- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.961
Ben varım kisss nerde bu millet nerde bu devlet
bilmiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceleri hortluyorlar bunlar
Aynen şimdi bizim işimiz çıkar cikariz bizim kızlar gelir
gızlar cok bekledim gelen giden olmadı ilknurum kıyamadığım bidenem herseyim ve cimbomum aslanım ve hicranım gönül yaram ve hayalim herşeyim çok özledim sizi gız horon tepmeyi özledim gariiiiii mam şimdi yatıyorum görüşmek üzere çokkkkkkkkkkkkk öptümmmmm hamil kaçarrrrrr....
gızzz sorunum pc sizi begenip yazı yazcam yazdırmıyodu bozuldu onla uğrastım çok özledim gariiiiiiiiiiii
gızzz bacım sen nerdesin heeeeebeni çıldırtacanmı gız sennnn bacım seni çok özleidm yaaaaaaa hayırdır nie girmyosn bişi mi oldu
pc si bozulmus tatlış yaw bundan fayda yok bize hehehe kendi gibi pc de ucmus
yok gıızz olmazmoı faydaa valla ben çok sevdim hamilimiiiiisenide sevdm gıızzzz sen ne alemdesn bakm bebişler nasııll senin ikizlerin olacaktı galiba dimimiiiii
evet tatlım ikizlerim olucak nasipse ıkı kızım teyzesi .. napım canım ya iclal aydının canım kızımı dinledim ağlıom çok duygulandım hayatımı anlatıyo sanki tek farkımız benm iki kızım var
allah bağışlasn bebilerini kucağına almauuı nasip eedre innşsağsağlmağlama dicem ama ne fayda çok ii anlyorm seni canm ... bvende hamileiğimdee böleydm herşeye ağlardmm.. eşim bana çok kızardı ağlama bebeğe zarra vereceksn die ama ben dinlemezdm tabi insan çok duygusal oluo çookk ama yinede çok ağlamaaa hep güll
hep gülüodumda tatlım dolmusum artık patladım gitti hehehe sabahtan beri ağlıom hehehehe
anatolya nerdesin gızz bacımmmmmmm seennnnhoşgeldinn şkermmm
Aslında buralardaydım da giremedimdi burayageldim gari burdayın. hoşbulduk bizim gız
oyyy kuzuummm niye giemednnn haburayaa bişi mi oldu heriiiiiii
ağlamaaaaaaaa hep güüllllaayy bebişlerin harektlenmeye başladı dimi
yok gıı ne olcek. Boş ve sen. bene arada geli geli gidele ondan
allah bağışlasn bebilerini kucağına almauuı nasip eedre innşsağsağlmağlama dicem ama ne fayda çok ii anlyorm seni canm ... bvende hamileiğimdee böleydm herşeye ağlardmm.. eşim bana çok kızardı ağlama bebeğe zarra vereceksn die ama ben dinlemezdm tabi insan çok duygusal oluo çookk ama yinede çok ağlamaaa hep güll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?