Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ohhhhh masallah pofudukuma kız sen nerdesin hiç gelmiyonnnnn aaaaaa özletme gariiiiiii

2 kere kan testi yaptım negatif bir kerede alttan baktı bisi çıkmadı. Testteki çizgiyi görmek içın dürbünle bakmak lazım hayal kırıklığından gitmeye cesaretim yok

ya için rahat etsin kafan rahatlasın en azından kanser olcam valla ama kız sen nası dayanıyon ben çoktan gitmiştim valla

pelincimm ben kaçar bacım gelcem ama az duş alim geceye hazırlık:26::26::26: miss olayım yzcm emii şekeriimmm topic sana emanet askeeerrrr şaka şaka ama topiciğimiz sana emanet

gız bu topiğin gece nöbetçisi benim bu böyle biline okadarrrrrrrrrrrrrrrr

canım o zaman gebelik yoktur yaa.. sen yine git bak doktoraa.. bak bakalm için rahat etsn en azından... ona göre bi ialç kullanrsn...ben çkyorm cnm ii geceler

ilknurum nerelere gittin nnnnnnnnn gızzzzzzzzz özledim ...üst kattaki komşudan kuran dersleri almaya başladım ondan giremiyom fazla gızzzzzz affet gariiiiiii ama gece okuyom ne kaynattığınızı gece bekçisi oldum gariiiiiiiiiii

Cuma gittim zaten doktora kız okumuyormusunuz yazdıklarımı? Rahimde kalinlasma var ama bebek gözükmüyor kan tahlili yaptir ona göre sokturucu vericem.dedi kan negatif bende bekliyorum tekrar gitmek.içın anladiniz mi? Zaten dedim ya kavgaliyiz diye Su halindmde umrunda değil öğrendikten sonra beni daha cok uzmesini istemiyorum ondan bekliyorum

sıcacık merhabanız için teşekkürler bizde 6 aydır bebiş diye yanıyoruz ve kendilerini dört gözle bekliyoruz sizde geceleri kaynatıyorsunuzz gündüz tık yokkk..

Naparsınız bacılar
Topiğimizde 15 günde 5 hamiş yaparak rekora koşuyoruz biz.Rabbim sizlere de nasip etsin innşallllahhhhhh

Slm kzlaarr nasılsnzz... Bugün ben çok sinirliyim yaaaa.... önümüzdeki günlerde cuma falan misafirim gelecek... Kocamın tarafı.. Dün kaynanamla birlikte çağırdık kadınları ve birlikte hazırlık yapalım dedik... Güya sarma saracaktık... Birlikte ben hiç pişirmedim mesela sarma.. Börekli yufka alacktı kendileri börek yapacaktık ama yalaan oldu... Kadın kızının yanına giti az önce yaa.. Onun yanında kalcakmış.. Bide bana diokii o gün gelirim ben dio misafirin geldiği gün dio.. Varya yeminle sinirim tepeme çıktı yaa şu an kuduruyorum siiniriden anlatamam yaniii offff.....nerden geldim bu sülaleye bee.... Eşim başka bi aileden olmalı bence hiç bunlara benzemyo iikide benzemyo yanii nefret olsun yaaa böle insanlara...

Naparsınız bacılar
Topiğimizde 15 günde 5 hamiş yaparak rekora koşuyoruz biz.Rabbim sizlere de nasip etsin innşallllahhhhhh

napalmm bacımm çalşmalara devammm ne kadar güzel yaaa ayy hepsinin gözü aydnn rabbim sağsağlm kucaklarna almayı nsip etsn sağlıklı hayırlı evlatlar olu inşallaaaaaahhhhhhhbizde 1 tane oldu daha kızlarda tıkk yokkktabi bendedeeeinşallah hayırlı bi vakitte gelirler ... çok sağol teşekkür ederm ayşecm allah emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…