Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız sende yangına odunla gidiyon gariiiiiii

öyle deme gız daha 2buçuk ay olmuş yazık kıza Allah bildiği gibi etsin bu herifleri ne diyeyim çeken bilir

hoşbuldumm

hoşbuldum canım...ewet hamişim ben...siz egelimisiniz yoksam bu topik bnm dikkatimi çekmişti ama yazmak bugüne nasipmiş

oyyyy anamm hamişimizz varrrrrr allah sağlılklı bi şekilde kucağna almayı nasp etsin inşallaaaahhhhhhhhhhh gızz ben giresunluyum hamilim izmirliii

gız ilknurum nebiye kimki tanıştır gariiiiiiii
beeeennn
oyyyy anamm hamişimizz varrrrrr allah sağlılklı bi şekilde kucağna almayı nasp etsin inşallaaaahhhhhhhhhhh gızz ben giresunluyum hamilim izmirliii
anaaam kız topiğe gelen ilk hamiş benmiyim yoksa..inşallah ugurlu gelirim size bende uşaklıyım

gızzzzzzz anemizzzz varrrrr anammmmmmmmmm gız nasılsın ayyyyyy öpim biii duygulandım gariiiiiii

iyiyim canim sagol darisi en kisa zamanda hepinizin basina olsun insallah sizler nasilsiniz ?? bizim kizlari bulamadim iz surdum azcik,,lowelyy,,iwantobayb,yasemnn ssstttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…