Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

sıcacık merhabanız için teşekkürler bizde 6 aydır bebiş diye yanıyoruz ve kendilerini dört gözle bekliyoruz sizde geceleri kaynatıyorsunuzz gündüz tık yokkk..

hoşgeldn berkuncancım nasılsn.. nerelisinn ben ilknurr seninle hiç konşmaadkkkbende bebiş beklyorm vaşlla bendede tık yok bacımm.... 9 aydr falan denyorz ama olmuooooo

hoşgeldn berkuncancım nasılsn.. nerelisinn ben ilknurr seninle hiç konşmaadkkkbende bebiş beklyorm vaşlla bendede tık yok bacımm.... 9 aydr falan denyorz ama olmuooooo

bende berna canım memnun oldum kütahyadayım bende artık sabırsızlikla bekliyoruz miniğimizi bizimkiler tembel sanırım birazcik

hoşbuldm gonyalımmmnörim yaa valla sinirden kuduryorm yaaa sabır çeke çeke bi hal oldum valla gonyalım ama az kaldı kurtulcam bunlardaannnnnsen nörüyoonnn

Aman benim de sabahtan misafirim geldi gitti birazdan yine gelecekler öyle iste boşver anam sen onları takıl kafana göre

Aman benim de sabahtan misafirim geldi gitti birazdan yine gelecekler öyle iste boşver anam sen onları takıl kafana göre

yapamyorm kii gonyalım yaa valla ama allah yüzüme gülüyo yaavaş yavaş yakında taşncaz bu memleketten gdyıruz gtcez inşallaaahh ne hazırladn gızz misafirlerine ben şimdi onlar gelince kısır sarma meyveli pasta bülbül yuvası bide börek yapacaktm ama yapmcam balşka ne yapabilirm gızz az baa akıl verin

boşverrr ilknurcum kimsenin işine karışmadıgı daha iyi kendi bildiğin kadarını yaparsın olmazsa hazır alıp koyarsın sallaa hayat böyle seylere takmak için kısaaaa olduğu kadar olsun sen eğlenmene bak

elmalı kurabiye olabilir hazır mantı olabilir rus salatasi olabilir canım benimkiler habersiz geldi canım birde baka bi yere gidecekler yemeye kaşımazlar ben sorarım yine de evde ne varsa onu hazırlayiveririm hemen cik

merhabalar, hep okurum bu sitedeki yorumları bilgi paylaşımlarını...çok beğeniyorum..
benimde bu aralar bazı problemlerim oldu. 8 martta idrar testiyle hamile oldugumu öğrendim. 10 martta dr a gittim kan testi yapıldı ve ultrosonla keseyi de gördüler.kan testi sonuçları da iyi çıktı.13 mart yani geçtiğimiz cumartesi koyu kahverengi bi miktar akıntım oldu.hemen doktorumu aradım ve bana bir ilaç verdi.2 gün yattım o ilacı kullandım.hiç akıntı ya da kanamam olmadı.pazartesi ultrosona girdim. fakat keseyi göremediler. Doktorum ilaçları kullanmaya devam et ama büyük olasıkla çocugu düşürmüşsün dedi. cumartesi o ilk kanama oldu ve bugun salı ve idrar testinde hala kabak gibi 2 çizgi çıkıyor. bu arada pregesteron kullanmaya devam ediyorum..Bu arada geçen senede bir düşük yaptım.Ama onda bildiğimiz regli gibi oldu ve doktor ilaç kullanmaya gerek bile görmemişti. 6 yaşında bir kızım var.2 senedir ugraşıyoruz ama hep bir problem.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı...

elmalı kurabiye olabilir hazır mantı olabilir rus salatasi olabilir canım benimkiler habersiz geldi canım birde baka bi yere gidecekler yemeye kaşımazlar ben sorarım yine de evde ne varsa onu hazırlayiveririm hemen cik

aa evet bak mantı olabilirrrrr sarmısak koksun ağızlarıııdu bakm rus salatası falan olabilir haa saol kızzzz ge seni bi öpimm

Canım çok geçmiş olsun yorum yapmayı çok isterdim ama ben hiç gebelik yasamadim((( :'((((7:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun bacımm... bendede öle olmuştu bi an o günlerim geldi aklımaaaa çok geçmiş olsun canım.. valla bendede hep kehverengi akıntı gelyodu banada progestan vermişti doktor o bebeğin tutunması için ama beni bebeğim tutunamamıştı öldü kalbi durdu...sen ilacını kullan canım başka ne zaman gideceksn doktora ?

çok gecmis olsun canim peki dusuklerinin nedeni bellimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…