Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Olurlar canım benim bildiğim bugün öğleden sonra ve yarın tatil sadece

inşallah canım randevu alamayacağım gibi görünüyor girek gideceğim sanırım durum acil sayılır onun için bakarlar sanırım sağol canım hicran sana kötü birşey demeye çalışmadım birileri beni yanlış anladı seeni üzdüysem kusura bakma canım niyetim seni üzmek, kırmak değil sadece dertleşmek için yazıyorum

Sakin ol derin derin nefes all
Canım üzülme boşver sadece bebeklerini düşün

benim çeyizim olmadı malesef ,imkanlarımız yoktu beni tanımadığın halde üzmeyi başardığını söyleyebilirim sağol

devlette gideceksen erkenden git canım canım ben kimseye kırılmadım üzülmedim rahat ol sen

benim çeyizim olmadı malesef ,imkanlarımız yoktu beni tanımadığın halde üzmeyi başardığını söyleyebilirim sağol
demicem bişey sana kuzum benim etme bulma dünyası gbi bişeydir hayat üzen üzerler arkadaşımın hevesini kursanda bırkmıcaktın bebekim benim herkes sıkıntı yaşıyor ben sana anlatsam haline sükredersin tatlım benim öptüm seni asma suratını hadi sohpet edelim olmamış gibi hiçbişey

Aaaaaa olmadı bu şimdi üzülme canım bak sana ne dicem kocis beni kacirdi öyle evlendik herseyimi sonradan yaptım huzur olduktan sonra hepsi yalan

Canım ya yapmayın opusun barışın hadi hatta zilleri takip oynayiverek gariii gari de garii

öyle haklısın Allaha şükürler olsun ki annemin babamın yapmadığı iyilikleri eşim yapıyor sağ olsun herkes kendi hayatını yaşıyor kimse kimseyi bilemez ben kimsenin hevesini kursağında bırakmadığımı düşünüyorum neyse dediğin gibi olsun sonuçta birbirimizi tanımayan insanlarız amacımız dertleşmek sadece tüp bebekte en az ikiz oluyormuş doğru mu?senin ikiz mi?

Aaaaaa olmadı bu şimdi üzülme canım bak sana ne dicem kocis beni kacirdi öyle evlendik herseyimi sonradan yaptım huzur olduktan sonra hepsi yalan
senle bazı durumlarımız ortak beni anladığın için teşekkürler benim artık annem de yyok babamda eşimden başka kimsem yok canım sildim ben bazı manevi durumlardan dolayı şuan hayatımdan çok memnunum pişman değilim canım sağol desteğin için

Bende hic pişman değilim eşimle çok mutluyum önemli olandan da bu zaten anne baba bi yere kadar

Günaydın deseydin çık çık çık çık

yok anam vicdan yok vicdan .. salçayı bulamadım hazır olanını kaldırmıs bi yere nereyeyse dedim nerede o diyo el yapımı var onu kulansana kocam sevmio onu dedim zıkkım yesin diyo gülüo dedim ben gülmüom hadi dedim bby bby yahu delirticek beni o olcak

evet bebeim ikiz benim kızcelerim ama çift yumurta iki ayrı insan olcaklar teyzesi doktorum tedbir amaçlı ıkı emriyo olsun dedi oda sukur olsun tuttular benim tüplerim kapalı kıstlerden bide üstüne kistler yumurtalarımı maffetti anlıcan kısır oluodum hehehehe bun evlatlarım sag olsunda varsın kısır olayım bundada bı hayır vardır ..

kis seni kiskaniyo bu kadın (bu kadın diyorum kusura bakma) kesin kıskanıyor

öyle haklısın canım yatıp kalkıp dua ediyorum Allah böyle bir eş çıkardığı için karşımacanım

Sen nereliydin unuttum kusura bakma canım

Tuuu tuu tuu maşallah diyim nazar degmesin

ama şimdi hamilesin durumun o kadar ciddiken olmuş bak ne güzel bizim o kadar ciddiyet olmadığı halde olmyor hayırlısı Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor işte ne güzel kendine dikkat et doğumda bütün olumsuz şeyler gidiyormuş kanla birlikte öyle duydum inşallh seninde temizlenir o zaman kistlerin

kis seni kiskaniyo bu kadın (bu kadın diyorum kusura bakma) kesin kıskanıyor

yok canım ne kusuru aramısda lafı olmaz alınmam ben böle selere ... hemde nasıl kıskanıyo kocamla konusuom agzını açıo dinlio esim iltifat edio felan utanıo ne dedi diyo dinleme diom yok bacım lafta verio oradan kocama gülüo kaynana gbi davranmıo hiç bu kadar olmaz ilk evlendigimizde esime msj atıodu annem slow turkteki tüm sarkılar size pazar günü arıodu onu napıyonuz diyodu beni aramıyodu allahım sana geliyorum diyodum esim tersledide bende numarasını sildim onun telden de biraz duruldu saçmalık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…