- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.881
hamil nereye kaçtın kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Okadarını bılmemde tatlım tez zamanda evladınız olsun testlerınız pozıtıf cıksın tosuncuk keselerınız bıcır bıcır kılcıklarınız olsun ınsallah burada bunları degıl evlatlarımızı konusalım ınsallah
gız kaçmadım benim pc kafayı yedi
Okadarını bılmemde tatlım tez zamanda evladınız olsun testlerınız pozıtıf cıksın tosuncuk keselerınız bıcır bıcır kılcıklarınız olsun ınsallah burada bunları degıl evlatlarımızı konusalım ınsallah
beyaz tenliyim azıcıkta sarıyım yandım desene ozaman canım isilikler diyarına hoş geldinizzzzzz
iki sille atta kendine gelsin kuşum:13:bende ne şiddet meyilli oldum beeeeeeee
gız ne kaynatıyonuz pc kafayı yedi konuya fıransız kaldım ahada böleHahaha davetıye yapıoz ısılıge desene yada ekektrıklı battaniye yak oda olur bak ısık almasın ona dıkkat et bıde hehehe
inşallah hele sen sağlıkla pıtıcıklarını doğurda gerisi gelir inşallahhh bizde arkandan pıtır pıtır dökülürüz inşallah
gız sezerim insallah gariiiii . benim ogullarımla senin kızlaarı konusuruz
gız ne kaynatıyonuz pc kafayı yedi konuya fıransız kaldım ahada böle
Daha cok var sen yetısırsın bıze bol bol konusuruz sıpaları hehehe
Hehehe aynen tatlım benım dünürüm benım hahahaha
anladım kuşum öp kokla kendine gelsin gariiiiiiiiiiiiiiiiigız benim pc tatlı dilden anlıyo anladın sen
Hahaha davetıye yapıoz ısılıge desene yada ekektrıklı battaniye yak oda olur bak ısık almasın ona dıkkat et bıde hehehe
Afrıkayı eve getırıoz hahaha
gız sezer kızlar güzel olcak kesin benim oğullarım alcak sadece okadar baştan anlasalım yok benim kızımı başkasına vercem falan demicen sacını yolarım okadar konu kapanmıştır
Hshaha tamm tamm canım benım kızlar senın sec begen al hahahaha
anladım kuşum öp kokla kendine gelsin gariiiiiiiiiiiiiiiiicanım sezerim millet hamile kalmak için afrikaya gidiyor dedi bende yandık biz ozaman dedimde kendini sıcak tut su torbası filan koy ama isilik olma dedi bende isilik olmak için vücudum çok müsait dedim kuşum onu konuşuyorduk
abooo canım battaniye olayı kesat adam beni yataktan atar billahi bu ne sıcak diyeeee
pink_diamond sende konuşsana canımmmmmmm
hoppppp orada durun bakem bir tanesini ben oğluma alacağım uleynnnnnnnnnn(daha olmayan oğluma nasıl alacaksam artık)
tamam gız hatta biz beşik kertiği yapalım şimdiden ahanda kerttim .....bak dönmek yok okadar sezerim kız annesi olarak konuşma hakkın olmadıgını düşünüyorum benim oğlanlar kacırır valla kızları haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?