- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.981
anladım bacıımm gel hep yahu uzakta durma yaneeeeekızarım yoksaa heeee bacım senin bebiş çalışması yapyomuyudn napyodn az anat bakmmmm
evet tatlım bıcır bıcırlar maşallah sen doktora gittimi bakım yoksa hala düşünme asamasındamısın
evet tatlım bıcır bıcırlar maşallah sen doktora gittimi bakım yoksa hala düşünme asamasındamısın
anam biz 4 yıldır çalışıyoz da beceremiyoz bebek işini sormayacaktın bana bunu pek bir dertliyim bu konuda ben
gız benim gelinler napıyo gızzzzzz
gız antolyo geldin sonunda hepimizin derdi aynı önemli olan zaman değil bitanemmmmmmmm
gızzziinn allah seni ıslah etsin emiii öncelikle öle dimdeeeenerdesn gız sen özledim seni özelden msj atm dedm msj kutun dolu onları sil bakkmmmmm du öpcem senniiiiii .38:
öyle tabi ne bilem kendimi yanlız hissettim sanırım
anam biz 4 yıldır çalışıyoz da beceremiyoz bebek işini sormayacaktın bana bunu pek bir dertliyim bu konuda ben
oyyy kuzuummmm boşverr üzülmeeeniye olmuıo problem ne pekiii
gız ne yalnızı gel gızzzzz antolyom benimmm
oyyy kuzuummmm boşverr üzülmeeeniye olmuıo problem ne pekiii
gız napıyım anca gelebiliyom gari ev halini biliyon işte pc de bozuktu delirdim valla gızzzzzzzzzz
teşekkür ederim canım.
problem çokkkk. Anlatmaya başlarsam roman olur o yüzden özet geçeyim. Eşimde hareket azlığı vardı doktor! bana ilaç verdi yumurta takibi yapmadı benim normal olan hormonları bozdu. Şimdi bitkisel ilaçlarla hormon dengesini kurmaya çalışıyoruz. Kızlar menapozun eşiğinden döndüm ben o doktor müsvettesi yüzünden
ben seni delürteceemm az galdı ahhaaaaaane var ne yok bakm çalışmalara devammı
teşekkür ederim canım.
problem çokkkk. Anlatmaya başlarsam roman olur o yüzden özet geçeyim. Eşimde hareket azlığı vardı doktor! bana ilaç verdi yumurta takibi yapmadı benim normal olan hormonları bozdu. Şimdi bitkisel ilaçlarla hormon dengesini kurmaya çalışıyoruz. Kızlar menapozun eşiğinden döndüm ben o doktor müsvettesi yüzünden
gız benim gelinler napıyo gızzzzzz
gız resim yükledim görmedin mi sana özelllllll
allah o doktoru ıslah etsin emiiiiiiayy bu kadar olur yaniiii töbe ya rabbim yaa eee dava falan açsaydnz yaa sonuçta sen sağlığından olmuşsn yaniiiii
yok gıızz nereye yüklednnn[/QUOT
gızzzz sana özelllll gariiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?