- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.901
hoşgeldinn istanbulluuummmmmnerdesnn gız bacım sen burda ortalık kaynadıı sehbet muhabbett ohhhh valllaaaa
gız sen nerdesin bi bakıp kactın hesap verrrrrrr
hayalimm canımm benim tebrik edememiştim ben seni tarlım gözünaydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin inşallah nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
gız iwant geliyodu ara sıra ama simdi szleride getirdi gari iyiiz tatlım ansallah en kısa zamanda hamiş oluruzzzzzz
gülme gızz ne güliiinnnnn
gız insallah çok güzel bi duygu ya offffffwc ye cok gidip gelme disinda iyiyim,cok sukur aradada kasikta batma devam ediyo,ama iyiýim,, darisi en kisa zamanda tekrar basina olur insallah,,kiz dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyo gercekten ,,ins sende cok beklemezsin
insallah canim benim ,,bende tam 2 yil bekledim,,zamani bu ay mis demekki ,,gerci hala inanamiyorum ama :44: kikiki
sizlerinde haberlerini en kisa zamanda duyariz insallah
gız face cevap ver yolcam biyerlerini
hoşgeldinn istanbulluuummmmmnerdesnn gız bacım sen burda ortalık kaynadıı sehbet muhabbett ohhhh valllaaaa
Arkadaş rahatsızdı hastanede randevusu vardı. Hastanede ters biyerde bulamam dedi beraber gittik. Ordan oraya tahlildi felan onunla dolaşmaktan yorgun düştüm.
Ancak gelebildim canımmm ya
hoşgeldin gariiiiiiiiiiiiiiiAncak gelebildim canımmm ya
gız duygum var sende bişiler ama cözemedim gariiiiiiii
Kızlar 15. Gun oldu akşam üstü tam kırmızı geldi sandım bisi aktı.baktım sarimtirak bir akınti bayada fazla almış. Ne olabilir ki fikri olan var mi? Normalde adet olsam bu ara yumurtlamam lazımdı offg
peki affedildin arkadaş kurbanı olmuşşun anlasıldı tamam merkezzzzzzz uzat ayaklarını gariiiiii özledim kız seni
bugün baya yoğun geçmiş günün haaaaabende bi gelim oraya gezcemde gezcem gezcemde gezcem vllaaaaaaa
kız yeminle tam yazcaktım baktım buradasın...arabayla oynayıp duruyodun orda[/QUOTE
hadi ordancok bekledim kimse cagirmadi takibe ciktim bende buldum sizi gariii
hayalimmm hoşgeldnn gıızzzz sefalar getirdinn bacıuımmmmmmnasılsn ii misiinnnnn
hosbuldum canimmmmyaw ne hizli topik bura basim dondu gariiii:111::111::111::111::111::111:
Niye kimse cevap vermiyo bana gariiii :'( kızlar geldi bizi unuttunuz bak kusucem gariii
bugün baya yoğun geçmiş günün haaaaabende bi gelim oraya gezcemde gezcem gezcemde gezcem vllaaaaaaa
kız yeminle tam yazcaktım baktım buradasın...arabayla oynayıp duruyodun orda
gız biz alıştık sende alışırsın gariiiiiiiiiiiihosbuldum canimmmmyaw ne hizli topik bura basim dondu gariiii:111::111::111::111::111::111:
Niye kimse cevap vermiyo bana gariiii :'( kızlar geldi bizi unuttunuz bak kusucem gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?