Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

iyiyim canim sagol darisi en kisa zamanda hepinizin basina olsun insallah sizler nasilsiniz ?? bizim kizlari bulamadim iz surdum azcik,,lowelyy,,iwantobayb,yasemnn ssstttt

gız iwant geliyodu ara sıra ama simdi szleride getirdi gari iyiiz tatlım ansallah en kısa zamanda hamiş oluruzzzzzz

beeeennn
anaaam kız topiğe gelen ilk hamiş benmiyim yoksa..inşallah ugurlu gelirim size bende uşaklıyım

gızzzzzzz anemizzzz varrrrr anammmmmmmmmm gız nasılsın ayyyyyy öpim biii duygulandım gariiiiiii

gız iwant geliyodu ara sıra ama simdi szleride getirdi gari iyiiz tatlım ansallah en kısa zamanda hamiş oluruzzzzzz

Hayalimsin1 ile sen arkadaş ol bak o da peşine düşüyormuş kızların :)

[/QUOTE

hadi ordan cok bekledim kimse cagirmadi takibe ciktim bende buldum sizi gariii [/QUOTE]
kız yeminle tam yazcaktım baktım buradasın...arabayla oynayıp duruyodun orda

gızlar tekrar hoşgeldiniz gariiiiiii

Kızlar 15. Gun oldu akşam üstü tam kırmızı geldi sandım bisi aktı.baktım sarimtirak bir akınti bayada fazla almış. Ne olabilir ki fikri olan var mi? Normalde adet olsam bu ara yumurtlamam lazımdı offg

Kızlar 15. Gun oldu akşam üstü tam kırmızı geldi sandım bisi aktı.baktım sarimtirak bir akınti bayada fazla almış. Ne olabilir ki fikri olan var mi? Normalde adet olsam bu ara yumurtlamam lazımdı offg

gız duygum var sende bişiler ama cözemedim gariiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…