Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız hepimiz birbirimizin halini biliyoz çok istiyoz sen hamile olsan ben olmusum gibi sevinirim valla

canım rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhdikkat et lütfen kendineeeeee onlar senin mucizennnnnn

Saol bebeım aynen rabbımın mucızesı en guzel hedıyesı bana sukurler olsun darısı basına ınsallah tatlım

he gı ama yinide dikkat gerektiriyo benim koçiş hamileyken yaklaşırsa no no no dicem

Doktor serbest derse bısey olmaz canım

gız benim koçiş dayanamaz gariiii:18::18::18:

Ole bı dayanıyolarkı ınan sen bıle sasırırsın ılla omu lazım canım baska seler yaparsın olur bıter sende annelık kokusu oluo rabbım ıste cok buyuk o koku onu sakınlestırıo dıyo bana aklıma bıle gelmıo bazen kocam nonosmu oldu dıyom benı aldatmaz emınım kendımden suphelenırım ondan asla hehehe

gız allah iyliğini versin utandım yine ya .....gız koçişler bizden hassas oluyolar desene abooooo ....

tutar dimi gızz ay kurban olurum ona ben
teyzeside kurban olsun onaaaaaaa totosunu yesinnnnnnnnn
gız hepimiz birbirimizin halini biliyoz çok istiyoz sen hamile olsan ben olmusum gibi sevinirim valla
aynen canım bende öyle düşünüyorum hepimiz aynı anda olsak ne güzel olurdu kızzzzzzzz

sezerim inşallah canım rabbim çok büyük ona sığındık kucaklarımızı boş bırakmayacak inşallahhhhhhhhh

Sorma tatlım bızden daha anacıl oluolar katıl olmak var ucunda bı canlı var kım alır bunun vebalını hemde evladının aman ınsan kafayı yer kız

haklısın canım ben reglim yaklaştığı zamanlar bile eşimi yaklaştırmıyorum ya hamileysem bebeğime bişey olursa diye kiii hamile olsam dahada çok korkarım heraldeeeeeee:18:

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn pofuduğum çok yasa emi

yemez mi gız ondanda bi can var orda ikimizin meyvesi ana gız cok duygulandım ha

Canım benım kıyamam aglama olcak olcak takma kafana sen sal gutsın yaw ucunda olum yok ya sende olur beben uzuldugunle kalırsın sonra

haklısın canım ben reglim yaklaştığı zamanlar bile eşimi yaklaştırmıyorum ya hamileysem bebeğime bişey olursa diye kiii hamile olsam dahada çok korkarım heraldeeeeeee:18:

O kadarından bısey olmazda zaten anca tutunmaya calısıo sadece zorlama olmasın yeter ona dıkkat et tatlım atlama zıpkama sıcak tut kendını sıcagı sever yumurta mıllet afrıkaya gıdıo bebek yapmaya hahaha

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn pofuduğum çok yasa emi
sende yaşa kuşum hep beraber sağlıkla bebişlerle yaşayalım inşallahhhhhhhh:13::13:

ne bileyim canım okadar ince düşünüyorum işte hoş rabbim diledikten sonra birşeycik olmaz elbetteeeeanammmmm dur afrikaya nasıl gidelim şimdik

sezerim inşallah canım rabbim çok büyük ona sığındık kucaklarımızı boş bırakmayacak inşallahhhhhhhhh[/QUOTE]

Amın canım dualarımız sızınle teyzesı hep destekcınız hehe

ne bileyim canım okadar ince düşünüyorum işte hoş rabbim diledikten sonra birşeycik olmaz elbetteeeeanammmmm dur afrikaya nasıl gidelim şimdik[/QUOTE]

Hahaha sı torbası koy yata sıcak olsun hahaha al sana afrıka isilik olma sonra hahahaha

sağol canım hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah canımmmmmm

Okadarını bılmemde tatlım tez zamanda evladınız olsun testlerınız pozıtıf cıksın tosuncuk keselerınız bıcır bıcır kılcıklarınız olsun ınsallah burada bunları degıl evlatlarımızı konusalım ınsallah

ne bileyim canım okadar ince düşünüyorum işte hoş rabbim diledikten sonra birşeycik olmaz elbetteeeeanammmmm dur afrikaya nasıl gidelim şimdik

Hahaha sı torbası koy yata sıcak olsun hahaha al sana afrıka isilik olma sonra hahahaha[/QUOTE]

beyaz tenliyim azıcıkta sarıyım yandım desene ozaman canım isilikler diyarına hoş geldinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…