Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hayalimm canımm benim tebrik edememiştim ben seni tarlım gözünaydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin inşallah nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

wc ye cok gidip gelme disinda iyiyim,cok sukur aradada kasikta batma devam ediyo,ama iyiýim,, darisi en kisa zamanda tekrar basina olur insallah,,kiz dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyo gercekten ,,ins sende cok beklemezsin

gız iwant geliyodu ara sıra ama simdi szleride getirdi gari iyiiz tatlım ansallah en kısa zamanda hamiş oluruzzzzzz

insallah canim benim ,,bende tam 2 yil bekledim,,zamani bu ay mis demekki ,,gerci hala inanamiyorum ama :44: kikiki
sizlerinde haberlerini en kisa zamanda duyariz insallah

gız insallah çok güzel bi duygu ya offffff

gız duygum var sende bişiler ama cözemedim gariiiiiiii

Kızlar 15. Gun oldu akşam üstü tam kırmızı geldi sandım bisi aktı.baktım sarimtirak bir akınti bayada fazla almış. Ne olabilir ki fikri olan var mi? Normalde adet olsam bu ara yumurtlamam lazımdı offg

Niye kimse cevap vermiyo bana gariiii :'( kızlar geldi bizi unuttunuz bak kusucem gariii

[/QUOTE

hadi ordan cok bekledim kimse cagirmadi takibe ciktim bende buldum sizi gariii
kız yeminle tam yazcaktım baktım buradasın...arabayla oynayıp duruyodun orda[/QUOTE]

kikiki can sikintisiydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…