Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Evli mutlu huzurlum ...topiğin ana sayfasında araçlar yazan yerde ovulasyon testi hesaplama var gir yaz tarihleri o hemen gösteriyo önemli günleriii

Bugün 2 hafta oldu kırmızılar yok. Diğer meseleye gelince mahkeme yolu gözüküyor gibi ne ben ne nede durumum umrunda değil sorumsuz, anlayissiz ve haksız neyse durum bu

gız doyurdumda boğazım şiş ıhlamur içiyom napım sen naptın hesap lütfennnnnnn

napm bacım bende şimdi gayfe içtim yine bu gece uyuyamcammm kahve içince uyku kaçyo bendee tv izlyorm telden memlketteki arkadaşlarımla konştm öle bacım dikkat et gız gendüneeeee sıcak tut kendiniiii

Bugün 2 hafta oldu kırmızılar yok. Diğer meseleye gelince mahkeme yolu gözüküyor gibi ne ben ne nede durumum umrunda değil sorumsuz, anlayissiz ve haksız neyse durum bu

GIZ BOŞVER SENİ DÜŞÜNMEYENİ SEN HİÇ DÜŞÜNME AMA BİRAZ DAHA SABIR DUYGUM SEN KENDİNİ SIKMA BİRAZ OLURUNA BIRAK TAMAM MI BEKLE HERŞEYİN ZAMANI GELİR GÜN GELİR SENDE KONUŞURSUN ONU ALLAH SINIYO SENİDE SINIYO SEN SABREDEN TARAF OL ARAMIYOMU SENDE ARAMA BEKLE TAMAM MI BİTANECİK DUYGUMMMM DAHA ÇOK YENİSİNİZ evlilikte BENİM HERSEYİM BZDE İLK BÖYLEYDİK SONADAN TOPARLANDIK YAVAŞ YAVAŞ SABIR BİTANEM SABIRRRR gariiiiiii

napm bacım bende şimdi gayfe içtim yine bu gece uyuyamcammm kahve içince uyku kaçyo bendee tv izlyorm telden memlketteki arkadaşlarımla konştm öle bacım dikkat et gız gendüneeeee sıcak tut kendiniiii

gız bende bugün komsularla güne gittim okuma günü ama iyi gecti.....gız arkadaşlarınla konuşmuzsun ohhhh valla bizi unutma döverim haaaaa .....gız koçiş hiç ısıtıyo valla ohhhhh

benden bu ömrümü çalanı getirr git ara bul getir saçlarını yol getirr ooooooooyyyyyyyyyy ii yapmışın gız nerde buldun bakmmm

Hamil beni Ararmisin dedim aramadı Su halimi biliyor ki ben hamileysem bitse bile benimle görüşmek zorunda kalacak gel hemen bitirelim diyo, ben gitmedim diye kızdı. Bundan sonra üstüne düşmeyim susayim demi?

duygu berkuncan hicranımmmmmm alo alo topiğin karanfilleriiiiiii sesssssss 1 2 alo alo alo alo alo

gız bende bugün komsularla güne gittim okuma günü ama iyi gecti.....gız arkadaşlarınla konuşmuzsun ohhhh valla bizi unutma döverim haaaaa .....gız koçiş hiç ısıtıyo valla ohhhhh

unutmam gız ii ısıtsn seni enişteeee dikat et bacım benim zati havalarda ısınamadı gitti vala yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…