Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Hamil beni Ararmisin dedim aramadı Su halimi biliyor ki ben hamileysem bitse bile benimle görüşmek zorunda kalacak gel hemen bitirelim diyo, ben gitmedim diye kızdı. Bundan sonra üstüne düşmeyim susayim demi?

sen sus tatlım yırtınsın dursun kavgada etme herşey olacagına varır sen içini herzaman ferah tut üzülmede o kaybetti seni ama allah ikinizide sınıyo diyorum ya sen hep sabırlı taraf ol duygum

gız valla o topik senin bu topik benim dolanıyo hiç tutamıyom valla oynak gacıı

sen sus tatlım yırtınsın dursun kavgada etme herşey olacagına varır sen içini herzaman ferah tut üzülmede o kaybetti seni ama allah ikinizide sınıyo diyorum ya sen hep sabırlı taraf ol duygum

Mesaj attığında arasında da mi açmayım?

gıızz okyom daaa...duygumm noldu anlatmadı ona bakyom bacımmm beklmö yazacak die ama yazmadıı

gız eşi ayrılmak istiyo ayrı şehirlerdeler di galiba öle hatırlıyom bende diyom ki üstüne gitme mereaklansın seni arasın acma iyice kudursun sen sbret diyom beklesin daha yeni evliler 2 5 aylık

gız eşi ayrılmak istiyo ayrı şehirlerdeler di galiba öle hatırlıyom bende diyom ki üstüne gitme mereaklansın seni arasın acma iyice kudursun sen sbret diyom beklesin daha yeni evliler 2 5 aylık

:26::26::26::26:ayy allah ıslah etsin gız o heifi emiiii derdi neymiş aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…