- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.841
pofudukum gelmiş gızzzz
Hahaha guldurdun benı utanmıs yerım senı valla bak hıc dusunme herseyın caresı var artık sal gıtsın hamıle olunca mumla ararsın bu gunlerını :))
Benım tupler kapalı canım kıstlerden bıde evlenmeden once acık amelıyatla kıst aldılar yedı tane tüpler kaynadı ıcerıde ıs yok yanı tuplerde dogal yoldan cocugum olmucak hıc ımkansız bısey rabbımın mucızesı lazım anlıcan tup ıkızlerım var sımdı kızlarım mucızelerım ıste onlar sukur olsun
napıyosunuz bakem hepinizi çok öpüyorummmmmmm.....kızlar sancıma çare yaaaaaaaaaaabuarada kuşburnundan meybuz yaptım onu yiyorum sıyırmış durumdayımmm
valla mı gız ilşki olmutomu hamileyken ilk aylar riskli diyo dr lar dimi
canım rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhdikkat et lütfen kendineeeeee onlar senin mucizennnnnn
gız abam sancın için git wc ye gaz cıkar garii
kuşum kişisine göre değişiyor riskli gebelik olursa yasakkkkkkkkkkk
valla mı gız ilşki olmutomu hamileyken ilk aylar riskli diyo dr lar dimi
Amin canim sağı solu.belli olmaz kaynanamlarda orda olacakmış bu iyi bari
ah kuşum gelse hemen salacağım ama gelen giden yukkkkkkkkkkne utanmaz kadın oldum ben beeeeeee rabbim ne olursun beni ve buradaki bütün arkadaşlarım hamile olalımda gaz sancısından kuduralımmmmmmm
5 aydır tık yok yawru yasak ıkız gebelık dıye cok zor valla hamıleyken dahada fazla hormonlar artıo kocan neyse alısıo bu duruma mecbur sen bıcbısey yapamıon ıc cekmekten baska hehehe tekıl gebelıkte bebek asagıdaysa yasak oluo bıde su var erkek korkuo bebege bısey olcak dıe kacıo hehehe
aynen canım bende doktor yasak vermese bile adamı yaklaştırmam kesinhe gı ama yinide dikkat gerektiriyo benim koçiş hamileyken yaklaşırsa no no no dicem
5 aydır tık yok yawru yasak ıkız gebelık dıye cok zor valla hamıleyken dahada fazla hormonlar artıo kocan neyse alısıo bu duruma mecbur sen bıcbısey yapamıon ıc cekmekten baska hehehe tekıl gebelıkte bebek asagıdaysa yasak oluo bıde su var erkek korkuo bebege bısey olcak dıe kacıo hehehe
aynen canım bende doktor yasak vermese bile adamı yaklaştırmam kesinama bazı aylarda hamilelikte kadınların cinsel isteği tavan yaparmış hamil ona göreeeeeeeeee
eee ne yapsın canım adamcağız haklı tabiki korkmaklasende iç çek otur lütfen bebişlerin gelsin bol bol yaparsınız tek onlar sağlıkla gelsinde inşallahhhh herşey onlar içinnn
gız benim koçiş dayanamaz gariiii:18::18::18:
dayanır dayanır sana kıyamaz kuşumbende bazen eşime kızınca inşallah hamile kalırımda 9 ay bana yaklaşamazsın oh diyorum o garibimde tek hamile olda yaklaşmam diyor ozaman daha çok üzülüyorummmmmmmmmmmmmm
anam vallamı gız yandık desene beni kimse tutamaz gariii ..
gız koçişin üstüne gitme a a a belli çok istiyo oda gız kıyamam ya allahım tez vakitte verir insallah ysa
hicran orada mısın bacımmmmmmmilknurda gelmemiş neden acaba gündüz geldi de bana mı dnek gelmedi acabaaaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?