Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Hoşgeldin rüyabuse. Ben gezmeye gitcen şindi. Gezip dururum. Gzen insan eyi olmamı. Gezmeler sayesinde yemek de yapmadım ohhhhh sefam olsun baksın başının çaresine benim herif
hoşbulduk bakemm................... kızz bu saatte niree gitcen................
gızz rüyaa sen nerdesn bakiiimmmmmmmnerelere kayboldn hee

gel bi sarılam ilknurum......... ne de çoookkkkk özlemişim sizleri beeeeee.................... artıkın net e girme yasağı koydum kendime......... çünküm ne ev işi yapabiliyom ne de kızımlan ilgilenebiliyom......... ama sizleri de çok özledim be..........

Burdayım Fazla girmiyorum foruma...

Sizlerde durum ne alemde? Ben sanırım adet oluyorum :26:

ne olsun şeker aynı vallaa ben hasta oldum işte çalışmalara devam yinee hamilim erteledi çalışmaları... şu an herkes çalışmalara devam edyooooolsun gızzz hayırlısı artık hasta olursan üzülme bi sonraki aya artık daha yaşımız genç yani olur olur inşallahhh

aynı dert bendede var gız bacım vallla nete girince bi bakyorm akşam olmuşl ev şi falan kalyo ama bu aralar bende kısıtladm kendimi birazcık fena bağımlılık yapyo vallaaaaaayy bizde seni özledkk bacımm yaa gel bende seni bi öpimmmm

inşallah Adetim her ay 1 haftaya kadar gecikir benim, yine 3 gün gecikti. Böyle zamanlarda bütün gebelik belirtilerini okuyup ezberliyorum, kendime yormak hoşuma gidiyor Adet belirtim olduğunu bildiğim halde hamile miyim diye sevinmek bile güzel...

haaaa haaaa herkez aynı desene............. kk mızı çookkkkkk seviyoruz ama bir de biz kk da otururken ev işlerimizi yapcak birisi olsa....... ne güzel oluverirdi demi............. güzel haberler var mı bakem...Hamil nerde ......................

canım daha çook yeni evlisin......... olur bakalım..Acele etme , üzülüp stres yaparsan daha kötü olur...........

canım daha çook yeni evlisin......... olur bakalım..Acele etme , üzülüp stres yaparsan daha kötü olur...........

Oluruna bıraktım zaten, hayırlısı... Rabbim'den iyi kim bilebilir... Gebelik bölümünü okuyorum, acaba hamile miyim diye soranlar var imzalarına çoktan eklemişler takvimlerini Onlarla birlikte sevinmek bile hoşuma gidiyor, hamile olmadığımı bildiğim halde tadına varmayı seviyorum

slm nickim tam 13 harf ayyy ne zor bi nick secmişsin böyle

slm gençlik naber
iyidir ,, senden naber...............

inşallh gerçek sevinci de tadarsın canım..................

gız evli mutlu huzulum hoşgeldin gariiiii ...gız şu nickin nekadar uzun ya sana istanbullu dicem olurmu yada örtmenimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…