- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.241
bacım karının teki hamile kalmş birinden ... ailesine falan diemiomuş bebeğimi evlatlık vermek istyorm dioo.... ilişkiye grdği adamda istmyomuş .. öle işte bacımmm sinirim hoplattı karı yaaa
yok canım gece gece almayım :)[/QUOTE
biyerin şişer gızzz
kızz millet dioki yurda ver dio verme dio çok kızdm ya bugünana ben şoktayım ....kızım niye dikkat etmiyolar ya olan çocuğa oluyo off valla bizzzz çırpınıyozzz kafayı yicem ya
bacım karının teki hamile kalmş birinden ... ailesine falan diemiomuş bebeğimi evlatlık vermek istyorm dioo.... ilişkiye grdği adamda istmyomuş .. öle işte bacımmm sinirim hoplattı karı yaaa
kızz millet dioki yurda ver dio verme dio çok kızdm ya bugün
Ben bu haldeyken olmasın zaten biz anlaşamıyoruz onunda günahına girmeyelim dedi. Hamileysemde düşük yaparım zaten bunca üzüntüye yakındır cok kötüyüm. Böyle bir adamdan olmaması daha iyi olur belki de
ben olsam aileme sölerdim isterseler sokağa atsınlar .....tek vbasıma büyütürdümmmm ....
kızz millet dioki yurda ver dio verme dio çok kızdm ya bugün
yanii ama işte böle kafalar olunca böle olu bacım naparsnn
kız duygu nedeyo kendinde değil galibaaaaaaaaaaaaaaaa
çok gazım var imdatttttttttt
bölelerini dövwcen arkadaşşşşşşş........gız benim çok gazım var ne yesem gazzzzz yapıyoooooo yardımmmmmmmmmm neden böleeee ilknurum cimbomum
evet gızz ne oluo duyguu aaa.....şaşırdmmmm:26::26::26::26:
bacım soda iç ii gelirrr
vcye git canım ne tutuyon
herkese iyi geceler arkadaslar. rabbim herkesin niyetini kabul etsin ben çıkyorum.
bacım soda iç ii gelirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?