- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.861
hehehe kuşum aynen ama bebiş bizi tutar korkma sennnnnnnn
kuşum doktor çalışın deyince üstüne gitmek zorunda kalıyorum bazen oda haklı sıkıldı ödev gibi yapmaktan bende aynı şekilde ama yapacak bişey yokbazen yorgun oluyor ymurtlama zamanı geçiyor bende öle diyorum işteeeee amin canım rabbim hepimize versin inşallahhhh bunu bütün kalbimle istiyorummmmmm
canım rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhdikkat et lütfen kendineeeeee onlar senin mucizennnnnn
he gı ama yinide dikkat gerektiriyo benim koçiş hamileyken yaklaşırsa no no no dicem
gız benim koçiş dayanamaz gariiii:18::18::18:
gız allah iyliğini versin utandım yine ya .....gız koçişler bizden hassas oluyolar desene abooooo ....Saol bebeım aynen rabbımın mucızesı en guzel hedıyesı bana sukurler olsun darısı basına ınsallah tatlım
Doktor serbest derse bısey olmaz canım
Ole bı dayanıyolarkı ınan sen bıle sasırırsın ılla omu lazım canım baska seler yaparsın olur bıter sende annelık kokusu oluo rabbım ıste cok buyuk o koku onu sakınlestırıo dıyo bana aklıma bıle gelmıo bazen kocam nonosmu oldu dıyom benı aldatmaz emınım kendımden suphelenırım ondan asla hehehe
teyzeside kurban olsun onaaaaaaa totosunu yesinnnnnnnnntutar dimi gızz ay kurban olurum ona ben
aynen canım bende öyle düşünüyorum hepimiz aynı anda olsak ne güzel olurdu kızzzzzzzzgız hepimiz birbirimizin halini biliyoz çok istiyoz sen hamile olsan ben olmusum gibi sevinirim valla
Saol bebeım aynen rabbımın mucızesı en guzel hedıyesı bana sukurler olsun darısı basına ınsallah tatlım
Doktor serbest derse bısey olmaz canım
Ole bı dayanıyolarkı ınan sen bıle sasırırsın ılla omu lazım canım baska seler yaparsın olur bıter sende annelık kokusu oluo rabbım ıste cok buyuk o koku onu sakınlestırıo dıyo bana aklıma bıle gelmıo bazen kocam nonosmu oldu dıyom benı aldatmaz emınım kendımden suphelenırım ondan asla hehehe
gız allah iyliğini versin utandım yine ya .....gız koçişler bizden hassas oluyolar desene abooooo ....
Sorma tatlım bızden daha anacıl oluolar katıl olmak var ucunda bı canlı var kım alır bunun vebalını hemde evladının aman ınsan kafayı yer kız
Sorma tatlım bızden daha anacıl oluolar katıl olmak var ucunda bı canlı var kım alır bunun vebalını hemde evladının aman ınsan kafayı yer kız
teyzeside kurban olsun onaaaaaaa totosunu yesinnnnnnnnn
aynen canım bende öyle düşünüyorum hepimiz aynı anda olsak ne güzel olurdu kızzzzzzzz
sezerim inşallah canım rabbim çok büyük ona sığındık kucaklarımızı boş bırakmayacak inşallahhhhhhhhh
haklısın canım ben reglim yaklaştığı zamanlar bile eşimi yaklaştırmıyorum ya hamileysem bebeğime bişey olursa diye kiii hamile olsam dahada çok korkarım heraldeeeeeee:18:
yemez mi gız ondanda bi can var orda ikimizin meyvesi ana gız cok duygulandım ha
haklısın canım ben reglim yaklaştığı zamanlar bile eşimi yaklaştırmıyorum ya hamileysem bebeğime bişey olursa diye kiii hamile olsam dahada çok korkarım heraldeeeeeee:18:
sende yaşa kuşum hep beraber sağlıkla bebişlerle yaşayalım inşallahhhhhhhh:13::13:aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn pofuduğum çok yasa emi
Canım benım kıyamam aglama olcak olcak takma kafana sen sal gutsın yaw ucunda olum yok ya sende olur beben uzuldugunle kalırsın sonra
O kadarından bısey olmazda zaten anca tutunmaya calısıo sadece zorlama olmasın yeter ona dıkkat et tatlım atlama zıpkama sıcak tut kendını sıcagı sever yumurta mıllet afrıkaya gıdıo bebek yapmaya hahaha
gız çok güzel bi duygu ya
sezerim inşallah canım rabbim çok büyük ona sığındık kucaklarımızı boş bırakmayacak inşallahhhhhhhhh
sağol canım hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah canımmmmmm
ne bileyim canım okadar ince düşünüyorum işte hoş rabbim diledikten sonra birşeycik olmaz elbetteeeeanammmmm dur afrikaya nasıl gidelim şimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?