Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

İyi yapmissin kiss bu hamil nerde yahu ben de bisey yapmadim misafirim geldi gitti bende bizim evin yanına zuccaciye acildi ne alırsan 3.5 oraya baktım

anam bacım benim herif o 3 buçukçunun olduğu sokaktan bile beni geçirmyoo zaten bi girince kendimi kaybedyorm alyormda alyorm valla sonra benim herifle dalaşyoruzo yüzden yasak öle 3 buçukçu falan banaaaa

Kızlar annemle konustum üzülme artik dedi ve ben soklardayim. Hamileysen bebeğine dikkat et ve kendini üzme sen haklisin saygini ve terbiyeni koru ben gerekeni yapicam yeter artik dedi. Sen okuluna ve kendine dikkat et dünyanin her türlü hali var ama evlilikte oyuncak değil dedi. Ilk defa bana hak verdiler bende kendime dikkat etmeye artik.uzulmemeye karar verdim. Bebeğim benimledir umarim ve küçük.mucizemi kollarıma almak nasip olur.

Cooooooook geçmiş olsun canım üzüldüm ama bebeğin olmaz demeleri çok yanlış ne mucizeler oluyor yeter ku rabbim ol desin
canım ben rahim kanseri teşhisiyle ameliyat olldum da ondan bu kadar ummutsuzlardı ama çok şükürr umutlarım benimle halaa
aminnn canimmm aminn bekliyoruz gelmesini buyuk bir sabırla
bu arada kayınvaliden deli olacakkkkk hehehehe

ohhh be seninde yüzün güldü ya canımm ohh hadi horon depelimm uşağummmm ayy ne güzel yaa bak artık sıkıntı üzüntü yok eğer bebiş varsa herşeye rağmen hayata gülmeye devaaaammmmm

İnşallah hamilesindir de bir de bebek için çekeriz halayı. Hadi hayırlı olsun canım.

ohh canıma değsin çatlasında patlasın ohh ohhhhşimdi belkide aramışlardr onu senin gelin böle böle dedi dieeeeama umrumda mıııııdiiil tabikideeeee yahu bişi sorcam sayın berna hocam ehlite kurs hocalığı yapyosn ya o bakmdan e sınıfı ehliyet için artık bu aydan geçti dimi önümüzdeki ay başlayacmış herhalde yeni kurslarrr öle miii bilgn var mııı

Hakli olabilirler tabi canım ama her ne olursa olsun sana moral vereceklerdi bence canım ve allahımin o kadar büyük mucizeleri var ki kaç yaşından sonra hamile kalan korunurken hamile kalkan baglatip hamile kalan neler neler neyse geçmiş geçmişte kalmış biz önümüze bakalım umutla mutlulukla

Ben geldim hala adet olmadım bugün doktora gittim muayene etti smear aldi bebek gozukmedi beta hcg istedi yarin yaptir dedi progestan verdi içtim şimdi kahverengi akıntı gelmeye başladı ve muayene de çok canım acıdı ya bebis varsa ve muayene yüzünden bişey olur mu?

gız sen nerdesn didemimmm hoşgeldnn nasıl muayene etti seniide canın acıdı

Olmaz canım bişey olmaz. Sen içini ferah tut eğer zararı olacak olsaydı doktorun alttan muayene etmezdi zaten

ohhh be seninde yüzün güldü ya canımm ohh hadi horon depelimm uşağummmm ayy ne güzel yaa bak artık sıkıntı üzüntü yok eğer bebiş varsa herşeye rağmen hayata gülmeye devaaaammmmm

İnşallah hamilesindir de bir de bebek için çekeriz halayı. Hadi hayırlı olsun canım.
teşekkür ederim kızlar inş vardır ama bakalım Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin ins

Olmaz canım bişey olmaz. Sen içini ferah tut eğer zararı olacak olsaydı doktorun alttan muayene etmezdi zaten

ama şöle biişi var.. benimde bebeğim içi muayenede bişi sokmuştu adını bilmyorm alttan kanamam ne kadar die ve canım çok yamıştı öle bi bağrmşm kii dışarıda bekleyenler merak içerinde kalmşla yni.. benim canımm çok ynmştı zaten ondan sonra bebeğimi kaybettim.. progestan vermişti ve 10 gün yatacaksn demişti en yattm ama olmadı kaybettm bebeğimi.. kahverengi akıntım glyodu falan ama olladı yanii...

Smear alirken çok acıdı canım offf bilmiyorum endişelendim açıkçası regl oldum desem benim direk kan gelir kahverengi akıntı gellmez anlamadım ..

ewet şekerim bir dahaki aya kalıyor aradımı kızzzz kv. merak ettimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…