- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.941
nereye kaçtınız gacılarrrrrrrrrrr
gız ilknurum hicranım cimbomum adını hatırlayamadığım diger arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz beni soracak olursanız.....pc bozuktu ve giremiyodum ...sizleriiiiii çok özledim umarım sizde beni özlemişşinizdirrr çevreye verdiğim üzüntüden ü.ve özleme duygusundan dolayı özürdilerim ....ve tekrar sizi sevdiğimi söylemek isterim ...ben yokken birçok arkadaşımız olmuşşşş garii topiğimiz adına cok sevindimmm kızlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzz ..bende sizin gibi her ay bekliyorummm bu ayda olmadı ama umudumu kesmiyorum hep gülüyorumömmmm ilknur arkadaşım ve ben topiğimizin gülleriyizzzzz yeni arkadaşlarımızda topiğin karanfilleri oluversin gariiii ...şimdi geç olduğu için kimsecikler kalmamışşşşş hepinizi yanaklarınızdan öpüyor ...ve kocaman sarılıyorum ...ve satırlarıma burada son verirken büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öpüyürum ...
duygum hoşgeldin töpiğimize gariiiiiiiiiiii
duyyyyyyyguuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn
Hamil topigi patlattin maşallah
eneee ciddimisin bende konya hemşom :)
gel cay içelim demişsin bacım geldim ama yoktun bende cıktım yatmadan bi bakam dedim :))
gızzzz geldim pc bozuktu kafayı yedim vallaaaa ya özledim siziiiiii
evet canım duyudumm ama ben yapam yaaaaagelirse habersiz gelsin artık velettt ama ii bi yöntemmiş
gızlar cok bekledim gelen giden olmadı ilknurum kıyamadığım bidenem herseyim ve cimbomum aslanım ve hicranım gönül yaram ve hayalim herşeyim çok özledim sizi gız horon tepmeyi özledim gariiiiii mam şimdi yatıyorum görüşmek üzere çokkkkkkkkkkkkk öptümmmmm hamil kaçarrrrrr....
Ahhhh yavrum bizde seni çok merak ettik gece yatmiyon sabah da kalmiyon anam
Ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhanarda buluşalım vay vay
ohh ohh keyfimiz bozulmasın hiçbirzaman insallahhh
Aslim yaaaa ben bu sabah yumurtlamis mi oluyorum şimdi uzayan bi akinti geldi baya uzundu ilk kez böle oluyo biliyo muydun dün gece de ilişki oldu
evet canım akıntına bakılırsa öyle oluyor hadi hayırlısı ins tutar
Ay çok heyecanlandım yaaaaaa ilk kez akıntı oluyor bende
hayırlısı olsun canım benim hadı müjdeli haberleri bekliyoruz senden
İnş iki hafta sonra müjdeli haberler veririm bol bol dua edelim birbirimize ins en kısa zamanda hepimizböyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?