- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.861
hoşbuldummgızzzzz anam hoşgeldin ay annemizzzzz gelmişşşş gariiiiiiiiiiiii
hoşgeldiinnnnnnn canımmmmmm
hoşbuldum canım...ewet hamişim ben...siz egelimisiniz yoksam bu topik bnm dikkatimi çekmişti ama yazmak bugüne nasipmişheşgeldinn gızzızzzsen hamişmisinnnnnn
hosgeldın şekerimm
bende hep buralardayım valla takılıom sureklı:26:kocamdan cok bu sayfaları goruom
kızzz o bizim facedeki gruptaki nebiye :)
öp ilknurummmmmmbende öptümmmm oooooohh
hoşgeldin bebişimmmmmmm yiğenimin taş bebek anasııı
gızz bacım ne sabrı yaaaaabuna sabır edilmez bak biz bayanız erkeğe böle bişi sölesen ayrılmak konsunu belki umursamaz ama bizim canımız yanar kaldırılacak gibi bi durum deil böle bi adam iflah olmazzzz bence boşasın gitsn yaa allahından bulsun o herifte
gızz bacım ne sabrı yaaaaabuna sabır edilmez bak biz bayanız erkeğe böle bişi sölesen ayrılmak konsunu belki umursamaz ama bizim canımız yanar kaldırılacak gibi bi durum deil böle bi adam iflah olmazzzz bence boşasın gitsn yaa allahından bulsun o herifte
gız ben konşmuşmuydm nebiyeyle hatrlamyorm gızzz anamm gafa giti ya bende garılaarrrrrrr
öyle deme gız daha 2buçuk ay olmuş yazık kıza Allah bildiği gibi etsin bu herifleri ne diyeyim çeken bilir
hoşbuldumm
hoşbuldum canım...ewet hamişim ben...siz egelimisiniz yoksam bu topik bnm dikkatimi çekmişti ama yazmak bugüne nasipmiş
yok tatlım konuşmadık bi ara görmüştüm sanki facedeki grupta seni..gız ben konşmuşmuydm nebiyeyle hatrlamyorm gızzz anamm gafa giti ya bende garılaarrrrrrr
hoşbuldumm
hoşbuldum canım...ewet hamişim ben...siz egelimisiniz yoksam bu topik bnm dikkatimi çekmişti ama yazmak bugüne nasipmiş
oyyyy anamm hamişimizz varrrrrrallah sağlılklı bi şekilde kucağna almayı nasp etsin inşallaaaahhhhhhhhhhh gızz ben giresunluyum hamilim izmirliii
aaaa yesalpp yeşimm yazışmştk facedeeee nasılsn gızzz
beeeennngız ilknurum nebiye kimki tanıştır gariiiiiiii
anaaam kız topiğe gelen ilk hamiş benmiyim yoksa..inşallah ugurlu gelirim sizeoyyyy anamm hamişimizz varrrrrrallah sağlılklı bi şekilde kucağna almayı nasp etsin inşallaaaahhhhhhhhhhh gızz ben giresunluyum hamilim izmirliii
len bizim kizlar hepsi burda dimekyakaladim siziii
beeeennn
anaaam kız topiğe gelen ilk hamiş benmiyim yoksa..inşallah ugurlu gelirim sizebende uşaklıyım
kıızzzz kikimm bende sana yazcaktım gel orda tek kalmışın diye...ben yazmadan gelmişinlen bizim kizlar hepsi burda dimekyakaladim siziii
gızzzzzzz anemizzzz varrrrr anammmmmmmmmm gız nasılsın ayyyyyy öpim biii duygulandım gariiiiiii
kıızzzz kikimm bende sana yazcaktım gel orda tek kalmışın diye...ben yazmadan gelmişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?