Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gızzziinn allah seni ıslah etsin emiii öncelikle öle dimdeeee nerdesn gız sen özledim seni özelden msj atm dedm msj kutun dolu onları sil bakkmmmmm du öpcem senniiiiii .38:

gız napıyım anca gelebiliyom gari ev halini biliyon işte pc de bozuktu delirdim valla gızzzzzzzzzz

gız ne yalnızı gel gızzzzz antolyom benimmm

teşekkür ederim canım.

oyyy kuzuummmm boşverr üzülmeee niye olmuıo problem ne pekiii

problem çokkkk. Anlatmaya başlarsam roman olur o yüzden özet geçeyim. Eşimde hareket azlığı vardı doktor! bana ilaç verdi yumurta takibi yapmadı benim normal olan hormonları bozdu. Şimdi bitkisel ilaçlarla hormon dengesini kurmaya çalışıyoruz. Kızlar menapozun eşiğinden döndüm ben o doktor müsvettesi yüzünden

allah o doktoru ıslah etsin emiiiiii ayy bu kadar olur yaniiii töbe ya rabbim yaa eee dava falan açsaydnz yaa sonuçta sen sağlığından olmuşsn yaniiiii

gız benim koca olsaydı o doktoru bigüzel döverdi gariiiiiii

allah o doktoru ıslah etsin emiiiiii ayy bu kadar olur yaniiii töbe ya rabbim yaa eee dava falan açsaydnz yaa sonuçta sen sağlığından olmuşsn yaniiiii

özelde iyiydi Devlete geçince hiç sallamadı beni. yumurtalık takibi yapılması gerektiğini Allahtan başka bir doktora görünmek zorunda kaldım da ondan öğrendim. hemen hormon testi istedi benden ve benim FSH 34 çıktı bir daha da düşmedi şimdi şimdi toparlanmaya başlıyor hormonlar. Ben ona dava açmadım Allah'ıma havale ettim. ama çok canım yanınca durduramıyorum kendimi 2 dünyada da gün görmesin ahirette 2 elim yakasında olacak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…