Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

saol bernacımm.. eee sen neler yapyosn çalşyo musun

canım ben he,şireyim ama su an atamam olmadıgı icin mesleğim dışında bir iş yapıyorum sürücü kursunda sireksiyon hocalığı yapıyorum bizim bebek serüvenimiz çok sancılı oldu ben bu döneme kanser gibi kötü bir rahatsızlığı asarak geldim öyle günlerim olduki bebeğimin okesinlikle olmayacağını söyledikleri zamanlarım oldu ama çok sükür hepsini aştık ben sapasağlam çıktım o hastaneden onun için biraz fazlaca sallamış durumdayım hayati sende salla yarın ne olacağimizi bilmiyoruz çunku...

Cooooooook geçmiş olsun canım üzüldüm ama bebeğin olmaz demeleri çok yanlış ne mucizeler oluyor yeter ku rabbim ol desin

çookkk geçmiş olsun.... senden bu sözleri duymak çok güzeii ne güzel herşeye rağmen gülyosn bende öleyüm aslında ama yaşadıklarm çok fralı başka alışık olamdğm bi memleket insanlar ortam çok farklı alışamadm falan bunalıma girdm doktora gdyordm artık sürekli doktor bişeyin yok diyodu psikilojik o derece ... ama yinede iiyim allaha şükürr.. rabbim bebeeklerimizide en yakın zamanda sağlıklı bi şeklide verirse daha ii olcek aslınaaaa

slm kızlar... bakın arkadaşlar ben bu topiği açarken herkes istediği gibi konuşabilir falan derken yatakodasındaki posizyonuna kadar anlatsın demedimm... kusura bakmayın ama bana ters bu tip şeyler..seviyeli konuşun lütfen...ar var namus var edep var... eğer bu topicde kadın nickiyle konuşan bizimle muhattap olan erkek varsa allah onu prostat etsinn... gerçekten bakın ben çok ciddiyimm... burda herkesin derdi başka millet ne derdinde yaa kafayı mı yediniz siz bee... çileden çıkartyorsunuz beni vallaa... haddinizi bilin sözüm o kişilere kızlar size deil. erkek olupta kadın nickiylr yazışanlarda ... allah sizi bildiği gibi yapsın...lütfen arkadaşlar burda yazışıyoruz tm sanal manal ama derdimizi anlatıyoruz ... bizim bu zaaflarımızdan yararlanmak isteyenler olabilir sakın ha ! dikkatli olun... ben istemiyorum topiğimde böle birşey .... dediğim gibi o kişileri lanetliyorumm...allahından bulsunlar.... hayırlı günler hepinize...

sıcacık merhabanız için teşekkürler bizde 6 aydır bebiş diye yanıyoruz ve kendilerini dört gözle bekliyoruz sizde geceleri kaynatıyorsunuzz gündüz tık yokkk..

Öyle tatlım gece kuşu arkadaşlar . Ben de gündüz giriyorum bazen akşam girince denk geliyoruz. Kızlarrr gündüz geliven gari

Ay tatlım hiiiççç canını sıktığına değmez.Misafirler gelince " Kusura bakmayın daha farklı şeyler hazırlayacaktık ama nasip değilmiş" dersin kayınvaliden de anlar birşeyler der herhalde. Kızların dediği gibi çok zorda kalırsan alırsın hazır pastalardan olur biter.Ya da pratik börekler tatlılar var onlardan yaparsın

:44::44::44::44: Canım erkeklerden giren mi varmış topiklere Ben de lanetliyorum. İnşallahhhhh prostat olursunuz kadın görünümlü erkeklerrrr

kusura bakmayın..kızım okuldan geldi..ara vermek zorunda kaldım..
cuma günü tekrar gidicem doktora ama artık kaybettiğime inandım gibi

çok gecmis olsun canim peki dusuklerinin nedeni bellimii

düşüklerin nedeni belli değil malesef..sordum doktora birçok nedeni olabileceğini söyledi..en önemli sebep kromozom kodlarında bir terslik varsa vucudun bunu özürlü sayıp dışarı atması olabilirmiş..2 dir aynı şey oluyor..

İyi de canım 2 kere aynı şeyin olması ilginç değil mi? kromozom testi yaptırdınız mı peki? hadi 1. de yanlış kromozom eşleşmiş eee 2. sinde de yanlış kromozom olması sen de yada eşinde kromozom ile ilgili sorun olabileceğini düşündürdü bana. Doktorun sebebini araştırmıyorsa başka bir doktora git canım bence :26:

hamile kalmadan önce bir sürü testten geçtim..ancak bu sefer doktor eşimin sperm sayısına ve kalitesine bakacak ..eşim sigara kullanıyor.İşi gereği çok düzensiz uyku ve yeme düzeni var..doktora bundan bahsetmiştim..sanırım bu sefer ona bakılacak...

E bakmalı da zaten. İnşallah eşinin sperm sayıları ve kalitesi de iyi çıkar. Canım eğer maddi durumunuz iyiyse direk tüp bebek yaptırın bence. Çünkü tüp bebekte en kaliteli yumurtayla en kaliteli sperm birleşiyor Rabbim bilir tabi ama tüp bebekte bebeğin özürlü olması yada kromozom sorunu olmuyor. 1. çocukları özürlü olanlara da tüp bebek öneriyorlar.

tşk ederim canım benşm tavsiyen içinnn yani erkekte olabilir farklıdaa... nese ben sadece bi yazm dedim .... ben karar verdim bu akşam arcam gelecek misafirlerir dicem haftaya gelin bu haftaya çağrmcam ben sizi ararım haber veririm dicem.. bi bahane bulcam arkadaşımı çağrcamohh canıma değsn onun tarafı yemeklerimi yiyeceğne benim arkadaşım yesin yaniiii öle yapcam buda ona yeter yani onuda çağrmcam ... ohh canıa değsnnnn

Gizzzzzz ilknurummmmm giz neoldu gizzzzz nee kaçırdım ben kimmiş onlar bakemmmm uyyyyy anammmmm irkek mi varimiss va$$$

yok bacım bişilerden şüphelendimdee.. hani olursa yinede die yazdm ayklarını denk lsınlar diee....napn bakm

İyi yapmissin kiss bu hamil nerde yahu ben de bisey yapmadim misafirim geldi gitti bende bizim evin yanına zuccaciye acildi ne alırsan 3.5 oraya baktım

Korkulur kız senden. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu fikir benim. En güzeli valla sen sinir olup çatlayacağına kaynanan çatlasın

Korkulur kız senden. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu fikir benim. En güzeli valla sen sinir olup çatlayacağına kaynanan çatlasın

aradım kadını dedim ben sizi başka bi gün çağırırım dedim...ohhh canıma değsnn şimdi sıra arkideşimi aramaktaaaaçatlasında patlasın ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…