Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

canım rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhdikkat et lütfen kendineeeeee onlar senin mucizennnnnn

valla mı gız ilşki olmutomu hamileyken ilk aylar riskli diyo dr lar dimi

5 aydır tık yok yawru yasak ıkız gebelık dıye cok zor valla hamıleyken dahada fazla hormonlar artıo kocan neyse alısıo bu duruma mecbur sen bıcbısey yapamıon ıc cekmekten baska hehehe tekıl gebelıkte bebek asagıdaysa yasak oluo bıde su var erkek korkuo bebege bısey olcak dıe kacıo hehehe

gız benim koçiş dayanamaz gariiii:18::18::18:

he gı ama yinide dikkat gerektiriyo benim koçiş hamileyken yaklaşırsa no no no dicem
aynen canım bende doktor yasak vermese bile adamı yaklaştırmam kesinama bazı aylarda hamilelikte kadınların cinsel isteği tavan yaparmış hamil ona göreeeeeeeeee

eee ne yapsın canım adamcağız haklı tabiki korkmaklasende iç çek otur lütfen bebişlerin gelsin bol bol yaparsınız tek onlar sağlıkla gelsinde inşallahhhhherşey onlar içinnn

anam vallamı gız yandık desene beni kimse tutamaz gariii ..

gız benim koçiş dayanamaz gariiii:18::18::18:

dayanır dayanır sana kıyamaz kuşumbende bazen eşime kızınca inşallah hamile kalırımda 9 ay bana yaklaşamazsın oh diyorum o garibimde tek hamile olda yaklaşmam diyor ozaman daha çok üzülüyorummmmmmmmmmmmmm

hicran orada mısın bacımmmmmmmilknurda gelmemiş neden acaba gündüz geldi de bana mı dnek gelmedi acabaaaaaa:26:

gız koçişin üstüne gitme a a a belli çok istiyo oda gız kıyamam ya allahım tez vakitte verir insallah ysa

gız koçişin üstüne gitme a a a belli çok istiyo oda gız kıyamam ya allahım tez vakitte verir insallah ysa

kuşum doktor çalışın deyince üstüne gitmek zorunda kalıyorum bazen oda haklı sıkıldı ödev gibi yapmaktan bende aynı şekilde ama yapacak bişey yokbazen yorgun oluyor ymurtlama zamanı geçiyor bende öle diyorum işteeeeeamin canım rabbim hepimize versin inşallahhhh bunu bütün kalbimle istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…