- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.281
kiscem kac gün gecti batini
gız asıl sen nerdesin sesin çıkmayo gariiiiiiiiiiii saçını cekcem gariiiiiiiiiiiii aaaaaaaa
Bugün 11 gun oldu ama 1 nisanda yumurtladim sanirim
baya gecmis pcos ne varmi sende yada kist gibi biseyler varmiydi daaha öncee
gız asıl sen nerdesin sesin çıkmayo gariiiiiiiiiiii saçını cekcem gariiiiiiiiiiiii aaaaaaaa
gızzz anatolyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin gariiiiiiiiiiiiiii
slm kızlar nasılsınız bakalım doktordan yeni geldimmmmmm
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiii bunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderir hatta hepimizin kini gönderir inşallahhhhh
:124::124:124:124 buradyımmm geldim de siz nerdesiniz :26:
Üzüldim canım ya insan tam umutlanmışken tedavinin yarım bırakılması çok zor. Bu doktorun senin yumurtalıklarına bakmadımıydı da yüksek dozdan devam etti? Ben tüp bebek yaptırdığımda yüksek doz başlamıştık sonra doktorum yumurtalar tedaviye cevap veriyor daha da büyütmeyelim diye dozu düşürmüştü :26:
slm kızlaarr ben geldiimmmmmmmmm
höşgeldin gız bende yeni geldim gariiiiiii muckkkkk
Ilknurum iyi gezmissin ne guzel. Halimle bende buralardaydik gelen giden yok
evet yaaaaa neden kimse gelemiiişşşşşşş:26::26::26::26:şaşırdmmmmm:26::26::26: duygum sen ne yaptndoktora gitmişsn sanırımmm
Canim yazdım topige ama gitmedim doktora sabah certain ultra erken gebelik testi diye idrar testi yaptım ikinci çizgi durbunle anca gözüküyor bekliyorum bakalim
anladım canım ama günü çok geçtiyse doktora gir derim... çünkü ona göre belki viştamine falan ihtşyacın vardr ilaç takviyesi falan alırsn yani ihmale gelemz bu tür şeyler...
Folidoce kullanıyorum zaten doktor adet sokturucu dedi onun içın gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?