Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Merhaba arkadaşlar. Hem uzun süredir bebek istediğimiz için hem de Denizlili olduğum için başlık dikkatimi çekti. Konunuz hayırlı olsun gari

vallaa ayy allah bağışlasn bebeişlerinizi sen hamilesn şimdi dimi ayşecm bide evet doğru diyosn ben idrar testi yapmyorm zaten önceki gebeliğimdede zaten idrarda çıkmadı en güvenilir olanı kannn testii

bencede en iyisi kan testi kesin sonuc

vallaa ayy allah bağışlasn bebeişlerinizi sen hamilesn şimdi dimi ayşecm bide evet doğru diyosn ben idrar testi yapmyorm zaten önceki gebeliğimdede zaten idrarda çıkmadı en güvenilir olanı kannn testii

Maalesef ikiz değiller.Çok istedim ama olmadı.Tek kuzum var teyzesi.
İdrar testinde hiç çıkmayanlar olabilirmiş drum söylemişti.O yüzden adet geçtiği halde evde çıkmıyorsa üzülmeyin kana gidin bence.
Ben adetime 5 gün kala öğrendim hamileliğimi.7 saat sonra çıktı evdeki testte 2. çizgi
Ertesi sabah ilk idrarla yeniledim 5 dk içinde çıktı.Hemen kana gittim değerim 22 çıktı.Doktorum yok gebelik dedi ben inanmadım.Testi 1 gün arayla tekrarladım 98 çıktı .Ve hala adetime 1 gün vardı.
Ve ben hiç belirti yaşamadım hanımlar.Yok göğüsler,yok kasık batması bunlar hep adet çook geçtikten sonra oluyor.Bulantı-kusmalarda 2.ayda falan başlıyor.Sakın belirtim var-yok muhabbetine girmeyin insanı çok yanıltıyor.Çok üzülüyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…