Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız istemiyosa niye üzülüyon bırak gitsin bebiş olursada doğur peşinde pervane olur kocan

siz daha çok yenisiniz ne alıp veremediğiniz var birbirinizle duygucum anlamadım gitti ..kendine gel istemiyosa bitti diyosa boşver üzüldüğüne deymez...

Test yaptım cok silik çıktı ne olacak bakalım umrumda değil diyorum ama insan üzülüyorcok duygusallastim birde oksuruyorum oksurmekten bisi olucak diye de korkuyorum

Test yaptım cok silik çıktı ne olacak bakalım umrumda değil diyorum ama insan üzülüyorcok duygusallastim birde oksuruyorum oksurmekten bisi olucak diye de korkuyorum

2 cizgi silik mi çıktı gız gitsene doktora hay allahım duygu sen öldürcen beniiiiiiiiiiiiiii

Hamil certain ultra erken.gebelik testi diye bir test ama kimse iyi yorum yapmamış nette birde kansızlık var bende zaten damarimda yirtildi mosmor kolunun teki bekleyim biraz diyorum

Hamil certain ultra erken.gebelik testi diye bir test ama kimse iyi yorum yapmamış nette birde kansızlık var bende zaten damarimda yirtildi mosmor kolunun teki bekleyim biraz diyorum

duygucum bitanem nası duruyosun yerinde doktora git en azından için rahatlasın neden böle yapıyosun silik çıktı diyon bi sağlık ocana git gızzzz aaaaaaaaaaaaaaaaa

duygucum bitanem nası duruyosun yerinde doktora git en azından için rahatlasın neden böle yapıyosun silik çıktı diyon bi sağlık ocana git gızzzz aaaaaaaaaaaaaaaaa

2 kere kan testi yaptım negatif bir kerede alttan baktı bisi çıkmadı. Testteki çizgiyi görmek içın dürbünle bakmak lazım hayal kırıklığından gitmeye cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…