Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

git git bekleme boşuna zman kaybı yapma senin bebeklerin onlar sen istiyosun cocugun olsun bir an önce git ne gerekiyorsa yapsınlar hisset sende içinde yawrularını yeter üzüldügün canım

gız sezerim doğru söylüyo bi doktora görün artık

gız allahım verceği zamanı çok iyi biliyo sen canını sıkma o doktorda allahından bulsun sen beddua etme gariiiiiiii

git git bekleme boşuna zman kaybı yapma senin bebeklerin onlar sen istiyosun cocugun olsun bir an önce git ne gerekiyorsa yapsınlar hisset sende içinde yawrularını yeter üzüldügün canım

aynen çok üzüldüm ama bakalm biraz zamanını beklyorm açıkçası gidcemdee. şu memlketten bi kurtulaym ... ben eminim ki o zaman olacak benim bebeğim...

aynen çok üzüldüm ama bakalm biraz zamanını beklyorm açıkçası gidcemdee. şu memlketten bi kurtulaym ... ben eminim ki o zaman olacak benim bebeğim...

Canım ben pek girmediğimden olaya fransız kaldım. sen nerdesin şimdi? kurtulmak istiyorsun ya? ve de hamilemisin??

gız insallah benim çok tanıdığım var uzun süre olmayan sen sıkılma gariiiiiii

sağol tatlım. Eskisi gibi kötü değilim artık. Rabbimin bir bildiği var ki yaşadım ben o süreci. Hayırlısı hakkımızda

gız anatolya bak bu ay çalışma yaptınız mı ede die bi arkadaş vardı ..bu ay yaptık çalışma falan didi belirtileride vardı ama emin değildi bende hissediyorum sen hamilesin didim test yaptı hamileydi sevinçten havalara uçtu ...

canım ben tosyada yaşyormm.. çok küçük ve geri kalmış bi şehir... o yüzdenn ben yapmyorm buradaa çok sıkılıyorm benim alışık olduğum ortan yok... çalşmyorumdaa .. o yüzden burdan kurtulmk istyorm bi an önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…