Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

slm kızlar nasılsınız bakalım doktordan yeni geldimmmmmm
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiiibunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderirhatta hepimizinkini gönderir inşallahhhhh

baya gecmis pcos ne varmi sende yada kist gibi biseyler varmiydi daaha öncee

Yoktu canim tertemiz çıkmıştı sonuçlar. Geçen alttan baktı doktor yumurtalıklar rahim temiz dedi kan tahlilleride temiz rahimde kalinlasma var dedi kan negatif çıktı adet sokturucu vericekti kandan sonra gitmedim daha bugünde test silik aşırı silik çıktı doktora cuma gitmiştim öyle işte beklicem

gız asıl sen nerdesin sesin çıkmayo gariiiiiiiiiiii saçını cekcem gariiiiiiiiiiiii aaaaaaaa

hahahah walla sen de haklısın kuzucum :) dün kocişimle gezdik azcık ya pazar tatilinin tadını çıkardık bugün de iş başı işte.. sen neler yapıyosunn öpüyorum çoooookkkk

gızzz anatolyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin gariiiiiiiiiiiiiii

:124::124:124:124 buradyımmm geldim de siz nerdesiniz :26:

Üzüldim canım ya insan tam umutlanmışken tedavinin yarım bırakılması çok zor. Bu doktorun senin yumurtalıklarına bakmadımıydı da yüksek dozdan devam etti? Ben tüp bebek yaptırdığımda yüksek doz başlamıştık sonra doktorum yumurtalar tedaviye cevap veriyor daha da büyütmeyelim diye dozu düşürmüştü :26:

sorma canım ya hayırlısı...iki güne bir kontrole gittim cuma günü 14,15 civarıydı 2 gün daha kullan gel dedi gittimki yumurtalar olmuş 25doktorlarda şaşırdı nasıl böyle olmuş birden bire dediler keşke hafta sonu ilaç kullanmadan çağırıp duruma göre verselermiş neyse artık canım keşke demenin bir manası yok inşallah bizim çalışmalarımız boşa çıkmaz bu ay rabbim büyük canım ya ol desin yeterki

evet yaaaaa neden kimse gelemiiişşşşşşş:26::26::26::26:şaşırdmmmmm:26::26::26: duygum sen ne yaptndoktora gitmişsn sanırımmm

Canim yazdım topige ama gitmedim doktora sabah certain ultra erken gebelik testi diye idrar testi yaptım ikinci çizgi durbunle anca gözüküyor bekliyorum bakalim

Canim yazdım topige ama gitmedim doktora sabah certain ultra erken gebelik testi diye idrar testi yaptım ikinci çizgi durbunle anca gözüküyor bekliyorum bakalim

anladım canım ama günü çok geçtiyse doktora gir derim... çünkü ona göre belki viştamine falan ihtşyacın vardr ilaç takviyesi falan alırsn yani ihmale gelemz bu tür şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…