi bugun düşündüm valla nese bizimde 1,5 sene korunmuşlar havamız olurBöyle geç olacağını bilseydik 8 aylık evliyken falan başlardık çalışmalara hehe:)))))))
Sağlık olsun canım gerisi oluuuurrrrrrrrr:)
Biz de yazıcaz birgün her yere, söylicez hamile olduğumuzu İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH :)))))))
( Sıkma canını tatlım.
Ne zamandır uğraşıyorsun hamilelik için? :26:
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum..yeni gördüm hastaydım giremedim birkaç gün
Kuzummm hastaydım ya ben giremdim ki hiç
Hosbulduk canim..hoşgeldin cnm
Suan test sonucu bekliyrm arkadaslar ins guzel hbrleri paylasiriz burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?