- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.921
koçiş gedirirse
Gel beraber gezelim ilknurummm
sen 15 gun derken ben pek anlamadim :44::44: adetten bu yanami 15 ci gunundesin yani ???:26:
Gel beraber gezelim ilknurummm
Evet burası çok hızlı bi topic. Tam gazzz durdurabilene aşk olsun. Yetişmek zor =)
Yeni gelen arkadaşlarla tanışarak başlayalım işe.
Ben istanbuldan bilgisayar öğretmeni. 24 yaşında yeni evli, mutlu, huzurlu bi anne aday, aday, aday adayı =)
nasilsin canim iyimisin,,??? calismalar yeniden ediyormusun ???ne durumdasin ??
kiz yasemnn ne halt yiyon asagida sen gari gari sesin cikmiyo gari
gız verdim cevap okumamışşın ......cözemedim diyorum gız sen hamilesin galiba yetti gariiiiiiiii
gız adet tarihi geçti 15 gn adet olmadı daha
ben iyiyim canım ya düşükten sonra ilk adetimi oldum 27nisan 2 mayıs arası özzel günler bakalım tam gaz devam çalışmalara
gız adet tarihi geçti 15 gn adet olmadı daha
gız koçişi pinti gezdirmez onu oh canıma deysinnn
hsbulduk dostummmmkaçmaz anaaam :)
siz actınız ben büssürü kişi topladım en basa benım adımı da yaz ilknurummmmmm :)
kaç yaşındasın ? görücü usulumu evlendiniz ! ?
hoşgeldin dostummmmmm
amaannnn bosa gtsın boyle herıfı!!!donuna kadarda al ama bırakma bı cacık!!!sinir oldum gece gecegereksiz sebeplerden miş canım koçişi ayrılalım diyomuş bende diyorum ki ilk aylar hep böle olur sabret diyorum arama sorma seni merak etsin diyom ama cok üzülüyo
aynen katılıyorum sekerımgızz bacım ne sabrı yaaaaabuna sabır edilmez bak biz bayanız erkeğe böle bişi sölesen ayrılmak konsunu belki umursamaz ama bizim canımız yanar kaldırılacak gibi bi durum deil böle bi adam iflah olmazzzz bence boşasın gitsn yaa allahından bulsun o herifte
ep gene trakya beyaaagız allah iyiliğini versin emi bizde buralardayız genelde gece oluyozzzzz nerden geliyon gariiiiiiiii
taze hamısımmmmm güzel kikimmm tontonum şekerparemlen bizim kizlar hepsi burda dimekyakaladim siziii
Kızlar ben şimdi hamile olsam sat a göre 5+ 3 mu olucam amaninnnn
hkıızzzz kikimm bende sana yazcaktım gel orda tek kalmışın diye...ben yazmadan gelmişin[/QUOTE
hadi ordancok bekledim kimse cagirmadi takibe ciktim bende buldum sizi gariii
oşgeldin adaşımmm nasılsınnnn :*
Evet burası çok hızlı bi topic. Tam gazzz durdurabilene aşk olsun. Yetişmek zor =)
Yeni gelen arkadaşlarla tanışarak başlayalım işe.
Ben istanbuldan bilgisayar öğretmeni. 24 yaşında yeni evli, mutlu, huzurlu bi anne aday, aday, aday adayı =)
Selam tanısak ben konyadan anasınıfı öğretmen adayıyım :) bu dönem son inşallah evli mutlu cocuksuzumanne aday aday aday aday adaya aday... ve aday olarak kalacak gibi görünüyorum ahahha
Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?