- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.741
Selam
Topiğe bebiş düştü mü hiç? var mı hamile olan
gıızzz nickmm nerdesinn sen hee bi geldn sonra kaybolduunnnnseni buldum amaaaaa oldu şekerim hamile olanlar oldu dahada gelmedi annişlerr eee sen nerlerdesn nie gelmmyosn gızzzz
Hoşgeldin rüyabuse. Ben gezmeye gitcen şindi. Gezip dururum. Gzen insan eyi olmamı. Gezmeler sayesinde yemek de yapmadım ohhhhh sefam olsun baksın başının çaresine benim herif
gızz rüyaa sen nerdesn bakiiimmmmmmmnerelere kayboldn hee
BurdayımFazla girmiyorum foruma...
Sizlerde durum ne alemde? Ben sanırım adet oluyorum :26:
hoşbulduk bakemm................... kızz bu saatte niree gitcen................
gel bi sarılam ilknurum.........ne de çoookkkkk özlemişim sizleri beeeeee.................... artıkın net e girme yasağı koydum kendime......... çünküm ne ev işi yapabiliyom ne de kızımlan ilgilenebiliyom......... ama sizleri de çok özledim be..........
ne olsun şeker aynı vallaa ben hasta oldum işte çalışmalara devam yinee hamilim erteledi çalışmaları... şu an herkes çalışmalara devam edyooooolsun gızzz hayırlısı artık hasta olursan üzülme bi sonraki aya artık daha yaşımız genç yani olur olur inşallahhh
aynı dert bendede var gız bacım vallla nete girince bi bakyorm akşam olmuşl ev şi falan kalyo ama bu aralar bende kısıtladm kendimi birazcıkfena bağımlılık yapyo vallaaaaa ayy bizde seni özledkk bacımm yaa gel bende seni bi öpimmmm
inşallahAdetim her ay 1 haftaya kadar gecikir benim, yine 3 gün gecikti. Böyle zamanlarda bütün gebelik belirtilerini okuyup ezberliyorum, kendime yormak hoşuma gidiyor Adet belirtim olduğunu bildiğim halde hamile miyim diye sevinmek bile güzel...
canım daha çook yeni evlisin.........olur bakalım. .Acele etme , üzülüp stres yaparsan daha kötü olur...........
slm nickim tam 13 harfOluruna bıraktım zaten, hayırlısı... Rabbim'den iyi kim bilebilir... Gebelik bölümünü okuyorum, acaba hamile miyim diye soranlar var imzalarına çoktan eklemişler takvimleriniOnlarla birlikte sevinmek bile hoşuma gidiyor, hamile olmadığımı bildiğim halde tadına varmayı seviyorum
slm gençlik naber
Oluruna bıraktım zaten, hayırlısı... Rabbim'den iyi kim bilebilir... Gebelik bölümünü okuyorum, acaba hamile miyim diye soranlar var imzalarına çoktan eklemişler takvimleriniOnlarla birlikte sevinmek bile hoşuma gidiyor, hamile olmadığımı bildiğim halde tadına varmayı seviyorum
iyiyim tatlım hiç görünmüyon artıkıniyidir ,, senden naber...............
inşallh gerçek sevinci de tadarsın canım..................
iyiyim tatlım hiç görünmüyon artıkın
Halimimmm ilknurummmm yettim gari
evet tatlım be ,,,,,, görüşemiyoz hiiiiiiçççççççççççççç artıkın....................
slm gençlik naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?