Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

inşallah hele sen sağlıkla pıtıcıklarını doğurda gerisi gelir inşallahhh bizde arkandan pıtır pıtır dökülürüz inşallah

gız sezerim insallah gariiiii . benim ogullarımla senin kızlaarı konusuruz

inşallah hele sen sağlıkla pıtıcıklarını doğurda gerisi gelir inşallahhh bizde arkandan pıtır pıtır dökülürüz inşallah

Daha cok var sen yetısırsın bıze bol bol konusuruz sıpaları hehehe

gız sezerim insallah gariiiii . benim ogullarımla senin kızlaarı konusuruz

Hehehe aynen tatlım benım dünürüm benım hahahaha

ilknurum kızlar seni çok özledi yuvana dön gari kızlar perişan ben perişan bulaşıklar dağ gibi oldu evi desen bok götürüyo evine dön gariiiiiiii....

Daha cok var sen yetısırsın bıze bol bol konusuruz sıpaları hehehe

Hehehe aynen tatlım benım dünürüm benım hahahaha

gız sezer kızlar güzel olcak kesin benim oğullarım alcak sadece okadar baştan anlasalım yok benim kızımı başkasına vercem falan demicen sacını yolarım okadar konu kapanmıştır

gız benim pc tatlı dilden anlıyo anladın sen
anladım kuşum öp kokla kendine gelsin gariiiiiiiiiiiiiiiiicanım sezerim millet hamile kalmak için afrikaya gidiyor dedi bende yandık biz ozaman dedimde kendini sıcak tut su torbası filan koy ama isilik olma dedi bende isilik olmak için vücudum çok müsait dedim kuşum onu konuşuyorduk
Hahaha davetıye yapıoz ısılıge desene yada ekektrıklı battaniye yak oda olur bak ısık almasın ona dıkkat et bıde hehehe

abooo canım battaniye olayı kesat adam beni yataktan atar billahi bu ne sıcak diyeeee

pink_diamond sende konuşsana canımmmmmmm

gız bizim evde jeotermal var ozaman o daha iyi olur dur ben deneyim bi ateşli ateşli iyi olur gariiiiii

kızlar ben uyukluyorum size ii geceler öpüldünüz ha sunuda diyim iki afta sonra ayrıntılı ulrasona giricez size renkli görüntüyü atarım kızlarımı begencekmisiniz bakalım hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…