- 31 Temmuz 2012
- 766
- 4
- 26
- 34
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.841
geçmiş olsun bacyakın zamanda yine hayırlısıyla sağlıklı bebişin olur inşallaahhhhhh
Alttan aldıklarını çabalarımı görmüyor tüm ailesine sürekli beni rezil ediyor bosanicam diye ama elle tutulur sebebi yok. Saygı kalmadi artik tükendim ben. Konan sokmadan yüzüm soldu
sağolasın canım inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla hayırlı zamanda versin bebişlerimizi inşallah
hosbuldummmmii diyek ii olsun valla kaşif emoş saolsun sayesınde gordum
Alttan aldıklarını çabalarımı görmüyor tüm ailesine sürekli beni rezil ediyor bosanicam diye ama elle tutulur sebebi yok. Saygı kalmadi artik tükendim ben. Konan sokmadan yüzüm soldu
herkes burdaymış bnde geliverdim garii
lafa ortadan dalıyom kusura bakma ama anlamadım ben smdı kocan mı bosuyomus senıAlttan aldıklarını çabalarımı görmüyor tüm ailesine sürekli beni rezil ediyor bosanicam diye ama elle tutulur sebebi yok. Saygı kalmadi artik tükendim ben. Konan sokmadan yüzüm soldu
canım benim ya üzme kendini Allaha havale et neden böyle yapıyor ki severek evlenmediniz mi:44::44:
gız emoş senden bişe kaçar mı
hiç şaşırmadım
siz actınız ben büssürü kişi topladım en basa benım adımı da yaz ilknurummmmmm :)topiğimizin mucidi ıwantbaby
lafa ortadan dalıyom kusura bakma ama anlamadım ben smdı kocan mı bosuyomus senıamaç??? denesizmi bu nedensızce ınsan bosanırmıymıs
gız allah iyiliğini versin emiiiiiikaçmaz anaaam :)
siz actınız ben büssürü kişi topladım en basa benım adımı da yaz ilknurummmmmm :)
kaç yaşındasın ? görücü usulumu evlendiniz ! ?
hoşgeldin dostummmmmm
heşgeldinn gızzızzzsen hamişmisinnnnnn
hosgeldın şekerimmherkes burdaymış bnde geliverdim garii
bende hep buralardayım valla takılıom sureklı:26:kocamdan cok bu sayfaları goruomgız biz hep burdayız anam 7 24 sende hoşgeldin bacımmm
heşgeldinn gızzızzzsen hamişmisinnnnnn
öp ilknurummmmmmkaşiiffff emmooooşşşşşşşgel gız bi öpim seni emoşummmm
gereksiz sebeplerden miş canım koçişi ayrılalım diyomuş bende diyorum ki ilk aylar hep böle olur sabret diyorum arama sorma seni merak etsin diyom ama cok üzülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?