Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Bende bebek battaniyesi ördüm rabbim kullanmayı nasip etsin

beni yanlış anlamanı istemem bebek öncesi birşeyler alıp yada yapıp koymak uğursuzluk getirir derler inanırmısın bilmiyorum ama ben evlendiğim ilk yıllar bende küçük süeter örmüştüm koymuştum hamileymişim fark etmedim sonra da dşürdüm ben de yapıp koymak istedim ama koymadım artık koymuyorum inanıyorum yani canım inanır mısın bilmem

Biliyorum canım bende ama evde yalnız olunca örgü yapıyorum bunu da aradan çıkardım hamileligim kötü geçer yapamam diye ama yapmamak lazım canım

istersen akrabalarından birine ver onda dursun sonra bebişin olduğu zaman inşallah alırsın bilmiyorum ne kadar doğru olur?

tatlım cok üzüldüm bu duruma ama bunar batıl inanclar merdiven altından gecmek ugursuzdur kara kedi gördünmü sacını çek gibi kmsenin hevesini kursanda bırakma insanlar ne istiyorlarsa yapsınlar bi bez arcasıyla olucak işler degil bunlar rabbimizin kudretini bi çapulamı döküyorsun günah valla böle düşünme tevekkül et sonrasını rabbime bırak

Anammmm annecimmm gelmiş nasılsın sezerimmmm melekler nasıl

Bende bebek battaniyesi ördüm rabbim kullanmayı nasip etsin

nasıl bişey yaptın kız resmini koysana bende yapım hehehe hiç beceremem böle seyleri çok beceriksizim ama bebek patiki yapçam bende söle 15 li yaşlarda ögrenmiştim işte patik yapmayı unutmusum gene hatırlamam lazım yapım tosuncuklarıma hehehe

herkes istediğini yapmakta özgür bu benim düşüncem benim başımdan geçeni anlattım ben sadece o kadar birşeye heves ettiğimizde kursağımızda nasıl kalıyorsa buda öyle oldu benim için benim düşüncem bu ben kimseye illa yap demiyorum benim haddime değil zaten bir kusurum olduysa birine karşı kusura bakmasın

Canım telden giriyorum ben pc den olsa koyardım kolay ama gösterişli bi model nette de çok güzel modeller var canım araştır yeşil beyaz yaşıtım hem kıza hem erkeğe uysun diye

Canım pko da kilo çok önemli bencede versen coj şey düzelir

haklısın doktorda öyle dedi bana inşallah düzelir bakalım birşey sorcam hicran yarın resmi tatil doktorlar olmayabilir çarşamba günü olurlar mı acaba hastaneyi aradım telefon bağlanmıyor devre dışı yanı boşuna gitmeyim birde çarşamba günü

Ohhhhh ohhh maşallah diyim enişteyeeee çok seviyo kiss seni kocannn

Allah nazarlardan saklasin.aman canım ne olsun hep aynı

çeyizde yapmasaydın evlenince alırdın canım bazen düsüncelerini kendine saklamam gerekir anlıyorum içini dökmek istedin ama bu baskalarının hayalini körerterek olmaz senin basına geldi diye onun basınada gelicek degil seni kırmak üzmek için demiyorum tatlım yanlış anlama ama olmaz öyle bebekim benim sen yap koy bebegine işeyler anneciginin ilk emegi göz nuru olsun üzme kendinide bu işler çapulla olcak işler degil rabbim dua eden kuluna heveslenen kuluna kıyamazmış isyan etme sakın yap kız patik yap yap anasını satım bak bak heveslen iste dua et illaki olur beben bebegüm benim

Olurlar canım benim bildiğim bugün öğleden sonra ve yarın tatil sadece

Ohhhhh ohhh maşallah diyim enişteyeeee çok seviyo kiss seni kocannn

Allah nazarlardan saklasin.aman canım ne olsun hep aynı

napsın yawrum benim ya akşam acile gittik üzüntüden sitresten kasılma oldu kasıklarımda ödümüz koptu bilion bebeklerimi tüp bebek kıymtli sıpalar çok ödüm karıştı tıtımdan cıkana anlıcan bide üstüne annem cekti gitti beni öle bırakıp kaynan olsa silersin atarsın anama ne yapsam anlamadım zaten .. işe gitmedi bugun yine agrı olursa doktora gideriz diye allah korusun erken dogum olur kafayı yerim esimi hiç düşünemiom karışık gene mezvular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…