Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

yesalpim nerden katılıyosun topige şiveli konuşuyoz genelde sende rahat olabilirsin gızzzzzzz

ben samsundan katılıyorum hamilcim
aslen trabzonluyum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
gece gece ne espri yaptım ama

bende aynen dediklerini dedm tatlım sabırlı olması gerekiyo bizde neler atlattık daha yeni yeni oturuyo herseyyy

vatana millete insallah gız en önemlisi anne olmak cocuk vamı....

anam hiç farketmez 7 24 biz burdayızzzzzz beklerizz gariiiiiiiii

mayıs 5 te 2 yıl olacak evleneli 1buçuk yıldır da bebek istiyoruz 8 ay tedavi gördüm ve sonuç alamayınca ara verdik ve kendiliğinden hamile kaldım ama malesef geçen ay 2 aylık bebeğimi düşürdüm
yeni ay ve yeni umutlar diye başladık tekrar çalışmlaraaaa hayırlısını ve sağlıklısını hayırlı zamanda bekliyorum Rabbimden

yahu samsundan kimse nie yokkk kk da şansıma tükürem emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:

gız benimde 15 mayıs ta 2 yıl olcak anammmmm geçmiş olsun canım insalla bida olur bebiş allahımız en doğru zamanda veriyo bebişleri ......hadi hayırlısı insallah

geçmiş olsun bacyakın zamanda yine hayırlısıyla sağlıklı bebişin olur inşallaahhhhhh

Alttan aldıklarını çabalarımı görmüyor tüm ailesine sürekli beni rezil ediyor bosanicam diye ama elle tutulur sebebi yok. Saygı kalmadi artik tükendim ben. Konan sokmadan yüzüm soldu

gız benimde 15 mayıs ta 2 yıl olcak anammmmm geçmiş olsun canım insalla bida olur bebiş allahımız en doğru zamanda veriyo bebişleri ......hadi hayırlısı insallah

sağolasın canım inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla hayırlı zamanda versin bebişlerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…