Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Alttan aldıklarını çabalarımı görmüyor tüm ailesine sürekli beni rezil ediyor bosanicam diye ama elle tutulur sebebi yok. Saygı kalmadi artik tükendim ben. Konan sokmadan yüzüm soldu

gız görmesin boşver düşünme diyom takma üzme kendini vardır bundada bi hayırrr sen bekle merak etcek o seniiiii bak görcen arama sorma msj bile atma

Alttan aldıklarını çabalarımı görmüyor tüm ailesine sürekli beni rezil ediyor bosanicam diye ama elle tutulur sebebi yok. Saygı kalmadi artik tükendim ben. Konan sokmadan yüzüm soldu

canım benim ya üzme kendini Allaha havale et neden böyle yapıyor ki severek evlenmediniz mi:44::44:

lafa ortadan dalıyom kusura bakma ama anlamadım ben smdı kocan mı bosuyomus senıamaç??? denesizmi bu nedensızce ınsan bosanırmıymıs

gızlaaarrrr bebiş yapın uşaklarımmmm ben yeğen sevmek istimm hadinn uyuşuk olmann çalışınn... işleyen demir pas tutmazmışşşşş

gız emoş senden bişe kaçar mı
hiç şaşırmadım

kaçmaz anaaam :)

topiğimizin mucidi ıwantbaby
siz actınız ben büssürü kişi topladım en basa benım adımı da yaz ilknurummmmmm :)

kaç yaşındasın ? görücü usulumu evlendiniz ! ?

hosbuldummmmii diyek ii olsun valla kaşif emoş saolsun sayesınde gordum

hoşgeldin dostummmmmm

lafa ortadan dalıyom kusura bakma ama anlamadım ben smdı kocan mı bosuyomus senıamaç??? denesizmi bu nedensızce ınsan bosanırmıymıs

gereksiz sebeplerden miş canım koçişi ayrılalım diyomuş bende diyorum ki ilk aylar hep böle olur sabret diyorum arama sorma seni merak etsin diyom ama cok üzülüyo

gereksiz sebeplerden miş canım koçişi ayrılalım diyomuş bende diyorum ki ilk aylar hep böle olur sabret diyorum arama sorma seni merak etsin diyom ama cok üzülüyo

gızz bacım ne sabrı yaaaaa buna sabır edilmez bak biz bayanız erkeğe böle bişi sölesen ayrılmak konsunu belki umursamaz ama bizim canımız yanar kaldırılacak gibi bi durum deil böle bi adam iflah olmazzzz bence boşasın gitsn yaa allahından bulsun o herifte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…