Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gızzz bacım sen nerdesin heeeeebeni çıldırtacanmı gız sennnnbacım seni çok özleidm yaaaaaaahayırdır nie girmyosn bişi mi oldu

gızzz sorunum pc sizi begenip yazı yazcam yazdırmıyodu bozuldu onla uğrastım çok özledim gariiiiiiiiiiii

gızz bacım ölemiii:26::26::26:anam bende dedim acaba gocası falan mı bişi dedidee girmyo sndıydm ama iii yaa sevndmm haaaaözledim seni delü baccuuummmmm gel seni bi öpiimmmmmmhaccag geneee

yok gıızz olmazmoı faydaa valla ben çok sevdim hamilimiiiiisenide sevdm gıızzzzsen ne alemdesn bakm bebişler nasııll senin ikizlerin olacaktı galiba dimimiiiii

evet tatlım ikizlerim olucak nasipse ıkı kızım teyzesi .. napım canım ya iclal aydının canım kızımı dinledim ağlıom çok duygulandım hayatımı anlatıyo sanki tek farkımız benm iki kızım var

allah bağışlasn bebilerini kucağına almauuı nasip eedre innşsağsağlmağlama dicem ama ne fayda çok ii anlyorm seni canm ... bvende hamileiğimdee böleydm herşeye ağlardmm..eşim bana çok kızardı ağlama bebeğe zarra vereceksn die ama ben dinlemezdm tabi insan çok duygusal oluo çookk ama yinede çok ağlamaaa hep güll

hep gülüodumda tatlım dolmusum artık patladım gitti hehehe sabahtan beri ağlıom hehehehe

gızzzzzzzz ilknurum ben geldimmmmmmmmm sezerim sen hep gül gariiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…