Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

bacım karının teki hamile kalmş birinden ... ailesine falan diemiomuş bebeğimi evlatlık vermek istyorm dioo.... ilişkiye grdği adamda istmyomuş .. öle işte bacımmm sinirim hoplattı karı yaaa

ana ben şoktayım ....kızım niye dikkat etmiyolar ya olan çocuğa oluyo off valla bizzzz çırpınıyozzz kafayı yicem ya

bacım karının teki hamile kalmş birinden ... ailesine falan diemiomuş bebeğimi evlatlık vermek istyorm dioo.... ilişkiye grdği adamda istmyomuş .. öle işte bacımmm sinirim hoplattı karı yaaa

ilknurum benim dediğim topiği okudun mu çok fenaydı

kız duygu nedeyo kendinde değil galibaaaaaaaaaaaaaaaa

Daha belli değil kızlar 11 gun oldu durumu anlattım beni uzmesin diye daha cok üstüme geliyor ben istemiyorum bitti diyor sanki çocuk yapalım dedim. Bile bile üzüyor sanırım beni bu kadar hamileysem de düşük yapayim diye :'( yoksa istiyorum ben ama üzülmemek elde değil ne yazık ki

hepinize selamlar kızlar dün biraz okumaya başladım topiğinizi bu gunde sesleneyimm istedim sizlere hepinize güzel gunler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…