- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.261
hepinize selamlar kızlar dün biraz okumaya başladım topiğinizi bu gunde sesleneyimm istedim sizlere hepinize güzel gunler....
Daha belli değil kızlar 11 gun oldu durumu anlattım beni uzmesin diye daha cok üstüme geliyor ben istemiyorum bitti diyor sanki çocuk yapalım dedim. Bile bile üzüyor sanırım beni bu kadar hamileysem de düşük yapayim diye :'( yoksa istiyorum ben ama üzülmemek elde değil ne yazık ki
Daha belli değil kızlar 11 gun oldu durumu anlattım beni uzmesin diye daha cok üstüme geliyor ben istemiyorum bitti diyor sanki çocuk yapalım dedim. Bile bile üzüyor sanırım beni bu kadar hamileysem de düşük yapayim diye :'( yoksa istiyorum ben ama üzülmemek elde değil ne yazık ki
hepinize selamlar kızlar dün biraz okumaya başladım topiğinizi bu gunde sesleneyimm istedim sizlere hepinize güzel gunler....
Test yaptım cok silik çıktı ne olacak bakalım umrumda değil diyorum ama insan üzülüyorcok duygusallastim birde oksuruyorum oksurmekten bisi olucak diye de korkuyorum
Kızlar siz uyumuyomusunuz yaa. Maşşallah saat kaçlara kadar muhabbet etmişsiniz
canlarıııımmm nerelerdesinizzz neler yapıyosuunnuuz özledim yaaaw :) bugün pek iş yok sıkılıyorum ben de..
2 cizgi silik mi çıktı gız gitsene doktora hay allahım duygu sen öldürcen beniiiiiiiiiiiiiii
Hamil certain ultra erken.gebelik testi diye bir test ama kimse iyi yorum yapmamış nette birde kansızlık var bende zaten damarimda yirtildi mosmor kolunun teki bekleyim biraz diyorum
duygucum bitanem nası duruyosun yerinde doktora git en azından için rahatlasın neden böle yapıyosun silik çıktı diyon bi sağlık ocana git gızzzz aaaaaaaaaaaaaaaaa
2 kere kan testi yaptım negatif bir kerede alttan baktı bisi çıkmadı. Testteki çizgiyi görmek içın dürbünle bakmak lazım hayal kırıklığından gitmeye cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?