- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.761
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
hoşgeldiniz demirbaslarimmm
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
gız topiğimizin gülü gelmiş gızzzzzzz
oyyy gülün öpsün seni şekercanım benniimmmm Naptn gız doyurdnmu karnınııı
Hoşgeldiniz demirbaslarimmm
hoşbuldumm şekercaannnıımmmmnasılsnnnn
gız doyurdumda boğazım şiş ıhlamur içiyom napım sen naptın hesap lütfennnnnnn
Bugün 2 hafta oldu kırmızılar yok. Diğer meseleye gelince mahkeme yolu gözüküyor gibi ne ben ne nede durumum umrunda değil sorumsuz, anlayissiz ve haksız neyse durum bu
goz duygumu sacından tuttum getirdim valla
napm bacım bende şimdi gayfe içtim yine bu gece uyuyamcammmkahve içince uyku kaçyo bendee tv izlyorm telden memlketteki arkadaşlarımla konştm öle bacım dikkat et gız gendüneeeee sıcak tut kendiniiii
benden bu ömrümü çalanı getirr git ara bul getir saçlarını yol getirr ooooooooyyyyyyyyyyii yapmışın gız nerde buldun bakmmm
benden bu ömrümü çalanı getirr git ara bul getir saçlarını yol getirr ooooooooyyyyyyyyyyii yapmışın gız nerde buldun bakmmm
GIZ BOŞVER SENİ DÜŞÜNMEYENİ SEN HİÇ DÜŞÜNME AMA BİRAZ DAHA SABIR DUYGUM SEN KENDİNİ SIKMA BİRAZ OLURUNA BIRAK TAMAM MI BEKLE HERŞEYİN ZAMANI GELİR GÜN GELİR SENDE KONUŞURSUN ONU ALLAH SINIYO SENİDE SINIYO SEN SABREDEN TARAF OL ARAMIYOMU SENDE ARAMA BEKLE TAMAM MI BİTANECİK DUYGUMMMM DAHA ÇOK YENİSİNİZ evlilikte BENİM HERSEYİM BZDE İLK BÖYLEYDİK SONADAN TOPARLANDIK YAVAŞ YAVAŞ SABIR BİTANEM SABIRRRR gariiiiiii
gız valla o topik senin bu topik benim dolanıyo hiç tutamıyom valla oynak gacıı
gız bende bugün komsularla güne gittim okuma günü ama iyi gecti.....gız arkadaşlarınla konuşmuzsun ohhhh valla bizi unutma döverim haaaaa .....gız koçiş hiç ısıtıyo valla ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?