- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.801
gız sen nerdesin gızzzzz
gız oku oku duygum ama ben seni cok sevdim mereak ediyom göremeyince
Inatçı, kıskanç, sınırlı, cimri, bencil uyuz işte sinavlarimi da burnumdan getirdi ya takıntılı. Ne zoru var bende bilmiyorum herşeye.birsey bulur gözünün üstünde kasin.var der tartışır. Küçük çocuk gibi sürekli soyle yap böyle yap der bana ben 25 yaşındayım 1 yaş var aramizda
burdayımmm gıızzzzz sen napaaan duyguya üzüldüm yaaa
Inatçı, kıskanç, sınırlı, cimri, bencil uyuz işte sinavlarimi da burnumdan getirdi ya takıntılı. Ne zoru var bende bilmiyorum herşeye.birsey bulur gözünün üstünde kasin.var der tartışır. Küçük çocuk gibi sürekli soyle yap böyle yap der bana ben 25 yaşındayım 1 yaş var aramizda
hoşgeldin yeşoooom
hoşbulduk canıımmm napıyonuz yeni topik açılmışşş hayırlı olsun ben daha yeni gördüm
hoşgeldnn yesalppp...
hoşgeldnn yesalppp...
gız yeni sayılırız 1 ay olmuşturrrrrr eylenceliyizdir bizim topikkkk gariiiii topiği anam hoşgeldin gariiiiiiiii
hoşbulduk tatlım hayırlı olsun topiğin
hoş buldum canım ben öyle arada geliyorum bağımlısı oluyorum kk nın sonra bi ara veriyorum fln belli olmuyo yani bana her an her yerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?