- 31 Temmuz 2012
- 766
- 4
- 26
- 34
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.821
yesalpim nerden katılıyosun topige şiveli konuşuyoz genelde sende rahat olabilirsin gızzzzzzz
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir taraf alttan almazsa evlilikler yıkılır hiç bir evlilik ayakta kalmaz sen sabırlı olan taraf ol erkekler geç adapte oluyor evliliğe bizde cok seyler atlattık sımdı ıyıyız cok sükür ama sebep ne bunu ögrenmek lazım once daha cok yenısınız
ben samsundan katılıyorum hamilcim
aslen trabzonluyum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
gece gece ne espri yaptım ama
hoşbulduk tatlım hayırlı olsun topiğin
bi topik gördüm sankiiii
vatana millete insallah gız en önemlisi anne olmak cocuk vamı....
anam hiç farketmez 7 24 biz burdayızzzzzz beklerizz gariiiiiiiii
hoşbulduk canıımmm napıyonuz yeni topik açılmışşş hayırlı olsun ben daha yeni gördüm
ben samsundan katılıyorum hamilcim
aslen trabzonluyum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
gece gece ne espri yaptım ama
mayıs 5 te 2 yıl olacak evleneli 1buçuk yıldır da bebek istiyoruz 8 ay tedavi gördüm ve sonuç alamayınca ara verdik ve kendiliğinden hamile kaldım ama malesef geçen ay 2 aylık bebeğimi düşürdüm
yeni ay ve yeni umutlar diye başladık tekrar çalışmlaraaaa hayırlısını ve sağlıklısını hayırlı zamanda bekliyorum Rabbimden
bi topik gördüm sankiiii
yahu samsundan kimse nie yokkk kk da şansıma tükürem emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:
ben keşfettim burayı :)))
mayıs 5 te 2 yıl olacak evleneli 1buçuk yıldır da bebek istiyoruz 8 ay tedavi gördüm ve sonuç alamayınca ara verdik ve kendiliğinden hamile kaldım ama malesef geçen ay 2 aylık bebeğimi düşürdüm
yeni ay ve yeni umutlar diye başladık tekrar çalışmlaraaaa hayırlısını ve sağlıklısını hayırlı zamanda bekliyorum Rabbimden
gız emoş senden bişe kaçar mı
hiç şaşırmadım
gız benimde 15 mayıs ta 2 yıl olcak anammmmm geçmiş olsun canım insalla bida olur bebiş allahımız en doğru zamanda veriyo bebişleri ......hadi hayırlısı insallah
hosbuldummmmivett ivett doğru görmüşsüünnnburda bi topicc var ve sana hoşgeldn derlerrrrr hoşgeldn yasemnn nasılsnn nerden geldinde gördn bakm topiciüğimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?