- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.881
kıızzzz kikimm bende sana yazcaktım gel orda tek kalmışın diye...ben yazmadan gelmişin[/QUOTE
hadi ordancok bekledim kimse cagirmadi takibe ciktim bende buldum sizi gariii
iyiyim canim sagoldarisi en kisa zamanda hepinizin basina olsun insallah sizler nasilsiniz ?? bizim kizlari bulamadim iz surdum azcik,,lowelyy,,iwantobayb,yasemnn ssstttt
kıızzzz kikimm bende sana yazcaktım gel orda tek kalmışın diye...ben yazmadan gelmişin[/QUOTE
gız hoşgeldin gariiiiii
aaaa yesalpp yeşimm yazışmştk facedeeee nasılsn gızzz
beeeennn
anaaam kız topiğe gelen ilk hamiş benmiyim yoksa..inşallah ugurlu gelirim sizebende uşaklıyım
gızzzzzzz anemizzzz varrrrr anammmmmmmmmm gız nasılsın ayyyyyy öpim biii duygulandım gariiiiiii
gız iwant geliyodu ara sıra ama simdi szleride getirdi gari iyiiz tatlım ansallah en kısa zamanda hamiş oluruzzzzzz
gızlar hepiniz hoşgeldiniz gariiiiiiiiiiiii annelerimizzzzz hoş geldinizzz
Hayalimsin1 ile sen arkadaş ol bak o da peşine düşüyormuş kızların :)
len bizim kizlar hepsi burda dimekyakaladim siziii
hosbulduk canimmmisafirperverliginize bayildim
hayalimmm hoşgeldnn gıızzzz sefalar getirdinn bacıuımmmmmmnasılsn ii misiinnnnn
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım yasakhayal ve hamil ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
iyiyim gız sen nasılsınyeni mi geldi aklına
Bende geldimmmmm
he gızz yeni geldi aklıma bacımmmmmiiyim sen nasılsn şekercaannnnn malum lazın aklı 12 den sonra geç gelyuuuu
Bende geldimmmmm
Kızlar 15. Gun oldu akşam üstü tam kırmızı geldi sandım bisi aktı.baktım sarimtirak bir akınti bayada fazla almış. Ne olabilir ki fikri olan var mi? Normalde adet olsam bu ara yumurtlamam lazımdı offg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?