- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.001
yok canm gitmedm henüz... gitcem ama bakalm..maşallahh bebişlereeee
bugun hep ağladık babamız bizi kırdı çok annesi
git git bekleme boşuna zman kaybı yapma senin bebeklerin onlar sen istiyosun cocugun olsun bir an önce git ne gerekiyorsa yapsınlar hisset sende içinde yawrularını yeter üzüldügün canım
gız resim yükledim görmedin mi sana özelllllll
özelde iyiydi Devlete geçince hiç sallamadı beni. yumurtalık takibi yapılması gerektiğini Allahtan başka bir doktora görünmek zorunda kaldım da ondan öğrendim. hemen hormon testi istedi benden ve benim FSH 34 çıktıbir daha da düşmedi şimdi şimdi toparlanmaya başlıyor hormonlar. Ben ona dava açmadım Allah'ıma havale ettim. ama çok canım yanınca durduramıyorum kendimi 2 dünyada da gün görmesin ahirette 2 elim yakasında olacak diyorum
ohh ohh saol kuzuummmmm bu denizli yöresi galibaa
gız allahım verceği zamanı çok iyi biliyo sen canını sıkma o doktorda allahından bulsun sen beddua etme gariiiiiiii
resim nasıl yukleniyo bende atım size göbusumu
git git bekleme boşuna zman kaybı yapma senin bebeklerin onlar sen istiyosun cocugun olsun bir an önce git ne gerekiyorsa yapsınlar hisset sende içinde yawrularını yeter üzüldügün canım
İnşallah bizlerin de nasibi vardır bebek konusunda da bir an önce muradımıza ereriz.
gız sen halk oyunları öğretmenisin ya bi hatırlatıyım didim gariiiiiiii
aynen çok üzüldüm ama bakalm biraz zamanını beklyorm açıkçası gidcemdee. şu memlketten bi kurtulaym ... ben eminim ki o zaman olacak benim bebeğim...
gız insallah benim çok tanıdığım var uzun süre olmayan sen sıkılma gariiiiiii
cevapla kızmında çerceve var canım ona bas resim yükle
allah iyiliğini versin gız gel izmire ozaman gariiiiiiEki Görüntüle 684954
Canım ben pek girmediğimden olaya fransız kaldım. sen nerdesin şimdi? kurtulmak istiyorsun ya? ve de hamilemisin??
sağol tatlım. Eskisi gibi kötü değilim artık. Rabbimin bir bildiği var ki yaşadım ben o süreci. Hayırlısı hakkımızda
bulamadım ama yaw anlamadım ki offf
Canım ben pek girmediğimden olaya fransız kaldım. sen nerdesin şimdi? kurtulmak istiyorsun ya? ve de hamilemisin??
sağol tatlım. Eskisi gibi kötü değilim artık. Rabbimin bir bildiği var ki yaşadım ben o süreci. Hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?