- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.221
gızz bacımm ben seni bulamadm sen kullnyosn adresimi sölim ekle benii
he gızz dün gece benim herif aradı dedi ne var yemek dedim makarna dedi tabaklara koy ketçap mayonezi tuz al gelyorm dışarda yiceezzzza dedim herif gafayımı yedin yok dedi nese hemen apar topar çıktım gıcııımmmmm napyon bakm nasılsnnn
he gızz dün gece benim herif aradı dedi ne var yemek dedim makarna dedi tabaklara koy ketçap mayonezi tuz al gelyorm dışarda yiceezzzza dedim herif gafayımı yedin yok dedi nese hemen apar topar çıktım gıcııımmmmm napyon bakm nasılsnnn
ohhh afiyet olsun canım
gız senin kocanın dışarda yeme olayı bu pinti koçiş ....ama romantik olmuştur gariiiiiiiiiiiiiiii
gızz bacıjm dışarda restorantta para vermemek için evdeki yemeği dışarı çıkaryo pintiiii
gız cimbom ilknurumun koçişi romantzim yapmak istemiş .ohhhh valla
valla helal olsun ama benimkinde o davranıs yok bak :))
gız nerde yediniz yemegi merak ettim
bişey değil çiçekler içinben de onu diyom yaa ha bire baba olayını sallıyor var bir numara ya hayırlısı. Aslında özelden yazacan buna ben istiyom bebeği diye bakalım ne yumurtlayacak da neyse başa belaya gerek yok
gızz arabada nerde olacakkkkk
canım makarna çekti
gızz arabada nerde olacakkkkk
gız ilknurum bu olay ne anlayamadım hemen rapor istiyorum ........
gız yap hemen 5 dkda olur gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?