- Konu Sahibi ilknurum28
-
gız sen nereliydin özün nere gızz anlat gariiiiii
gız sen nereliydin özün nere gızz anlat gariiiiii
Hanımlar liste yapmayacak miyiz
vallaa ayy allah bağışlasn bebeişlerinizi sen hamilesn şimdi dimi ayşecmbide evet doğru diyosn ben idrar testi yapmyorm zaten önceki gebeliğimdede zaten idrarda çıkmadı en güvenilir olanı kannn testii
gıcıı ben bu liste işimnden anlamyorm yapabilen varsa yapsn ben liste yapm derken kendi kendime sizi yazdm nereli falan die ajandama yazdm vallaaunutyorm napm gıı
Merhaba arkadaşlar. Hem uzun süredir bebek istediğimiz için hem de Denizlili olduğum için başlık dikkatimi çekti. Konunuz hayırlı olsun gari
gız olmazmı isteyen hersey söyleye bilir saygı cercevesinde ama üzüldüğümüz günnlerimizde olcak kız bide hamişlerimiz olursa ohhhh ohhhh yandan gariiiiiiiiiiiii
Konya beysehirde yaşıyorum aslım buralı kara kizancik
ilknurum hayale söle anlar hayalim
gıcıı ben bu liste işimnden anlamyorm yapabilen varsa yapsn ben liste yapm derken kendi kendime sizi yazdm nereli falan die ajandama yazdm vallaaunutyorm napm gıı
anaaammm hoşgeldiinnn bi garii miz daha oldu heriii oyy uşaklarummm beniimmmm
didemim nasılsınnnnnn
Arkadaslar çoğaldıkça bende karıştırıyorummmm
İyiyim hamilim sen nasılsın
gız öylemi bende izmir ama garili konuşmayı cok seviyom gariiiiiiiiiii
ama hayalim yazmıokiii nerdeeee:26::26::26::26::26:
Guzular ben geldim evi sildim supurdum biraz napittursunuz bakem
vallaa ayy allah bağışlasn bebeişlerinizi sen hamilesn şimdi dimi ayşecmbide evet doğru diyosn ben idrar testi yapmyorm zaten önceki gebeliğimdede zaten idrarda çıkmadı en güvenilir olanı kannn testii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?