Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız oku oku duygum ama ben seni cok sevdim mereak ediyom göremeyince

Inatçı, kıskanç, sınırlı, cimri, bencil uyuz işte sinavlarimi da burnumdan getirdi ya takıntılı. Ne zoru var bende bilmiyorum herşeye.birsey bulur gözünün üstünde kasin.var der tartışır. Küçük çocuk gibi sürekli soyle yap böyle yap der bana ben 25 yaşındayım 1 yaş var aramizda

gız diyorum bak meraklansın biraz üstüne düşme o düşünsün birzzzzzz

gızz anam bacım o huyundan vazgeçmez hamilimin dedği gibi arama sorma cvp verme telefonlarınaa... ne sınavına gryosn

duygum sabır bak sen aramayınca nsı merak etcek seni köpek olcak

gız yeni sayılırız 1 ay olmuşturrrrrr eylenceliyizdir bizim topikkkk gariiiii topiği anam hoşgeldin gariiiiiiiii

hoş buldum canım ben öyle arada geliyorum bağımlısı oluyorum kk nın sonra bi ara veriyorum fln belli olmuyo yani bana her an her yerdeyim

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir taraf alttan almazsa evlilikler yıkılır hiç bir evlilik ayakta kalmaz sen sabırlı olan taraf ol erkekler geç adapte oluyor evliliğe bizde cok seyler atlattık sımdı ıyıyız cok sükür ama sebep ne bunu ögrenmek lazım once daha cok yenısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…