- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.301
hoşbuldm bacımm napn bakmmmm ben bugün çok yoruldumm pazara çıktım gündüz 1 gibi çıktım akşam 7 de evdeydm vallaaa
Folidoce kullanıyorum zaten doktor adet sokturucu dedi onun içın gitmedim
sorma canım ya hayırlısı...iki güne bir kontrole gittim cuma günü 14,15 civarıydı 2 gün daha kullan gel dedi gittimki yumurtalar olmuş 25doktorlarda şaşırdı nasıl böyle olmuş birden bire dediler keşke hafta sonu ilaç kullanmadan çağırıp duruma göre verselermiş neyse artık canım keşke demenin bir manası yok inşallah bizim çalışmalarımız boşa çıkmaz bu ay rabbim büyük canım ya ol desin yeterki
2 kere kan testi yaptım negatif bir kerede alttan baktı bisi çıkmadı. Testteki çizgiyi görmek içın dürbünle bakmak lazım hayal kırıklığından gitmeye cesaretim yok
pelincimm ben kaçar bacım gelcem ama az duş alim geceye hazırlık:26::26::26: miss olayım yzcm emii şekeriimmm topic sana emanet askeeerrrr şaka şaka ama topiciğimiz sana emanet
canım o zaman gebelik yoktur yaa.. sen yine git bak doktoraa.. bak bakalm için rahat etsn en azından... ona göre bi ialç kullanrsn...ben çkyorm cnm ii geceler
evet yaaaaa neden kimse gelemiiişşşşşşş:26::26::26::26:şaşırdmmmmm:26::26::26: duygum sen ne yaptndoktora gitmişsn sanırımmm
Naparsınız bacılar
Topiğimizde 15 günde 5 hamiş yaparak rekora koşuyoruz biz.Rabbim sizlere de nasip etsin innşallllahhhhhh
Ben de mi trasfer olsam acep belki bulaşır:52
Naparsınız bacılar
Topiğimizde 15 günde 5 hamiş yaparak rekora koşuyoruz biz.Rabbim sizlere de nasip etsin innşallllahhhhhh
6. Ben olmak istiyorum :)
Naparsınız bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?